De första renderingarna av Samsung Galaxy S9 bekräftar att de största nyheterna kommer att finnas på baksidan (foton och videor)

Note: We hope you enjoy reading this article: De första renderingarna av Samsung Galaxy S9 bekräftar att de största nyheterna kommer att finnas på baksidan (foton och videor)

Efter att Apple tagit ur det tunga artilleriet genom att lansera iPhone X, med en helt förnyad design och med några innovativa lösningar som t.ex. FaceIDalla förväntar sig sin stora rival, Samsung, svara och lyfta utmaningen med sin nästa flaggskeppsmodell, den efterlängtade Galaxy S9. Rykten om design och specifikationer har sprungit runt i flera veckor nu, men åtminstone så långt som estetiska linjertänkte han på det @OnLeaks att ge den första referenspunktermed sin nu traditionella framställa.

Under detta år firades läckare har hanterat många smarttelefoner i toppklass, med prognoser på designen som alltid har visat sig grundad. Så de nyligen släppta Galaxy S9-bilderna tar en absolut relevans (även om de fortfarande måste analyseras med försiktighet).

Som förväntat av de senaste ryktena, frontdesign av Galaxy S9 verkar det som replikera nästan perfekt det från föregångaren S8. De rundade hörnen på kroppen verkar kanske vara det mindre uttaladsåväl som skärmens krökning.

Samsung kan därför ha valt en syntes av mönster av S8 och Note 8men för tillfället är det bra att inte överbalansera för mycket.

Metallprofilerna verkar ha bekräftats på nytt in toto (det finns hörlursuttagetsom förutsetts av ryktena), medan den tjocklek det verkar bara mer uttalad (vilket uppgifterna nedan skulle bekräfta). Vad det är otvetydigt ändrats är utformningen av bak-: även i detta förväntade fall endast varianten S9+ bör skryta med dubbel fotografisk sensor posterior, medan den fingeravtrycksläsare kommer äntligen att flyttas i mitten kropp, i linje med kameran. En avgjort mer lämplig position än tidigare.

Sista omnämnandet av det påstådda storlek av denna Galaxy S9: skärmen ska ha en diagonal från 5,65″medan måtten i plan bör vara av 147,6 x 68,7 x 8,4 mm (de av S8 är istället 148,9 x 68,1 x 8 mm). Det mycket omdiskuterade ramar de borde stanna nästan oförändradbara den nedre kan vara mindre än en bagatell (0,1 mm).

Vad tycker du om denna Galaxy S9?

Relaterade artiklar

Back to top button