De första recensionerna av OnePlus Watch är brutala med företagets första smartwatch –

I åratal ville vi ha en OnePlus-smartklocka att komma fram, och det är att det under en lång tid ryktades om den här klockans ankomst på marknaden, tills vi bara bekräftade det 2021.

Men tyvärr varade glädjen inte länge, för det är bara en blick på den internationella pressen att inse att OnePlus Watch kan vara bärbar med den värsta mottagningen på ganska lång tid.

Till exempel kallar The Verge det tråkigt, med lite appstöd, ingen röstassistent, dess sömn- och pulsmätning är dålig och storleken är gigantisk. Android Central kallar det mycket dyrt för vad det erbjuder, med begränsad programvara och utan att alltid visas. Android Authority kallar det begränsat och de noterar att OnePlus hälso-app är en absolut besvikelse. Gizmodo vågade till och med kalla det den värsta smartklockan de någonsin har testat.

Det är svårt att hitta en produkt som har fått ett så dåligt mottagande från OnePlus, som är kända för att göra sin programupplevelse till något spektakulärt, men sedan förra året med OnePlus N100 och N10 verkar det som om de tar en annan riktning.

OnePlus har mycket arbete framför sig med sin klocka, men vi hoppas att de kan uppdatera den för att fixa några av de saker som den måste förbättra.

Relaterade artiklar

Back to top button