De första prototyperna av OnePlus 6 var en explosion av färger, men du skulle inte ångra dem av en giltig anledning (video)

Note: We hope you enjoy reading this article: De första prototyperna av OnePlus 6 var en explosion av färger, men du skulle inte ångra dem av en giltig anledning (video)

Vi brukar bedöma smartphones som produkter gjort och klar, ofta hänge sig åt kommentarer om vad producenten kunde ha inkluderat eller avsatt, beroende på vår smak och behov. Det är därför lätt att tappa den osynliga, men långa och mycket komplicerade designprocessen ur sikte, som går igenom en otalig serie av kasserade prototyper.

OnePlus 6 är inget undantag och innan enheten du har lärt känna – också tack vare vår recension och de olika jämförelserna som vi har föreslagit – hade den kinesiska tillverkaren sonderade många olika håll, som han visade sina kollegor från PCMag. De sträcker sig från en bakre design som kunde ha varit väldigt annorlunda än den som valdes då, upp till färger av kroppen, som kunde ha åtföljts av ett allvarligt svart och rent vitt regnbågen av alternativnågra med olika gradienter eller iriserande reflektioner.

Det finns dock en detalj som innehöll några tidiga prototyper, men de flesta av er kommer inte att ångra det alls: denfrånvaro av ljudjacket.

Vi vet nu att marknadstrenden kommer att pressa alla tillverkare, vissa först och sedan senare, att ta till sig denna lösning och till och med OnePlus har beslutat att prägla denna vändpunkt med början från OnePlus 6. Vändningen måste dock ha påverkats av de många fansen av det kinesiska märket, som flera gånger har uttryckt till Pete Lau önskan att fortsätta se det gamla uttaget på OnePlus-enheter.

Relaterade artiklar

Back to top button