De första livebilderna av OPPO TV S1 bekräftar den fantastiska byggkvaliteten

oppo tv s1 första bilderPoäng: ITHome

Efter några månader fulla av rykten och officiella ledtrådar presenterade OPPO sin första för bara en månad sedan smart TV. En har särskilt lämnat användarna ljusa ögon för sin kvalitet och funktioner, OPPO TV S1, som visas i de första levande bilderna som bekräftar lokalerna.

OPPO TV S1: all den flytande skärmens charm i de första levande bilderna

oppo tv s1 första bilderna 3Poäng: ITHome

Den som fångar ögat direkt från de första bilderna av OPPO TV S1 är kvaliteten på dess flytande skärm, som erbjuder en flerdimensionell visuell upplevelse. Detta beror på att det bara sträcker sig framåt 1,86 mm, som gör hela skillnaden i världen, nästan som att skapa en Naturlig 3D. Bland annat hjälper de mycket små ramarna till att skapa en form i vardagsrummet, vilket gör det väldigt diskret.

Det måste också sägas att smart TV från OPPO det har inget att avundas, åtminstone i bilderna, till kvaliteten de erbjuder till exempel i QLED från Samsung, kanske till och med placera sig före QLED: erna från TCL, sanna rivaler om en eventuell landning i väst. Den globala frågan är just det som pressar fansen av varumärket, som skulle vara mycket nöjda med ankomsten av detta produktsortiment till de västra breddgraderna.

oppo tv s1 första bilderna 2Poäng: ITHome

Att äntligen ge en känsla av premiumkvalitet och den ljudsystem, realiseras av Dynaudio, som presenterar i två högtalare av TV: n på baksidan, men de ger en inte likgiltig känsla av kraft, mycket annorlunda än konkurrenternas, som inte alltid utmärker sig i detta. Låt oss sedan sätta en maskinvarufack respektabel (8,5 GB från Bagge Och 128 GB, Wi-Fi 6, kort sagt, ingenting saknas).

Kort sagt, landningen av smart TV S1Global marknad det skulle inte gå obemärkt alls, tvärtom, det skulle leda användare att bli mer passionerade för produkterna OPPO, som kan bli ett varumärke som syftar till hög kvalitet utan att offra, men för närvarande märker varumärkets officiella planer för en ankomst till Indien och Europa är ännu inte kända.

Follow️ Följ och stöd GizChina upp Google Nyheter: klicka på stjärnan för att lägga till oss till dina favoriter.

Relaterade artiklar

Back to top button