De första köparna av OnePlus 5T Star Wars Edition kommer att få en verkligt “stjärnig” present

Note: We hope you enjoy reading this article: De första köparna av OnePlus 5T Star Wars Edition kommer att få en verkligt “stjärnig” present

Släppningen av den nya OnePlus 5T i den mycket speciella Star Wars Edition-versionen var verkligen ett slag för alla älskare av sagan, men för vissa köpare överraskningar de är inte färdiga än. Det kinesiska företaget har gjort det känt under de senaste timmarna att första 37 användare som köpte den begränsade upplagan av den nya toppen av sortimentet får en extra present, något som har med stjärnorna att göra.

En speciell behandling kommer att reserveras för denna mycket lilla krets av kunder: var och en av dem kommer att kunna ge sin egen en stjärna namnsom kommer att vara en del av en viss konstellation uppenbarligen tillägnad Star Wars.

Allt detta är möjligt tack vare samarbetet med tjänsten Stjärnregister, som tar hand om att ge ett namn åt de nya himlakroppar som upptäcks av forskare. På detta sätt kommer varje användare bland de 37 lyckliga att få certifikat för tillskrivning av namnet till stjärnan, som också kommer att innehålla alla detaljer som rör den.

Förmodligen kommer väldigt få att märka denna namnändring inom universum, men tillfredsställelse att ge sitt namn till en stjärna är verkligen inte en trivial sak, speciellt för ett Star Wars-fan.

Relaterade artiklar

Back to top button