De första fotografiska proverna av Xiaomi Mi 5 … de ser riktigt vackra ut! (Foto och video)

Note: We hope you enjoy reading this article: De första fotografiska proverna av Xiaomi Mi 5 … de ser riktigt vackra ut! (Foto och video)

Efter filmen relaterad till Xiaomi Mi 5 optiska stabilisator jämfört med Apples iPhone 6s plus, här är de första fotografiska proverna (och videorna) av den nya toppen av sortimentet från Xiaomi.

Proverna i fråga kommer från den officiella Xiaomi-webbplatsen och är till största delen tagna direkt från Xiaomi anställda i olika delar av världen under sina semester.

LÄS ÄVEN: Xiaomi Mi 5, vår förhandsvisning av MWC 2016

Nedan hittar du två gallerier: det första gäller främst motiv porträtterade med svagt ljus och en snabb jämförelse mellan bilder i svagt ljusi bakgrundsbelysningmed ljus”vanligt och med ämnen i rörelse. Tyvärr är vissa (de flesta faktiskt) av dessa bilder inte i hög upplösning, men de ger oss ändå en god uppfattning om vilken fotografisk kapacitet enheten i fråga har.

Det andra galleriet erbjuder oss istället Panoramabilder med högre upplösningoch det måste erkännas att slutresultatet är verkligen märkbart.

Uppenbarligen är detta särskilt lämpliga motiv och ljusförhållandena, åtminstone i vissa bilder, ganska optimala. Låt oss se dem tillsammans!

Slutligen a exempel på video: i teorin borde originalfilmen finnas med 4Keftersom Xiaomi Mi 5-kameran kan spela in videor med denna upplösning, men även på den officiella Xiaomi-webbplatsen återspeglar inte videokvaliteten den ursprungliga.

Relaterade artiklar

Back to top button