De första detaljerna läckte från kamerorna på Samsung Galaxy S22 –

När man tittar på nästa generation av dyrare Samsung Galaxy ser det ut som att företaget är redo att lägga allt på bordet, och den senaste läckan förtydligar dess idé. Efter att ha använt 12 Mpx-sensorn främst i Samsung Galaxy S20 och Galaxy S21 verkar det stora evolutionära språnget vara relaterat till Samsung Galaxy S22 för att markera före och efter i Samsung-bilder.

Ryktena har cirkulerat länge, särskilt efter att Samsung presenterade den senaste Isocell-sensorn, men ljuset är först nu. Twitteranvändaren @FrontTron är den som avslöjat ny information om kameror för nästa Samsung Galaxy och möjligen Plus-modellen, som låter oss drömma om vad som kommer härnäst.

Universal trippelkamera på Samsung Galaxy S22

Efter en strategi som liknar den förra generationen kommer huvudsensorn att vara den med flest detaljer, den andra kommer att vara vidvinkeln och slutligen kommer vi att hitta teleobjektivet som användaren förväntar sig. Men den största förändringen kommer att vara i möjligheterna att förbättra dessa linser huvudkamera 50 MP därför är det mycket troligt att den valda sensorn är Isocell GN2-sensorn som utvecklats av Samsung och som redan har använts framgångsrikt i I 11 Ultra.

tweet camara galaxy s22

Sensorn kan fånga mer ljus tack vare sin storlek på 1 / 1,12 tum och möjliggör också mycket snabbare fokusering, vilket uppnår funktioner närmare det mänskliga ögat. Vidvinkelobjektivet kommer att vara 12 Mpx, kanske i det här fallet förblir detsamma som det vi redan har i Galaxy S21, vilket vi även ser i den senaste sensorn, sensorn för teleobjektivet, som också kommer att vara 12 Mpx. med möjligheten att erbjuda förlustfri 3x zoom. En serie kameror som kan matcha de som finns i Galaxy S22 Plus, även om justeringarna återigen kommer att kretsa kring teleobjektivet för att ge ännu fler alternativ.

När kommer Galaxy S22?

Även om det är för tidigt att tänka på ett lanseringsdatum, förväntas det komma som vanligt under första kvartalet 2022. Vi vet inte om det här blir en ny MWC-upplaga eller ett exklusivt evenemang, men det vet vi Galaxy S22 kameror ge mycket samtal och vi måste nu vara mer tydliga med allt de har att erbjuda, förutom dess design, som har gjort viktiga förändringar under den senaste generationen så att de lätt kan kännas igen.