De första bilderna av Samsung Galaxy Note 10 Lite läckte ut –

Samsung är på väg att lansera sin nästa Note-serie smartphone vid namn Samsung Galaxy Note 10 Lite i februari 2020. Den koreanska teknikjätten Samsung planerar också att lansera andra enheter tillsammans med “lite”-versionen.

Medan enheten är uppslukad av rykten de senaste veckorna, har de senaste livebilderna läckt ut för att lägga bränsle på elden.

Livebilderna av Galaxy Note 10 Lite har läckt ut på Twitter av TechTalkTV, en teknisk YouTuber. Det första utseendet på telefonen verkar se ut som Galaxy Note 10 med en platt och icke-böjd skärmpanel. Den läckta bilden bekräftar också Galaxy Note 10 Lite med S Pen.

Den främre kameran är på 32 megapixel precis som Note 10 eller Note 10+. Bilden har också en fyrkantig kamerabula som liknar den helt nya Apple iPhone 11-serien. Medan baksidan har en trippelkamera med blixtinställning.

Den läckta bilden avslöjade att Galaxy Note 10 Lite kommer med den glansiga finishen. Det är den kropp som troligen är byggd av plasten och kommer därför att kallas “Lite”-versionen. Den förväntas ha en 6,7 tums full HD + OLED-skärm med 1800×2400 pixlar och 20:9 bildförhållande.

Galaxy Note 10 Lite kommer att tippas med Samsungs Exynos 9810-processor. Några av de förväntade funktionerna i Galaxy Note 10 Lite inkluderar fingeravtryck på skärmen, hörlursuttag, etc.

Andra anmärkningsvärda funktioner som listats i tidigare rykten om Galaxy Note 10 Lite inkluderar 8 GB RAM, upp till 12 GB enhetslagring och 4 500 mAh snabbladdningsbatteri.

För fler tekniska nyheter, följ oss vidare Twitter och Facebook.