De första bilderna av Realme GT 5G i den europeiska versionen visas: kommer han att bli den nya flaggskeppsmördaren? (Foto)

Den välkända kinesiska tillverkaren Riktiga jag lanserade sin överst i sortimentet GT 5G under första halvåret 2021 i Kina, men först nyligen har bekräftelser ankommit angåendeankomsten av denna smartphone också på den europeiska marknaden. Detta kommer att hända under månaden Juni, men i avvaktan på den officiella utgåvan kan vi ge ett titta först på skillnaderna att det kommer att finnas mellan de två modellerna som är avsedda för olika marknader.

LÄS OCH: Galaxy Z Fold 3 tar form: Samsung startar produktionen

I de första bilderna dök upp av Realme GT 5G i europeisk variant, kan det noteras att specifikationerna är desamma som den kinesiska modellen, medan utseendet kommer att finnas mycket små skillnader. GT 5G kommer faktiskt att säljas i Europa med CE-märkning, en ‘WEEE-etikett (Återvinning av avfall från elektrisk och elektronisk utrustning) ochtillverkarens adress på baksidan, därmed förlora sin ren bakre yta.

Det sägs att Realme GT 5G med antal modell RMX2202 kommer att ha en konkurrenskraftigt pris i Europa. Enligt en läcka nyligen kommer smarttelefonen att kosta runt 400 € Och 450 € respektive för 8 GB + 128 GB och 12 GB + 256 GB varianter, medan det inte finns någon information om priset på 512 GB-versionen. Det kommer att finnas tillgängligt i blå färger (glasbaksida) e gul (fejkläder).

Via: Gizmochina

Relaterade artiklar

Back to top button