De första bilderna av HTC Butterfly 2 kommer också att utrustas med IP57-certifiering (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: De första bilderna av HTC Butterfly 2 kommer också att utrustas med IP57-certifiering (foto)

Titta men rör inte: vi kan sammanfatta dessa första bilder av HTC Butterfly 2eftersom vi återigen kommer att uteslutas från den krets av nationer där HTC kommer att gå för att sälja efterträdaren till phableten med samma namn. De renderingar som du kommer att se i galleriet närvarande inom kort erbjuds av @upläckar.

LÄS ÄVEN: Officiell HTC J Butterfly: en speciell One (M8)

Hårdvaran/mjukvaruutrustningen för denna nya HTC Butterfly 2 är för närvarande okänd, men två detaljer kan förstås från de läckta bilderna. Den första gäller närvaron av IP57 certifiering, vilket garanterar phablet (förutsatt att det faktiskt är en phablet) skydd mot damm och tillfällig nedsänkning. vidare de dubbla fronthögtalarna som Butterfly 2 är utrustad med utnyttja teknologi JBL LiveStage. Närvaron av Duo kamera. Som bekräftats av @upleaks, USA Och EMEA (Europa, Mellanöstern och Afrika). exkluderas från marknadsföring. Mycket synd, tycker du inte?

Relaterade artiklar

Back to top button