De första bilderna av Galaxy S4 Active pekar mot en oväntad metallkropp

Note: We hope you enjoy reading this article: De första bilderna av Galaxy S4 Active pekar mot en oväntad metallkropp

Vanligtvis visar den första bilden vi visar av en ny smartphone inte baksidan, men i det här fallet är bakstycket på Galaxy S4 Active ganska betydelsefullt, eftersom det skildrar vad som kan vara den S4 som många skulle ha velat ha, den med en metallbaksida, åtminstone delvis.

Den framtida mer motståndskraftiga versionen av Galaxy S4, porträtterad i de första bilderna som du kan se i slutet av artikeln, konfigureras alltmer som en modell att hålla ett öga på, särskilt eftersom dess specifikationer verkar inte alls vara sämre än den nuvarande modellen, som man först kan tro. En av bilderna visar tydligt AnTuTu-sidan med information om enheten, där vi kan se en 1,9 GHz fyrkärnig processor med Adreno 320 GPU: definitivt en Snapdragon 600. Även skärmen verkar ha förblivit oförändrad, med sin egen 5″ full HDSkärmen kan istället vara något mindre, åtminstone om vi litar på den 480ppi rapporterade av AnTuTu, som kombinerat med resolutionen full HD skulle föreslå en visning av ca 4,6 tum.

När det gäller RAM och internminne tvivlar vi på att det har skett några betydande förändringar; kanske bara sensorn på kamera det kan ha genomgått vissa variationer efter kroppsbytet, men det är inte alls uppenbart.

Uppenbarligen finns det alltid möjligheten att bilderna inte är autentiska och/eller att de alltid är av plast, men ta tanken på en Galaxy S4, ge den ett annat utseende, komplett med tre fysiska knapparoch slå in den i ett flammande rött omslag med en metalldoft, vilket borde garantera det motståndskraft mot damm och vatten: det är något att sätta upp antennerna, eller hur?

Relaterade artiklar

Back to top button