De första bilderna av Galaxy A52 5G: du kommer inte bli förvånad över dess design (foto) (uppdaterad: färger)

Låt oss gå tillbaka till att prata om nästa smartphones som Samsung kommer att lansera i sitt medelstora och medelhöga intervall. Efter rykten de senaste veckorna om honom kan vi äntligen ge ett ansikte till Galaxy A52 5G.

Bilderna du ser i galleri nedan delades av den välkända läckaren Steve H. och visa det påstådda utseendet på Galaxy A52 5G: på framsidan ser vi en typskärm Infinity-O av diagonal lika med 6,5 ″ medan på baksidan ser vi klassikern rektangulär fotomodul som rymmer bra fyra sensorer. Materialet med vilket baksidan kommer att göras kommer att vara Glasstic, en sorts plast som är särskilt detaljerad för att se ut som glas.

Som du kan se på bilderna integrerar Galaxy A52 5G fingeravtryckssensor i displayen och presenterar jack för hörlurar. Storleken skulle matcha 159,9 x 75,1 x 8,4 mm, med cirka 1,5 mm extra tjocklek för den bakre fotomodulen.

Du kommer att ha funnit det när det gäller design det skiljer sig inte särskilt från sin föregångare. Enligt Steve H. kommer den nya Galaxy A52 5G till ett pris mindre än 500 €.

Efter några veckor får vi reda på det nya bilder av den påstådda designen av Galaxy A52 5G, nästa mellanklass som kommer att lanseras på marknaden av Samsung. Bilder verkar bekräfta utseendet som vi sett tidigare: innan vi ser a display med mitthål medan på baksidan hittar vi en fyrkamera i en rektangulär modul tillsammans med LED-blixt.

Låt oss gå tillbaka för att uppdatera artikeln eftersom det under de senaste timmarna är bra Evan Blass delade färger med vilken Galaxy A52 5G ska komma ut på marknaden. Alternativen, som du kan se i sin helhet genom animationer laddas upp nedan är de fyra: Fantastiskt svart, Fantastiskt vitt, Fantastisk violett Och Fantastiskt blått.

Relaterade artiklar

Back to top button