De filtrerar bilder som avslöjar hur designen på Pixel 6 och Pixel 6 Pro skulle se ut

Vi har nyheter för mobila följare Google Pixel, eftersom vissa återgivningar gjorda baserat på riktiga bilder av en riktig prototyp som någon såg där ute har läckt ut.

Det handlar om Pixel 6 och Pixel 6 Pro, ett nytt namn för den större modellen som skulle lämna namnet “XL”, men båda skulle medföra förändringar i dess design, som vi kan se nedan:

Bilden du ser visar oss specifikt vad Pixel 6 Pro skulle vara och publicerades av YouTube-kanalen Front Page Tech, och till och med den information som avslöjades stöddes av själva Max weinbach.

Tyvärr visar bilderna inte tekniska specifikationer. Men på bilden kan vi se att, åtminstone Pixel 6 Pro kommer att ha tre bakre kameror, medan Pixel 6 innehåller två kameror.

Nu när vi återvänder till frågan om vem som läckte bilden kan vi säga att YouTube-kanalen Front Page Tech inte alltid träffar märket med sina läckor. Men Max Weinbach, som har en historia av framgångsrika läckage, har sagt att designen skulle vara korrekt, även om färgerna inte är det.

Det förväntas att dessa nya Pixel 6 kommer att lämna kvar Qualcomm-processorer för att fortsätta använda en som var samutvecklat av Google och Samsung, som skulle bära namnet “Whitechapel”.

Nu kan vi bara vänta när dagarna går för att mer information ska börja läcka från dessa Pixel 6 och Pixel 6 Pro.

Med information från Android Police

Relaterade artiklar

Back to top button