De bästa xCloud-tillbehören för iPhone och iPad –

xCloud är nu tillgängligt för iPhone och iPad

Det tog längre tid än vi hade velat, men Microsofts streamingspeltjänst har äntligen officiellt kommit till Apple-enheter. Efter att du har lärt dig hur du kan komma runt begränsningarna som hindrade den från att visas som en inbyggd app via App Store, kan du nu njuta av ett brett utbud av spel direkt från din iPhone eller iPad med Safari och webbversionen av tjänsten. även Mac.

Detta öppnar upp ett brett utbud av möjligheter för Apple-användare med en gamer-själ, men som av en eller annan anledning inte haft en konsol eller ett bra team för att göra det förrän nu. För oavsett hur bra Mac-datorer presterade var deras hårdvara aldrig perfekt för spel.

Så det finns över 100 titlar tillgängliga och allt du behöver göra för att spela Xbox Cloud-spel från din iPhone eller iPad följande:

  1. Har ett aktivt Xbox Game Pass Ultimate-konto
  2. Öppna Safari på din iPhone eller iPad
  3. Tillgång till Xbox.com/play
  4. Att komma in
  5. Redo att spela

Spelen kommer att köras på Microsoft-servrar som erbjuder liknande prestanda som Xbox Series X. Det betyder att du får snabbare laddningstider, samt 1080p-video och 60 bilder per sekund, vilket inte alls är dåligt. … Tvärtom är det ett kvantsprång och det enda du behöver tänka på är vilken anslutning du använder. Om du gillar bra bandbredd, kommer Microsofts erbjudande om molnspel också att älska det.

Förbättra ditt spelande med en bra gamepad

Låt oss nu ta en titt på vad vi verkligen är intresserade av för att förbättra spelet på iPhone, iPad eller till och med Mac: tillbehör. För beroende på vilken enhet du tänker använda för att spela regelbundet kan vissa av dem intressera dig mer än andra. Så vi har satt ihop ett urval av de produkter som vi tror kan förbättra upplevelsen och vi började med kontrollerna.

Xbox-kontroller

Om du ska spela xCloud finns det ingen bättre kontroller än Microsofts egen Xbox-kontroller. Dessutom kommer många att säga direkt att det inte finns någon bättre fjärrkontroll på marknaden än den här. För det är sant att det är väldigt bekvämt att greppa, och det asymmetriska arrangemanget av de analoga stickorna har alltid varit populärt bland många användare jämfört med andra alternativ som Sonys.

Dessutom finns dessa kontroller tillgängliga i en mängd olika utföranden, färger och mer. Så det är väldigt enkelt att hitta den modell som bäst passar dina personliga preferenser. Och att vi inte har en Elite-version som redan höjer nivån avsevärt med flera anpassningsalternativ för att anpassa till varje användares preferenser.

Utan tvekan är Microsofts kontroller ett verkligt fel. Eftersom de inte bara används för spel, är de också samlarobjekt. Bara en detalj: om du av någon anledning vill styra din Xbox One och One S, se till att det är V2-versionen så att du kan koppla ihop dem sömlöst med din iPhone eller iPad via Bluetooth.

Sony DualSense

DualSense PS5

De senaste versionerna av iOS och iPadOS lägger också till stöd för DualSense, Sonys senaste kontroller för sin senaste PS5. Det här är ett lag som också är på en hög nivå, över vad dess fans kommer att berätta. Och det kan vara, men i själva verket är både detta och Microsoft så bra kontrollmedel att endast de personliga preferenserna för var och en i slutändan minskar balansen i en eller annan riktning.

Naturligtvis har du den tidigare generationens PS4 DualShock 4-kontroller, du kan också använda den genom att helt enkelt ansluta den via Bluetooth till din enhet.

8Bitdo SN30 Pro

Tillsammans med de officiella Xbox-kontrollerna är ett av de mer intressanta alternativen på marknaden 8Bitdo-spelplattan. Vi har pratat om dem här mer än en gång, och det är okej, för en design som är så utmärkande som denna SN Pro har lagts till överklagandet att likna Super Nintendo-designen och att den kan användas på flera konsoler, datorer eller enheter, Apple.

Razer Kishi för iPhone

Om du letar efter något ännu mer kompakt och låter dig använda din iPhone som om det vore en Nintendo Switch kan Razer Kishi vara ett bra alternativ. Vi analyserade Android-versionen, videon som du kan se nedan och vi gillade den. Ett roligt sätt att förbättra ditt spelande vart du än går.

Stöd för iPhone och iPad

Tillsammans med en bra gamepad är andra mycket användbara tillbehör, speciellt om du använder din iPhone som en spelenhet, fästena som låter dig antingen placera dem på ett mycket bekvämare sätt på bordet, eller till och med fästa dem på fjärrkontrollen kontrollera. det är bekvämare att spela även på resande fot. …

8Bitdo mobilspelklipp

Om du ska använda en officiell Xbox-kontroll med din iPhone för att kunna använda xCloud, behöver du detta tillbehör som gör att du placera telefonen bredvid handkontrollen och skapa en slags bärbar dator med vilken det blir bekvämare för dig att njuta av de olika spelen som finns tillgängliga.

OMOTON mobilt skrivbordsställ

Om du bara ska lämna din mobiltelefon eller surfplatta på bordet, med en viss vilja att se den bättre, så kan detta från OMOTON vara en bra och ekonomisk lösning. Höjdjusterbart vertikalt bordsställ som låter dig placera vilken smartphone och iPhone som helst som du vill. Den skulle till och med kunna användas tillsammans med en iPad, även om det kan finnas lämpligare förslag på surfplattor.

Twelve Southern HoverBar Duo

Detta är ett lite dyrare förslag än de andra, för dyrt om det är avsett för en specifik användning. Däremot är möjligheten att placera iPad på olika höjder, lutningar och även på olika platser en av de mest övertygande vi har sett de senaste månaderna. Ledarm som kan användas på ett bord med bas eller fixeras på andra ställen tack vare flerpunktstillbehöret.

Försök att böja armen

Naturligtvis, om du letar efter något ännu mer mångsidigt, kommer denna flexibla halsarm att ge dig all den flexibilitet du behöver. Så mycket att du till och med kan placera din iPhone eller iPad i en bekväm spelställning även när du redan ligger i sängen, tankar senare eller ligger på soffan bland andra situationer och platser.

Bra ljud är bättre.

Medan högtalarna på iPad, särskilt Pro, låter bra, och högtalarna på iPhone inte alls är dåliga, är sanningen att hörlurar alltid är roligare och mindre oroliga för dem runt omkring dig. Dessutom, med många av dem, kan du njuta av onlinealternativen.

Nedan är några av de hörsnäckor som vi rekommenderar med din iPhone eller iPad och xCloud.

Microsoft Xbox trådlöst headset

Xbox trådlöst headset

Microsofts nyaste headset och den officiella nya Xbox Series X/S. Dessa är erbjudanden till högt pris, men om du ska dra nytta av dem, ofta använda dem för att spela, är de väl värda det. Dessutom, även om de är designade för konsoler, erbjuder den Bluetooth för att ansluta dem till andra enheter som iPhone eller iPad.

AirPods Pro

AirPods Pro

Liksom de tidigare, om du ska spela på din iPhone eller iPad, finns det inget bättre än AirPods Pro. Dessutom, om du utnyttjar ett sådant erbjudande som vi kommer att ge dig.

Med dessa äkta trådlösa hörsnäckor får du inte bara en fantastisk upplevelse av Apple-produkter, utan också mycket bra ljudkvalitet och utmärkt brusreducering.

Huawei FreeBuds 4i

När vi kunde analysera dem berättade vi redan att den är uppriktigt sagt bra i design, pris och ljudkvalitet. Ett mycket intressant förslag som inte har något att avundas på andra dyrare modeller. Även den här svarta modellen ser bra ut.

För att sammanfatta, när det gäller hörlurar, finns det många alternativ och du kanske till och med har dem utan att behöva köpa något. Men om inte, utöver det, ta en titt på de andra äkta trådlösa hörlursrecensionerna vi har slutfört, för du kommer fortfarande att hitta en modell som bättre passar dina personliga behov.

Men det som verkligen betyder något är de andra tillbehören vi erbjuder för att förbättra spelupplevelsen. Xbox Cloud Gaming, en plattform som kommer att ge mycket roligt för spelare av alla slag, särskilt de mest avslappnade spelarna.

Relaterade artiklar

Back to top button