De bästa Windows 10 Mini-datorerna för din Smart TV –

Sanningen är att många användare är tveksamma när välj mellan Windows 10 Mini PC eller Android TV Box … Vi pratar om två helt olika produkter, men sanningen är att en mini-PC är bättre än någon enhet med Googles smarta TV-operativsystem.

Skäl att köpa en mini PC

Främst för att Microsofts operativsystem har en katalog med spel och applikationer som är oöverträffad. För att inte tala om de många andra fördelarna som Windows 10 erbjuder, som möjligheten att installera codecs för att se vilken typ av film eller tv-serie som helst, vilket gör att man till exempel kan spela upp alla typer av innehåll.

En annan fördel med en Windows 10-dator är att du kan surfa på Internet mycket bekvämt. Sanningen är att de flesta Android TV-boxar inte är avsedda att ses och om de har den ursprungliga Google-nivån är det mycket svårt att installera. Chrome eller någon annan applikation som låter dig komma åt Internet. Å andra sidan, med Windows kommer du inte att ha några problem i detta avseende.

Kort sagt, utrusta din Smart TV med Windows 10 det är det bästa du kan göra för att få ut så mycket som möjligt av din TV. Utbudet som är tillgängligt vid köp av en mini-PC är väldigt brett, så det finns tillfällen då du inte vet var du ska börja. Oroa dig inte, för att göra det enklare för dig har vi förberett en komplett sammanställning med tio lösningar som inte kommer att göra dig besviken.

Vi har angett utbudet av minidatorer med Windows 10 är mycket stort så i den här sammanställningen har vi fokuserat på mycket kraftfulla modeller så att du kan köra alla typer av grafikintensiva program som Adobe Photoshop eller Sony Vegas utan problem.

Kraftfulla modeller som inte sviker dig

Tänk på att det finns väldigt få mini-datorer med höga grafikkort som kan köra Triple A-spel. Så även om du hittar en udda modell i vårt urval, är sanningen att en kraftfull mini-dator är perfekt för jobbet. det roliga med de mest utmanande spelen kantspel.

Om du arbetar med foto- eller videoredigering bör du inte ha några problem, för även om grafikkortet är begränsat, är det enda som kommer att påverka dig renderingstiden. Låt bara din minidator vara igång över natten och problemet är löst. Du kommer i alla fall att se att det finns modeller med väldigt kraftfulla grafikkort, så du kan njuta av de mest avancerade spelen utan problem.

Nu när begränsningarna för att köpa en kraftfull Windows 10 mini PC är tydliga, låt oss ta en titt på de olika alternativen vi har valt åt dig.

NUC 9 I5 Haunted Canyon

Vi startar den här sammanställningen med de bästa alternativen att överväga om du letar efter en mycket kraftfull Windows 10 mini PC med denna NUC 9 I5 Haunted Canyon … Vi förväntar oss redan att NUC-familjen kommer att bli riktmärket när det kommer till att köpa en mini-PC för spel, så du kommer att se några fler stärkta modeller i vårt urval.

Denna best monterar varken mer eller mindre än 64 GB RAM, förutom det kraftfulla ATI Radeon RTX 2080 grafikkortet, så att du kan njuta av dina favoritspel utan problem.

Sedatech Pack Mini-PC Evolution

Nästa modell vi vill rekommendera dig är ytterligare en mini-PC som inte kommer att göra dig besviken det minsta. Det är sant att denna minidator är något större än de andra alternativen, men i gengäld ställs vi inför en väldigt tyst modell. Dessutom Sedatech Pack Mini-PC Evolution utan tvekan kraften … Fullständig framgång!

Alry mini pc

Ett annat bra alternativ att överväga är en minidator från Alry. En mycket förstärkt modell med 16 GB RAM och en Intel Core i7-processor, så dess prestanda är perfekt. Till det måste vi lägga till 4GB AMD Radeon RX Vega grafikkort är mer än tillräckligt för att rendera videor eller titta på videospel utan problem.

HP Z2 Mini G5

I en sammanställning av denna typ HP Z2 Mini G5 kunde inte vara frånvarande Det amerikanska företaget är riktmärket för spelvärlden, och det har mini-datorer som utstrålar kvalitet då och då. Att säga att denna modell är den främsta framkanten när man köper en Windows 10-minidator tack vare en Intel i9-processor tillsammans med 32 GB RAM.

Intel NUC 8I7HVKVA2

Vi går tillbaka till NUC-familjen för att rekommendera denna modell med ett svåruttalat namn. Den har mer än tillräckligt med funktioner för alla användare, samt en design som får den att se ut som aldrig förr i ditt vardagsrum.

Intel NUC 7I7BNKQ

Vad sägs om denna Intel NUC 7I7BNKQ. I det här fallet har vi en mini-PC med Windows 10, samt en Intel Core i7-processor och 16 GB RAM, så att du kan njuta av maximal prestanda. Den passar perfekt till din Smart TV!

Minidator WEIDIAN

Fortsätter på detta urval av de bästa mini-datorerna du kan köpa om du letar efter en kraftfull modell, med denna WEIDIAN-modell. En produkt som erbjuder alla typer av anslutningsmöjligheter, inklusive DVI-ingång, vilket gör den till en idealisk modell för att ansluta till en bildskärm.

MINI FORUM minidator

Ett annat av de mest prestigefyllda företagen i branschen är MINIS FORUM. Och i det här fallet vill vi rekommendera en mini-PC som inte kommer att göra dig det minsta besviken. Dessutom att se hans verkliga knockdown-kostnad.

HYSTOU Mini PC

Vi gick till tillverkaren HYSTOU för att rekommendera denna mini-PC, som har, som du kan se på bilden som toppar dessa rader, flera anslutningsmöjligheter. Dessutom stöder den 4K, så den är perfekt för att ansluta till en Smart TV och använda den som en mediaspelare.

Apple Mac Mini

Vi stänger den här samlingen av Apples Mac Mini. En minidator som kommer att glädja fans av företaget “bitten apple”, eftersom den har en sofistikerad design och obestridlig funktionalitet.

Relaterade artiklar

Back to top button