De bästa vertikala mössen som är bekväma och förhindrar skador –

Nåväl, vi ska berätta för dig vad du måste ta hänsyn till när du köper en och göra det rätt så att du får en bra användarupplevelse, vilket betyder att det kommer att göra ditt köp till en framgång. Det finns några karakteristisk detta måste beaktas eftersom det beror på dem om effektiviteten i användningen är tillräcklig och att den därför är bra ersätta traditionell mus som är vanligt förekommande.

Vad man ska uppskatta när man köper upprättstående möss

Med dessa produkter, som bland annat undviker de vanligare karpaltunnelproblemen som många användare upplever och som kan resultera i operation, uppnår de det som uppnås genom att lägga handen i roterad och vertikal position på grund av knapparnas läge och ytan som handleden kan hållas mycket stabil på när du använder datorn.

En av de saker som är viktiga för att vara så bekväm som möjligt är att enheten matchar den aktuella modellen. trådlös för på så sätt kan buntbanden och därmed spaken placeras i nästan alla lägen. Uppenbarligen kräver detta att RF-mottagaren ingår i produkten och dessutom, på grund av användningen av ett batteri, fungerar perfekt, oavsett om de är batterier eller uppladdningsbara, åtminstone en månads användning uppnås utan att behöva göra några ändringar eller debitera.

En annan sak som är viktig att kolla först på vertikala möss är vad modellen använder optisk sensor eftersom de är tillräckligt exakta och inte onödigt skadliga när de konsumeras. Dessutom upplösning vad denna komponent har att erbjuda bör vara högre än 600 dpi eftersom det kanske inte är tillräckligt exakt för att använda det optimalt. Detta, tillsammans med att ha åtminstone ett par knappar och ett rullningshjul, säkerställer att du får ett svar som kommer att tillfredsställa både stationära och bärbara datorer.

Köpalternativ vi rekommenderar

Vi lämnar listan över funktioner eftersom de är kompletta och kvalitativa bland de upprättstående mössen på marknaden. Detta är modeller som säkerligen kommer att vara en bra lösning i en mängd olika situationer och dessutom de rädda dig från skada från fortsatt användning.

Logitech MX Vertical

Utan tvekan är detta en av de bästa modellerna på marknaden då den bland annat har en upplösning på 4 000 dpi. Bra. Dessutom är det ett av alternativen som kan användas över både RF och Bluetooth, vilket säkerställer utmärkt kompatibilitet.

Vertos förtroende

Ett annat bra alternativ som finns på marknaden idag då den har en högupplöst sensor och användbarheten är utmärkt. Det viktiga när du installerar är att du inte behöver drivrutiner, vilket alltid underlättar.

Kensington Vertical Pro Fit Ergo

Detta tillbehör innehåller allt som man letar efter i vertikala möss, eftersom det har alla knappar som vanligtvis används och dess respons är mer än tillräcklig. Dess upplösning når 1 600 dpi, så den kan användas i alla situationer.

Hama EMW-500L

Det finns så många alternativ för denna modell att de passar både för högerhänta och vänsterhänta. Detta är en mus med riktigt bra ergonomi och orsakar inga kompatibilitetsproblem.

Anker vertikal mus

Komplett köp eftersom det inkluderar bra upplösning, snygg design och bra kompatibilitet. Därför rekommenderas det att köpa den, för även om den inte används kommer den att stängas av automatiskt.

CHERRY MW 4500

Detta är ett av alternativen som känns skönare att ta på då plasten är riktigt bra. Den har ingen brist på alla knappar du kan behöva, och vad gäller sensorn låter den medföljande den fungera bra tack vare sin upplösning på 1 200 dpi.

Amazon Basics ergonomisk mus

Om du letar efter en av mössen som erbjuder allt du kan tänkas behöva och som inte ställer till problem med någon dator, bör den här musen alltid finnas på din lista. En av de bästa när det gäller pris/kvalitetsförhållande.

Ergonomisk Jelly Comb Mus

En modell som har en lite annorlunda design än vertikala möss, men som gör det möjligt att skydda användaren från skador med god effektivitet. Den erbjuder bra kompatibilitet med upplösningar upp till 2 400 dpi.

Ergonomisk vertikal MoKo-mus

Den märkliga layouten på knapparna på denna modell är det som skiljer den från resten, och sanningen är att de är tillgängliga och därför funktionella. Den här enheten erbjuder ett brett utbud av autonomi, och den kommer inte i konflikt med eller är associerad med upplösningen av dess sensor.

DeLux vertikal mus

Ett av de få alternativen bland vertikala möss, som är vit, så det är ganska slående mot bakgrunden av resten. Dess upplösning når 1 600 dpi, vilket är tillräckligt, och du kommer inte ha några problem med kompatibilitet och autonomi.

Relaterade artiklar

Back to top button