De bästa vattentäta prylarna att ta med i badet –

Badtiden är förmodligen en av de mest avkopplande perioderna vi tillbringar dessa dagar. Naturligtvis skulle vi kunna avsluta tvätten med en snabb dusch, men det blir inte lika trevligt. Med det i åtanke, så avkopplande som det är att sänka sig i vattnet för ett långt bad, kan det bli lite tråkigt efter ett tag också.

De flesta av oss tar inte med oss ​​telefoner eller annan elektronik av rädsla för att skadas av vatten. Det är därför “vattentäthet” är den viktigaste aspekten att ta hänsyn till här. Du kan koppla av i badkaret utan att behöva oroa dig för att vatten eller ånga förstör dina tillhörigheter. Här är några bra exempel på prylar som du helt enkelt kommer att älska under ditt bad!

1. Vattentät e-boksläsare.

Du kanske inte vill ta böcker i badkaret, eftersom vattnet kan skada papperssidorna. Med det i åtanke var det ingen som sa något om e-boksläsare. Det finns en hel del vattentäta e-boksläsare där ute, som Tolino Vision 3 HD, som gör att du kan läsa din favoritbok samtidigt som du tar ett skönt och bekvämt bubbelbad.

2. Vattentäta badtimer.

Även om vi kanske vill ligga i badrummet så länge som möjligt, har vi inte alltid tid att spendera en eller två timmar i badet. Om du använder en avslappnande doft som Joy Organics CBD Bath Bomb, kanske du tappar koll på tiden. Badtimern kommer att varna dig när det är dags att hoppa ut ur badet så att du inte dröjer kvar i den hela dagen, så att säga. Badtimer från Dretec är ett mycket populärt val.

3. Anmärkningar om vattentät dusch

Fick du aldrig en briljant idé när du badade, bara för att förlora den så fort du kom upp ur badet? Det är en bra idé att aldrig gå i avloppet, så du kanske vill överväga att ta med dig en vattentät dyna. Aqua Notes har en vattentät dyna och du kan använda den här smarta prylen för att skriva ner de goda idéerna du har innan de glider iväg.

4. Vattentät badspegel.

Kanske vill du ta på dig en ansiktsmask när du tar ett bad, eller så vill du göra flera uppgifter samtidigt och raka skägget. Problemet med att använda konventionella speglar är att de kan imma upp mycket av ångan, och detta fungerar inte särskilt bra till din fördel. Hos Ettori Foggles kan duschspegeln användas i badkaret och du kan använda de låsbara sugkopparna för att enkelt fästa den på plattorna bredvid dig.

5. Vattentät Bluetooth-högtalare.

En bra vattentät högtalare med en IPX-klassificering över 8 bör fungera även under vatten. För bästa ljudkvalitet kan du ställa den på en hylla bredvid dig eller på armlängds avstånd, men tanken är att även om du tappar den i badkaret så ska det gå bra.

Hipe vattentäta högtalare ska visa sig vara ganska praktisk, eftersom du kan använda musiken på din telefon utan att faktiskt röra den. Med det i åtanke bör alla högtalare med IPX8-klassificering fungera bra. Det finns en hel del modeller som har sugkoppar så att du inte råkar tappa dem i vattnet. Återigen, detta är inte ett problem, men vattnet kommer att dränka ljudet.

6. Bubbelmassagebadmatta.

Om du verkligen vill ta ett spaliknande bad, kan du behöva en massagebadmatta. En verkligt behändig pryl ger ett lugnt liv som kan massera din nacke och hålla dig varm och mysig medan du läser din e-bok medan du tar ett bad.

Även om produkten blir blöt är den 100 % vattentät och helt nedsänkt, vilket gör att du kan förvandla ditt badrum till ditt eget spa. Det finns flera typer av massageapparater för bad du kan välja mellan, inklusive fasta eller bärbara. Fotmassageapparater för badkar finns också.

7. Vattentätt telefonfodral.

Låt oss säga att du verkligen vill ta din telefon med dig till badet, men är rädd att den ska drunkna och dö. Tja, i så fall borde du ge honom en egen våtdräkt. Många moderna telefoner har ett vattentätt system (särskilt de med inbyggda batterier), men du behöver inte riskera det.

Det finns en hel del vattentäta telefonfodral som du till och med kan montera på väggen, till exempel CaOJing-fodralet. Dessa fodral kommer inte bara att skydda din telefon om den av misstag skulle ta ett dopp, utan även förhindra imma från att försämra läsbarheten av displayen.

8. Vattentät TV.

Du har förmodligen redan en TV i stort sett alla rum i ditt hus – så varför inte ta med en till badrummet också? En bra gadget för detta ändamål skulle vara Haocrowns Smart Bathroom Touchscreen TV. Även om du inte kan sänka dem i badkaret med dig, kan du enkelt montera dem på väggen ovanför badkaret. Det finns inget bättre ställe att se nästa avsnitt av din favoritserie på Netflix än från badet.

9. Undervattensbadljus.

Vill du ha en badrumsfest? Tja, det finns massor av discolampor du kan sätta i din dusch eller badkar som kommer att lysa upp hela rummet med neonljus. Amadear Floating Lamp gör just det åt dig. Oavsett om du dansar i duschen eller bara njuter av att titta på en ljusshow medan du tar ett bad, kommer detta verktyg säkerligen att göra saker mycket roligare.

Slutsatser

Vem sa att badkar inte borde ha apparater? Visst, du kan koppla av, men vill du bli av med tristess med en pryl finns det många alternativ för dig. Oavsett om du vill läsa en bok, se en Netflix-serie eller bara få massage, finns det flera alternativ som du kan tycka är tilltalande.

Relaterade artiklar

Back to top button