De bästa tjuvspelen för iPhone och iPad –

Mångsidigheten i App Store med sina spel

På App Store kan du hitta ett stort antal tv-spel som du kan spela. iPhone eller iPad. Hemligheten med appbutiken ligger främst i den stora mångsidigheten i dess kategorier. Du kan hitta i stort sett allt, och även om det kan vara sällsynt, finns det även spel tillägnade tjuvar. Självklart ska vi alltid hålla oss borta från denna aktivitet, men vi kan sätta oss i en tjuvs skor med dessa spel. Och allt detta utan rädsla för att hamna i fängelse för dessa brott.

Robbery Bob, en mycket tjuvninja

Gå in på tjuven Bobs plats och stjäl allt som kommer i din väg. Du måste gå igenom alla gömställen du hittar på kartan för att undvika ögonen på alla vakter du stöter på. Utöver dina ninjafärdigheter att undvika blicken från de som inte ska se dig, har du också en rad tillbehör. Den har över 100 nivåer, vars slutmål är att tjäna en av de många belöningarna som är fördelade över kartor som privata hus eller köpcentrum.

Råna Bob 2, en mycket beroendeframkallande andra sats

Och om det förra spelet fick dig att bli kär, vet att det finns en andra del fylld med nyheter. Den sticker ut framför allt för det faktum att den har 100 nya nivåer av plundring och nöje. Du måste lära dig att leka kurragömma, eftersom en av mekanikerna i denna del är att hålla sig till väggar med målet att gömma sig hela tiden. Nya tillbehör inkluderar teleportminor eller radiostyrda fordon.

Tjuvsimulator, att komma in i hus har aldrig varit så lätt

Du är i en stad med rika människor och ditt uppdrag är att bli rik genom att stjäla allt du hittar i ditt fall. Det här är ett förstapersonsspel där du kommer att tjäna pengar på olika rån, med vetskapen om att du måste gömma dig för allas ögon. När du slutför arbetet kommer du att se svårigheten öka, vilket gör spelet mycket svårare.

Armed Heist, PayDay, anpassad för iPhone

Gör dig redo att råna banker och alla andra anläggningar i Armed Heist. Du kan börja anpassa alla dina vapen för att möta de 70+ utmaningar som ligger framför dig. Du kommer att ha en helt universell karta till ditt förfogande så att du äntligen kan välja den bästa platsen dit du tänker åka. Precis som du kan anpassa vapen, kommer du också att ha möjlighet att förbättra vissa färdigheter hos din karaktär.

Smyg tjuv 3D slår mot säkerhet

Med en helt annan estetik är detta spel en serie scenarier som säkerligen kommer att vara väldigt engagerande och väldigt beroendeframkallande. Ur förstapersonsperspektiv måste du gå igenom alla säkerhetsåtgärder du hittar, samt ta bort vakterna från mitten. Du kan ta vilket föremål som helst som du hittar på kartan, till exempel en enkel stol, och slå vakterna bakifrån så att de faller till marken och inte hittar dig.

Rånaren är en tjuv, men inte på jakt

Detta avslappnade spel syftar till att sätta dig i en tjuvs skor som börjar ladda sina händer med allt som kommer i hans väg. Från mat i snabbköpet till pengar gömda på banken. Problemet är att polisen kommer att leta efter dig på gatorna, varifrån du måste undvika vid vart och ett av hörnen.