de bästa tillgängliga apparna –

Hitta den perfekta miniräknaren

Varje användare har sitt eget yrke och ett annat mål med miniräknare … Just nu i App Store kan du hitta vetenskapliga och grundläggande miniräknare som skiljer sig åt i de operationer de utför. Om du är en person som behöver utföra komplexa operationer som ekvationer eller trigonometriska operationer, är vetenskapsmannen för dig. Om du bara behöver göra enkla beräkningar som addition, subtraktion eller procent, kommer du att bli mindre belastad med den grundläggande beräkningen. Det är därför det är viktigt att i förväg veta vilken applikation du ska använda.

En annan viktig aspekt är estetisk … Den gammaldags miniräknaren kan vara irriterande att använda då det ibland kan vara roligt att arbeta i en estetiskt tilltalande miljö. I många fall kan öppen källkod eller gratisapplikationer vara estetiskt oattraktiva, även om de är fullt funktionella. OCH pris detta är också en annan punkt att tänka på eftersom du kan hitta gratis eller betalda miniräknare just nu. Detta beror på hur ofta du använder miniräknare i ditt dagliga liv.

Det enklaste idealet när som helst

Om du letar efter något enkelt att göra grundläggande operationer, det finns miniräknare för det. Med ett klick kan du få dina resultat genom att eliminera alla funktioner som du aldrig kommer att använda för en annan nisch.

Smart miniräknare

dator

Om du letar efter en miniräknare som inte har synproblem är detta det bästa alternativet. Det är en av de största apparna du hittar på appbutiken och den fokuserar främst på enkla beräkningar som görs dagligen. Den är också ganska färgstark eftersom du kan anpassa knappfärgerna för att passa din personliga smak.

Den har ett tresiffrigt system för enkel visning och du kan kopiera och klistra in i andra dokument när som helst. Den innehåller tusentals avgränsare och specifika decimaler, och ger beräkningar i radianer och grader. Den har minnesknappar för att kunna lagra de olika värdena som du använder för att kunna återanvända dem. Även om den har ett avsnitt om mer avancerade funktioner, är den rolig att använda som en grundläggande miniräknare.

EasyCalculator

dator

EasyCalculator är en enkel applikation som uppfyller dina dagliga beräkningsbehov. Den är enkel att använda och har en snygg design som integreras med systemet så att den inte sticker ut för mycket. Det ingår också insynssystem vilket gör att den kan användas ovanpå andra program utan att täcka något alls. Detta är idealiskt för att skapa konton som innehåller data från olika webbsidor.

Det konsoliderar historiksektionen så att du kan ha alla tydliga konton du kan skapa om du behöver återställa dem. Du kan också bekvämt klistra in värden från andra sidor, samt kopiera de erhållna resultaten. Om du bara vill att räknaren ska vara på skärmen kan du sätta den i helskärmsläge för en bekvämare användning.

Kalkylator pro

själsfrände

En enkel kalkylator för att möta dina dagliga beräkningsbehov. Beräkna decimaler, procentsatser och mer i den här perfekt designade topplistens app. Detta är en enkel kalkylator som tar hand om dina dagliga räkningar. Den är redo att flytta på vilken Mac som helst, antingen i ett separat fönster eller genom att klicka på den övre raden. På så sätt anpassar den sig till var och en av dina situationer.

Den integrerar också transparensläge så att det inte är så irriterande och man kan jobba med andra fönster samtidigt. Innehåller upp till fyrtio siffror på skärmen, den kan öppnas vid start. Det enda problemet vi ser är att du måste vara inloggad för att använda den, eftersom på så sätt all din konfiguration sparas för tillfället. Och om du inte gillar standarddesignfärgerna kan du ändra dem som du vill.

Själ 3

själsfrände

Vi menar alla designen som en miniräknare ska ha: ett rutnät med alla siffror och funktioner längst ner och resultatet överst. Detta är inte vad du hittar i Soulver, där du förlitar dig på en helt annan design. Det är en miniräknare som fungerar som ett programmeringsprogram när det kommer till estetik. Han vill överföra upplevelsen till ett enkelt papper som man försöker lösa olika operationer på.

Med andra ord kommer applikationen att upptäcka texten. Om du sätter frasen “50% av 12” ger dig för närvarande ett resultat på 6. Det vill säga att du kan skriva naturligt utan att beräkna “0,5 * 12”. Detta är utan tvekan ett mycket bra stöd för alla som inte vill tänka på en operation som behöver göras i procent eller bara på en förändring av penningvärdet.

Vetenskapliga miniräknare och mer.

CalcBar

kalkylator

En enkel kalkylator baserad på funktionerna som används i kalkylbladet, men integrerad i själva verktygsfältet. Således är åtkomsten nästan omedelbar, eftersom du inte behöver ha ett dedikerat fönster för kalkylatorn som stör dig. Den här kalkylatorn visas bara på skärmen när du håller muspekaren över motsvarande ikon, men om du vill att den alltid ska vara synlig kan du installera den genom att lägga den över andra fönster.

Den integrerar väl med mörkt läge och inkluderar grundläggande aritmetiska operationer som multiplikation, division eller addition. Det går också längre genom att integrera trigonometriska funktioner och en integrerad konstant som Pi. Var och en av de tillgängliga åtgärderna har en integrerad beskrivning som du kan referera till när som helst för att se vad du gör.

PCalc

Det mest rekommenderade alternativet för forskare, ingenjörer, studenter eller programmerare på grund av dess många funktioner. Den inkluderar ett valfritt RPN-läge och en flerradsdisplay med valbara knapplayouter för att passa din personliga smak. Den innehåller också en uppsättning enhet och konstanta omvandlingar, perfekt för alla som arbetar med olika kvantiteter.

Den kombinerar papperstejp och flera ångra och gör om funktioner ifall du får fel uträkning. Och om du arbetar i en värld av vetenskap eller teknik kommer du att ha stöd för hexadecimal, oktal och binär beräkning. Dessutom integrerar den också vetenskaplig notation, vilket gör den äntligen till en riktig vetenskaplig miniräknare, liknande de som används inom fysik i alla karriärer.

Matematikräknare

matematik

Det är en extremt komplex applikation med många vanliga matematiska formler. Dessa inkluderar: hex-omvandlare, största gemensamma divisor, minsta gemensamma multipel, primtalsfaktorisering, rot, exponentiering, trigonometrisk funktion, invers trigonometrisk funktion, hyperbolisk funktion, logaritm och vinkeltransformation. Den är också helt kompatibel med de senaste versionerna av macOS.

Rent estetiskt är det ganska väl integrerat med operativsystemet. Den kan enkelt placeras i helskärmsläge eller till och med förstoras. Detta gör att du kan ha ett extremt produktivt verktyg som låter dig hänga med i alla dina beräkningar. Det bör också noteras att denna app är under ständig utveckling och har inga annonser.

Vetenskaplig kalkylator NCalc

Denna applikation utmärker sig främst för sin naturliga återgivning. Det gör att det är väldigt enkelt att ta med ekvationer nedskrivna på papper så att de kan lösas. Här kombineras även bråk, rötter, indikatorer för att kunna få fram exakt vad som står i läroboken, men i digital form. Fördelningen är exakt densamma som för en traditionell miniräknare.

Du kan hitta två olika lägen: tecken och siffror. Ekvationslösaren som den integrerar kan bespara dig besväret för att kunna lösa allmänna, kubiska, andragradsekvationer och fjärdegradsekvationer. Dessutom kan den också ta upp ojämlikhetsfrågor. Utan tvekan är listan över funktioner oändlig och vi tror att det kan visa sig vara den bästa kalkylatorn som kan användas på vilken Mac som helst.

Vad rekommenderar vi

Om du är en person som dagligen sysslar med ekvationer eller siffror för att du arbetar inom teknik eller studerar, då NCalc appen är den mest rekommenderade. Den integrerar många avancerade beräkningsfunktioner såsom ett ekvationsupplösningssystem. Detta kan i slutändan spara mycket tid när det gäller att få resultatet av de övningar du gör eller laboratorieberäkningarna du ska göra.

Om du är någon som inte ska använda cosinus, sinus eller integraler är det bäst att ha en enkel miniräknare. Av allt vi diskuterade är en av de mest intressanta och nyfikna i sitt koncept Själ 3 eftersom han förlitar sig på själva texten. Ingen tänker skriva på en miniräknare, men nu är det möjligt för med ett enkelt kommando du frågar på Google kommer det snabbt att slutföra beräkningen.