De bästa sporttilläggen för Google Chrome –

Och idag fortsätter Google Chrome att vara den obestridda ledaren på webbläsarmarknaden. Och tack vare den breda katalogen av tillägg kan vi alltid hitta det som passar oss när som helst. Därför kan vi i Chrome Web Store hitta sporttillägg som kan vara mycket användbara.

Sporttillägg för installation i Google Chrome

Därefter kommer vi att se en serie tillägg för vår Chrome-webbläsare som syftar till att hänga med i nyheterna om de mest populära sporterna. De är alla gratis, så vi kan installera och testa dem för att se vilken som är mer användbar för oss.

Tillägg för fotbollsfans

För alla fotbollsfans, både nationella och internationella, kan du dra fördel av tilläggen med vilka du kan följa resultaten från olika lokala och internationella tävlingar.

Internationell fotboll ny flik, följ kungen av sport runt om i världen

För Rey Sports-fans kan vi installera den här fliken för Chrome, så att vi kan följa de senaste nyheterna, resultaten och fotbollsrankningar runt om i världen … Tillägget erbjuder realtidsuppdateringar till mer än tio professionella fotbollsligor och turneringar.

Nueva pestaña de Fútbol Internacional

Vi kommer att kunna hålla oss à jour med de viktigaste nyheterna som inträffar både i spel och i lag och spelare. Vi kommer också att ha tillgång till allt personligt innehåll i de ligor och turneringar vi följer. Dessutom kommer vi att ha snabblänkar till båda resultaten, samt filmer med sammanfattning av matcher och klassificeringar.

Ole.com.ar, nyheter om fotboll och sport i allmänhet

En av de viktigaste tidningarna i Argentina är Olé. Med denna förlängning kan vi följa alla sportnyheter från Argentina såväl som från hela världen. I den här applikationen hittar vi nyheter från någon av de mest populära sporterna i världen, till exempel som nationell och internationell fotboll, basket, tennis och motorsport bland annat.

Extensión Olé

Tack vare detta tillägg kan vi bekvämt följa alla typer av nyheter utan att behöva ladda en webbsida, så det här är verkligen ett sätt att hålla dig uppdaterad.

Absolute Radio Live Scores, för English League-fans

För fotbollsfans i allmänhet och den engelska ligan i synnerhet, bör tillägget Absolute Radio Live Scores inte saknas i vår Chrome-webbläsare. Därifrån har vi med ett klick tillgång till de senaste Barclays Premier League, FA Cup, League Cup, Champions League och Europa League matcher, såväl som deras respektive klassificeringar.

Absoluta radioresultat online

Tillägget har ett lättanvänt gränssnitt, om än på engelska. I den ser vi matchresultat med minutuppdatering … Detta kommer att tillåta oss att bekvämt följa matcherna och resultaten för varje vecka. Dessutom kan vi ställa in en standardlänk som ger oss omedelbar tillgång till den information som intresserar oss mest.

Basket nyhetstillägg

Om basket är vår passion, kommer dessa förlängningar hålla oss på toppen av allt som händer i världens bästa liga – NBA. Livematcher och resultat samt spelarstatistik kommer inte att vara en brist.

Förbättrat ESPN NBA Box-resultat, allt om NBA

Följer den bästa basketligan i världen? Då kan tillägget Enhanced ESPN NBA box Score inte saknas i din Chrome-webbläsare. Med dess hjälp kan vi följ NBA:s matcher och resultat samt andra amerikanska sportrelaterade tävlingar i korgen. Genom att klicka på tillägget visas en kalender med de matcher som spelas den dagen, resultaten för de senaste dagarna och nästa matcher som kommer att spelas.

Förbättrad poäng ESPN NBA box

Om du är intresserad av en specifik matchning kan vi klicka på den för att gå till tilläggets hemsida. Där kommer vi att se individuell spelarstatistik i slutet av spelet. Den visar också lagstatistik som två och tre skott, varv etc. Dessutom fungerar den för NCAA också.

Spellinje, för amerikanska sportfantaster

För amerikanska sportfans har vi tillägget Playerline. Med den kan vi komma åt alla våra favoritaviseringar om NFL, NHL, NBA och MLB från en applikation. Den har fullständiga spelarprofiler med bios, videor och senaste nyheter.

Spelarlinje

Det ger också statistik och nyheter för varje spelare i realtid. Den är tillgänglig som en Chrome-tillägg och som en Android- och Ios-app. Naturligtvis är allt innehåll på engelska.

Tillägg för löpare och cyklister

I det här fallet är dessa tillägg för personer som utövar sporter som att cykla eller springa regelbundet och som gillar att dela sin statistik på ett socialt nätverk som Strava.

Sås för Strava, förbättrar styrkan i sport

Sauce-tillägget är ett plugin med öppen källkod för webbplatsen strava.com. Strava är ett internet- och GPS-baserat socialt nätverk som riktar sig till idrottare som cyklister och löpare. I det här tillägget hittar vi information om hur förbättra vår styrka i cykling och under tävling.

Såssås

Bland dess egenskaper sticker den ut med det kritiska kraftbordet för cykelaktiviteter, samt tabellen för att uppnå den bästa löprytmen. Den tillhandahåller också TSS-beräkningar, visning av ryttarevikt och VAM-beräkningar för cykelklättringar.

Elevate för Strava, fitness tracker

Om vi ​​vill förbättra vår upplevelse och uppnå mål som Strava, kommer denna förlängning att tillåta oss att spåra vårt fysiska tillstånd också progression över tid, djupgående analys av vår verksamhet. Elevate-förlängningen tar hand om att lägga till funktioner som föreslagits av cyklister och löpare.

Höj för Strava

Utöver gratisversionen har den även Strava Premium, som ansvarar för att lägga till ytterligare funktioner för att ge den bästa upplevelsen för sina användare.

Vilket Chrome-tillägg ska du välja?

Alla tillägg vi har sett är för sportentusiaster. Eller vet information om fotboll och basket för den som gillar att cykla och vill dela med sig av sin statistik och resultat. Vi måste välja det ena eller det andra efter våra intressen. Naturligtvis, alltid med försiktighet, eftersom missbruk av installation av tillägg kan orsaka prestandaproblem i vår webbläsare Chrome.

Om vi ​​är särskilt intresserade av att hålla oss à jour med sportnyheter i allmänhet kan Ole.com.ar-alternativet vara det mest intressanta eftersom det, även om det främst fokuserar på Argentina, också innehåller nyheter av internationell karaktär, så vi kan hålla oss à jour med dem utan att behöva ladda ner internet.

Relaterade artiklar

Back to top button