De bästa PS5 rekvisita och baser för under 50 € –

Om du har fått eller fått en PS5 i present kommer du säkert att vara intresserad av valet baser eller stöd som håller konsolen upprätt samtidigt som den ger ventilation för att undvika överhettning och skador på spelkonsolen, och detta gör att vi kan ladda upp kontrollerna. Därmed kommer vi alltid att ha allt välorganiserat och placerat. PS5 kommer att ligga i själva basen, kontrollerna är inkopplade i laddningskontakterna och vissa modeller har till och med plats för tv-spel, eller åtminstone de vi använder mest, så att de alltid finns nära till hands.

Därefter kommer vi att visa upp en komplett uppsättning PS5-baser eller stöd så att alla kan välja den som passar deras behov bäst, bäst passar deras behov eller bäst passar deras budget, eftersom som vi kan se finns det modeller och versioner för alla fickor. Vi har valt ut tio modeller som från 10 till 50 euro

Förutom budgeten, när du väljer en viss modell, är det viktigt att överväga andra detaljer, till exempel: fans , kyl- system, oavsett om det innehåller laddningskontakter för kontroll om han har säkerhetssystem för att förhindra strömstörningar eller kortslutningar etc.

Stöd för PS5-spelkonsol

TIMOVO

Snabbladdningsstöd är designat för PS5 med två USB Type C-platser för laddningskontroller. Den har ett mycket effektivt kylsystem och två höghastighetsfläktar som hjälper till att avleda värme från konsolen och förlänga livslängden på vår PS5. Den har också tre USB-portar och LED-indikatorer för att indikera laddningsstatus.

VENDOUS

Vertikalt stativ för PS5 med kylfläkt och portar för laddningskontroller. Denna modell innehåller utmärkt stöd för virtual reality-glasögon eller spelheadset som vi kan använda tillsammans med en spelkonsol. Den har en PS5-laddningsport och två höghastighets tysta fläktar.

Fxwj

Vertikalt stativ med kylsystem med höghastighetsfläktar och laddare för kontroller med intelligent styrteknik som skyddar dem från överhettning, överspänning eller kortslutning. Den har tre USB-portar för laddning av andra enheter.

Moco

Komplett PS5 vertikalt stativ med kylning, kontroller laddningsstationer och massor av slots för våra favoritspel. Den har tre USB-portar för laddning av andra enheter, två inbyggda höghastighetsfläktar med hög effektivitet och lågt brus. Utan tvekan är detta sättet att alltid ha vår konsol i toppskick, med alla kontroller organiserade och laddade.

Fisound

Detta är PS5 universellt stöd. Den låter dig ladda och kyla din konsol och kontroller, och låter dig spela upp till 14 spel organiserade på själva stativet. Den har 3 USB-portar och två laddare för kontroll. Dess kraftfulla kylfunktion reducerar effektivt all värme som genereras i konsolen, så att den alltid presterar optimalt.

TPFOON

Ett laddningsställ speciellt designat för PS5 med dubbla fläktar och en strömknapp för att förhindra att konsolen värms upp. Ett sätt att alltid ha din spelkonsol och kontroller i ordning och position under laddning. Frontpanelen har ytterligare tre USB-portar för anslutning av andra enheter. Dess mått är 33,8 x 18,7 x 3 cm och 538 gram.

RIXOW

Bas med PS5-kylsystem, vertikalt spelkonsolstöd och två fläktar placerade i botten för snabb, säker och tyst kylning. Den innehåller även två laddstationer för kontrollerna. En LED-indikator låter dig veta laddningsstatusen för varje.

Fbewan

Vertikalt stativ för PS5 med kylning för att förhindra överhettning och laddstation för spelkonsolkontroller. Den har även en plats för spel och kan därmed ha både konsol och kontroller och spel på ett ordnat sätt. Den låter kontrollerna laddas medan vi inte använder dem, och har två väldigt tysta kylfläktar för korrekt kylning.

AMANKA

Denna AMANKA-modell är ytterligare ett PS5-stativ som också fungerar som laddningsstation för kontrollerna. Det tar cirka 3-4 timmar att ladda kontrollerna helt. Den har en tvåfärgad LED-skärm som visar laddningsstatus och är väldigt lätt så att du enkelt kan ta den med dig vart du än går.

keten

För de som letar efter en enklare bas eller PS5-stöd erbjuder denna Keten-modell ett sätt att säkert placera vår spelkonsol och ge lite ventilation. Låter dig placera din PS5 upprätt för att ta mindre plats. Tryck bara försiktigt så passar konsolen perfekt i fästet. Den har en halkfri bas så att spelkonsolen förblir i ett säkert upprätt läge och inte kan ramla av lätt.

Relaterade artiklar

Back to top button