De bästa programmen och webbplatserna för att stämma gitarr –

Idag kan en dator användas till nästan allt som kommer att tänka på. Så det kommer inte som någon överraskning att vi har en mängd olika element till vårt förfogande som vi kan hålla vår gitarr i harmoni med. För att hjälpa dig i denna strävan kommer vi idag att berätta för dig vilka som är de bästa programmen och webbplatserna för en gitarrtuner.

Programvara för stämning av gitarr

Därefter kommer vi att visa dig en serie gratisprogram som kommer att vara till stor hjälp för oss när det kommer till att stämma vår gitarr och som generellt är avsedda för alla typer av användare. Det räcker bara för att ladda ner dem och utföra arbetet genom en mikrofon ansluten till datorn.

PitchPerfect, gitarrtunern för musiker

Detta är en mycket exakt och professionell gitarrtuner för Windows. Den har ett intuitivt gränssnitt som gör det väldigt enkelt att använda, vilket gör att vi kan bli av med behovet av att stämma gitarren på vanligt sätt eftersom den automatiskt känner av tonen vi spelar. Med dess hjälp kommer det att vara möjligt stämma strängar eller vilken ton som helst snabbt, vilket gör den till den perfekta programvaran för alla gitarrister, vilket förbättrar ljudkvaliteten på vår gitarr. Allt du behöver göra är att använda valfri tillgänglig ljudingångsenhet, inklusive mikrofon eller linjeingång.

Detta program innehåller över 50 alternativa inställningar, och vi kommer inte att hitta några begränsningar som andra standardförinställningar vanligtvis inkluderar. Den är också kompatibel med Windows 10, XP, Vista, 7, 8 och 8.1.

Pitch perfekt

PitchPerfect är ett helt gratis program som vi kan ladda ner från dess hemsida.

Dirk’s Guitar Tuner kompatibel med gitarr och bas

Vi pratar om en snabb, exakt och lättanvänd gitarrtuner från vår PC eller laptop som speciellt lämplig för proffs … Detta program är kompatibelt med både akustiska och elektriska gitarrer och basgitarrer, eftersom det tillåter oss att snabbt och exakt ställa in parametrar med helautomatisk kalibrering. Programvaran kan upptäcka och visa en notering för automatisk konfiguration, så vi har inget att oroa oss för.

Den har en stor, lättläst skärm, så vi kan utföra uppgiften med full komfort. Vi kan stämma vår gitarr från en PC eller bärbar dator med hjälp av en extern eller intern mikrofon. Dessutom kan A4-frekvensen ställas in från 430 till 450 Hz och har en Quadra flat tuning.

Disc Guitarra afinador

Dirks Guitar Tuner är kompatibel med Windows XP, 2000, 7, 8 och 10. Vi kan ladda ner den gratis direkt från denna länk.

AP Guitar Tuner, med olika inställningar

Detta är en avancerad gitarrtuner designad för både amatörer och proffs. Det har standard och anpassade inställningar samt några konfigurationsalternativ från dess gränssnitt. För att göra stämningen kan vi ansluta gitarren till mikrofonuttaget på ljudkortet, eller använda en skrivbordsmikrofon direkt.

Tack vare det intuitiva gränssnittet kan vi välja mellan de olika medföljande förinställningarna och ändra dem genom att justera oktaven. Detta kommer också att tillåta oss att ändra värdet på A-noten och ändra bastonen högre eller lägre.

Guitar Tuner AP

AP Guitar Tuner är kompatibel med Windows Vista, 7, 8 och 10, samt 32-bitars och 64-bitars versioner. Vi kan ladda ner den härifrån. Dessutom är den bärbar så den kräver ingen installation.

Lingot, stämmare för gitarr och andra instrument

Det är en gratis och öppen källkod för musikinstrument, ursprungligen tänkt för att stämma elektriska gitarrer även om den också kan användas av andra instrument, är exakt, lätt att använda och lätt att anpassa. Mjukvaran har en analog tuner som är ansvarig för att indikera den relativa förändringen i en specifik ton, för att få tonerna närmast den avsedda frekvensen. För att göra detta behöver du bara ansluta vår enhet och starta den.

Detta program är mycket anpassningsbart genom dess gränssnitt, så du kan ändra vilken parameter som helst medan den körs, utan att behöva redigera någon fil.

Göt

Vi kan ladda ner Lingot gratis från denna länk.

oTuner, minimalism för flaggan

Vi pratar om gratis öppen källkod för kromatisk tuner för Windows. Han sticker ut för sitt helt minimalistiskt gränssnitt , utan knappar och komplexa inställningar. Med den kan vi stämma vår gitarr eftersom den talar om för oss om tonen är skarp, platt eller korrekt. Det kommer att vara möjligt att ställa in referens tonhöjden var som helst från A = 430 Hz till A = 450 Hz. Den är helt portabel och kräver ingen installation. Den är kompatibel med alla versioner av Windows från 95 till Windows 10.

oTuner

Vi kan ladda ner oTuner gratis härifrån.

Gratis webbplatser för stämning av gitarr

Om vi ​​inte vill ladda ner någon programvara till vår dator kan vi även använda onlineapplikationen. För dem erbjuder vi flera webbplatser där vi kan stämma vår gitarr gratis.

Tuner-online, snabbt stämma din gitarr

Denna webbplats är det snabba och korrekta sättet att stämma vår gitarr gratis. För detta kommer det att vara nödvändigt att utföra arbete endast genom vår mikrofon ansluten till vår enhet, och den är lämplig för både akustisk och elektrisk gitarrstämning. Det räcker med att bara trycka på “Aktivera”-knappen och börja spela på valfri sträng på vår gitarr. På det här sättet, kromatisk gitarrtuner kommer att visa oss noten strängen spelar på och hur mycket den är stämd för att justera alla strängar till rätt toner.

Tuner-online

Vi kan komma åt Tuner-online för att stämma vår gitarr genom att klicka på denna länk.

Guitarraviva, tuner kompatibel med alla typer av gitarrer

På den här webbplatsen kan vi hitta en gratis gitarrtuner online med vilken vi kan stämma vår gitarr varje gång vi behöver den med hjälp av en mikrofon ansluten till vår dator. Denna tuner lämplig för alla typer av gitarr oavsett om det är akustiskt, elektriskt, klassiskt, kreolskt eller spanskt, så vi kommer inte ha några problem att fungera, oavsett vilken typ av gitarr vi har. Dessutom har den ett bord med en standardstämning för gitarrer, som används 99% av tiden och kan fungera som referens om vi inte är experter.

Guitarraviva

Om vi ​​vill testa att stämma vår gitarr på Guitarravivas hemsida kan vi göra det gratis genom att klicka här.

Specialist i musikskola, elektrisk & akustisk gitarr

Den här sidan har en diatonisk gitarrtuner som hjälper oss att stämma någon gitarr, akustisk eller elektrisk … Att använda det är ganska enkelt eftersom vi bara behöver klicka på varje rad vi vill anpassa. Således kommer tunern att ansvara för att ge oss den korrekta ton som vi bör få när vi spelar instrumentet. Genom auditiv jämförelse måste vi alltså spela motsvarande ton på vår gitarr tills vi får samma ljud som stämmaren gör.

Musikskola

För att börja använda gitarrtunern på Imusicschools hemsida, logga helt enkelt in genom att klicka på denna länk.

Relaterade artiklar

Back to top button