De bästa och roligaste gratis flipperspelen för Windows –

Om vi ​​är uttråkade och vill döda tiden finns det inget bättre än att spela flipper för att röra musen och lindra lite stress. För att göra detta kan vi välja ett av de olika spelen som är tillgängliga för flipperfans. Förutom det klassiska flipperspelet kan vi också hitta nya versioner med enorma visuella förbättringar.

Flipperspel tillgängliga i Windows Store

Därefter ska vi prata om flipperspelsserien. Var och en av dem har sina egna egenskaper och spellägen, men de förenas av det faktum att vi kan spela vilken som helst av dem utan att betala euron.

Pinball Star, Windows Classic

Vem har inte spelat klassiskt Windows-flipperspel? Trots det faktum att flera generationer sedan de klassiska spelen, Microsofts operativsystem har försvunnit, kan vi återuppleva upplevelsen med Pinball Star igen. Med den här appen kan vi återigen njuta av klassikerna som inkluderar uppdrag 16 Med vilken vi kan lägga till punkter för att matcha ikonerna.

Flipper stjärna

Detta spel har en topprankad bräda, ljudeffekter och grafik och anpassningsbara kontroller. Det finns många versioner av den klassiska Pinball, men inget som liknar originalet, som fortfarande är en favorit och laddas ner av fans av detta underhållande spel. För att vara tydlig kan vi ladda ner det gratis från Windows Store. Dess största nackdel är att den har popup-annonser som kan grumla uppfattningen.

Utvecklare: Rolling Donut Apps

Pinball Shooter, perfekt för pekskärmsspel

Vi övergår nu till ett knepigt flipperspel som kan testa våra spelfärdigheter med en mängd olika bordskonfigurationer som ändras ofta. Spelet har korrekt och realistisk fysik tack vare bra grafik och en väl synlig boll. Om vi ​​har en pekskärm kan vi trycka på höger och vänster för att trycka på utlösaren och flytta fingret åt vänster eller höger för att flytta bordet.

Pinball Shooter

Huvudmålet med detta spel är att få så många poäng som möjligt så att bollen inte faller av spelplanen. Under matchen måste vi samla så många stjärnor som kanske innan tiden går ut – efter att vi samlat några stjärnor kommer tabellen att ändra sin konfiguration. Spelet är endast tillgängligt för Windows 10, så vi kommer inte att kunna ladda ner det på andra versioner av Microsofts operativsystem.

Utvecklare: Bezyan

Pinball FX3 med utökat flerspelarläge

Detta är ett av de största och mest community-orienterade flipperspelen med spännande funktioner som avancerad multiplayer. Vi kan spela online och olika spellägen eller genom användargenererad matchmaking, turneringar och ligor. Alla bord har olika spellägen, bonusar, upplåsbara föremål och andra funktioner som gör det nästan oumbärligt för fans av denna genre.

Flipper fx3

Zen Studios, företaget bakom Pinball FX3, släpper hela tiden nytt innehåll och nya funktioner. Dessutom är hans tabeller baserade på populära karaktärer som Star Wars, Marvel, Aliens, Bethesda, Family Guy, TellTale’s The Walking Dead, Portal och mer.

Utvecklare: Zen Studios

Pinball Classic 2017, en klassisk upplevelse full av adrenalin

Detta är ett klassiskt arkadflipperspel där du får poäng genom att kasta stålkulor. Huvudmålet är att få så många poäng som möjligt och få dem när bollen träffar olika föremål på spelbordet. Pinball Classuc 2017 erbjuder en oförglömlig spelupplevelse, inklusive blinkande ljus och atmosfäriska ljudspår som får oss att släppa lös allt adrenalin i detta klassiska spel.

Pinball Classic 2017

Detta spel lyckas stimulera sinnet eftersom det kräver en begränsad reaktionstid och mycket koncentration. Njut av detta beroendeframkallande flipperspel med iögonfallande grafik som en gratis nedladdning från Microsoft Store.

Utvecklare: Silent Monk Games

Pinball Deluxe, fysik och realism över genomsnittet

Detta flipperspel påminner om det klassiska spelet som en gång var på modet i kreativa salonger och barer. Spelet sätter en ny standard i branschen genom att erbjuda mycket realistisk bollfysik och bordsgrafik med en realism över genomsnittet. Uppgiften – hur kunde det vara annars – att ta så många poäng som möjligt. Den huvudsakliga färdigheten innebär att lära sig vinklarna för att slå bollen för att få fler poäng.

Flipper deluxe

Spelet har olika kartor med gratis flipperspel så varje spel är en unik upplevelse. Fans av dessa berömda spelautomater kommer att få hela upplevelsen av detta spel. Det är lätt att ladda ner och köra eftersom det gör allt från själva Windows 10-butiken.

Utvecklare: App Family Kids Games Free

Cricket Twenty20: Pinball Challenge, en blandning av cricket och flipperspel

Denna applikation presenterar oss nytt koncept för flipperspel eftersom det spelas på en cricketplan med glasögon i cricketstil. Huvudmålet är baserat på att nå poängen, som sattes som mål i början av varje match. Detta mål uppnås genom att göra mål inom det överenskomna antalet bollar, beroende på vilket spelformat vi har valt. Våra färdigheter sätts på prov när vi kastar bollar på spelplanen i ett försök att få fart.

Cricket Twenty20 Pinball Challenge

Vi kan bli stjärnspelare genom att hålla reda på våra logotyper och register medan vi spelar. Ett nytt mål sätts efter varje seger. Nästa mål är att uppnå ett nytt rekord med samma antal bollar, i enlighet med vårt valda spelformat. Vi kan ladda ner det gratis från Microsoft Store.

Utvecklare: FiveTwo Interactive

Framtida flipperspel, bygg och spela vid ditt eget bord

Vi pratar om realtidsflippersimulator detta kommer att tillåta oss att designa och spela spel med avancerad fysik, med en känsla som liknar den hos ett riktigt flipperspel. Vi kommer att skapa våra egna brädor med hjälp av komponenter som plast, pinnar, stötfångare, lampor etc. som vi kommer att placera på spelplanen genom editorn. Dessutom renderas andra ytor, som belysning och däck, i editorn och skapas i realtid när du spelar vid bordet. Dessutom inkluderar den fullt ljud- och musikstöd.

Framtida flipperspel

Eftersom vi står inför ett program där vi måste skapa vårt eget flipperspel för att kunna spela, är sanningen att det kräver en del avancerade koncept som kommer att ta tid och tålamod att bemästra, så det riktar sig till de flesta gourmeter. Om det inte räcker för oss att bara spela ett fåtal spel, utan vi behöver hela erfarenheten av att skapa vårt eget bord, kan vi inte missa möjligheten att njuta av detta spel.

Vi kan ladda ner Future Pinball gratis från deras hemsida.

Slutsats: vilket flipperspel ska man välja?

Pinball är en av de mest populära formerna av underhållning, som används av ett stort antal användare för att dra nytta av sin fritid, koppla av och varva ner från vardagens stress. Det kan ge oss många positiva vibrationer och hjälpa till att släppa den ackumulerade spänningen i vårt sinne.

För att njuta av flipperspel har vi tittat på de bästa alternativen som är tillgängliga för nedladdning från Microsoft Store, såväl som gratis. När det gäller att välja en kan vi inte ignorera nedladdningen Flipper stjärna , ett klassiskt spel som vi kanske har hittat i tidigare versioner av Windows och som säkerligen kommer att ge oss glädje. För dem som älskar innovation, prova Cricket Twenty20: Pinball Challenge , en blandning av det klassiska spelet flipper och cricket. Och om vi redan nu inte bara vill spela flipperspel så realistiskt som möjligt, utan också vill bygga vårt eget spelbord, Framtida flipperspel perfekt för de mer avancerade.

Relaterade artiklar

Back to top button