De bästa Nokia-telefonerna i sommar –

Varje gång vi åker på semester på sommaren, oavsett om vi vill det eller inte, tänker vi på möjligheten att tappa vår mobila enhet. Eller så vill vi helt enkelt inte ta den med oss ​​när vi åker för att njuta av en dag i bergen eller till stranden, så att vi kan njuta av en dag av avkoppling utan avbrott. Därför är det bästa alternativet att ha en fungerande telefon och Nokia är det perfekta alternativet så att du kan underhålla dig själv utan distraktion.

Bland vår katalog kan vi hitta flera modeller som kan kombinera det klassiska utseendet från mobila enheter skapade för flera år sedan med några av de funktioner som vi använder idag. Även om vi också kommer att visa dig de senaste modellerna från det finska företaget som har innovativa funktioner.

De mest kända funktionstelefonerna

Den nuvarande trenden är att smartphones i allt högre grad använder sig av större paneler och olika innovativa funktioner som ett skåra eller fingeravtryck på olika ställen i sin design. Å andra sidan är den lilla storleken och den kompakta designen hos funktionstelefoner deras styrkor för användaren. Utöver denna sista aspekt spelar den en grundläggande roll eftersom den påverkar både tangentbordet och skärmen. Hur kunde det vara annorlunda, tangentbordet blir huvudelementet för att skriva och skicka meddelanden.

Nokia 225 4G

Nokia 225

Den första av dessa, Nokia 225 4G, kombinerar klassisk och modern design i en mobiltelefondesign. Dessutom kommer det att vara den idealiska modellen om vi letar efter en enhet som kan hålla batteriet en hel dag utan att behöva ladda det. Vi hittar även en terminal med inbyggd kamera, trådlös FM-radio och det berömda Snake-spelet. Och allt för pris 44,90 €

Nokia 6300 4G

Nokia 6300

Arbeta med oss ​​Nokia 6300 4G kommer att kunna fortsätta använda några av de mest använda programmen idag, som WhatsApp, Facebook eller YouTube. Däremot behåller vi design ñ eller cl SICO v mobil från förr, men med en modernare touch.

Dessutom kommer vi att ha de möjligheter som Google Assistant erbjuder oss så att vi kan ringa våra vänner snabbare genom att trycka på en enkel knapp. Även inuti hittar vi Snapdragon 210-processor Detta kommer att hjälpa oss att få terminalen att fungera med full kapacitet. Inte nog med det, vi kan spela upp låtar eller videor snabbare över Internet tack vare 4G. Denna terminal kan bli din för endast 59 euro.

Nokia 8000 4G

Nokia 8000

Denna Nokia 8000 4G-meditation kommer att vara lätt att använda och tilltalande för ögat med kvalitetsestetik med glasskydd den är träffande tillverkad av ett finskt märke. Det kommer också att ge oss mycket motstånd som vi kan lita på, och allt kommer att komma med ett långvarigt batteri. Därmed kommer vi att ha en mycket komplett och snygg telefon i våra händer.

Bland dess funktioner kan vi hitta WhatsApp, Facebook, YouTube eller till och med Google Maps. Dessutom kan alla dessa applikationer avnjutas ännu mer tack vare dess 2,8-tums panel och dess robusta 3D-böjda tangentbord. Fin telefon in- och utvändigt till priset av 71 euro.

Senaste Nokia-modellerna

Nokia X20

Nu är det Nokia X20s tur, en smartphone från det finska varumärket, där vi kommer att ha den ledande hastigheten på marknaden, 5G … Dessutom kommer vi också att älska dess fyrkamera med en 64MP huvudsensor för att kunna ta bättre bilder. På framsidan finns en 32MP frontkamera som hjälper oss att ta de perfekta selfiesna när som helst. Och detta 6,67 tum FULL HD + panel perfekt för att titta på film eller spela spel. En mobil enhet som vi kan köpa för 379 euro.

Sist men inte minst hittar vi Nokia X10. Före oss är en mobil enhet som kommer att ge oss upp till två dagars batteritid. Bland dess egenskaper kan vi se att den har en fyrkamera i vilken huvudsensorn har 48 megapixlar med ZEISS optik … Och precis som den tidigare modellen får vi 5G-anslutning och en 6,67-tums FULL HD+-panel för 329 euro.

Relaterade artiklar

Back to top button