de bästa modellerna och hur man väljer –

Apple Watch-skydd, vad ska man tänka på?

Det är sant att att se våra smartklockor “nakna” med den sofistikerade estetik som tillverkaren har försett dem med är inte samma sak som att sätta på ett skyddsfodral. Men att betala 300 € eller mycket mer för att en av dessa enheter ska märkas för livet efteråt är naturligtvis inte en rätt med god smak. Av denna anledning rekommenderar vi, åtminstone när du vill utföra uppgifter där denna utrustning är i fara, att du sätter ett skydd på den.

Men självklart, vad ska du ta hänsyn till innan du köper ett av dessa fodral till din Apple Watch? Det finns två nyckelaspekter:

  • Klockfodral storlek : Detta är huvudegenskapen som du måste ta hänsyn till innan du köper något av dessa tillbehör. Beroende på vilken modell av Apple smartwatch du äger, kommer den att ha några eller andra mått som du behöver känna till för att välja rätt fodral. Upp till tredje generationen Apple Watch var 38 mm och 42 mm modeller (bredden på bälteskroken, vilket naturligtvis påverkar väskans dimensioner). Dock från serie 4 och sedan ändrades måtten till 40 mm och 44 mm … Ta en ordentlig titt innan du köper ett skyddsfodral vars dimensioner anges av tillverkaren som kompatibelt med tillbehöret.
  • Fodraldesign : Det beror både på din smak och på vilka delar av klockan som kommer att skyddas eller hur säkra de är. Det finns supertunna omslag som är fästa på framsidan av smartklockan och endast skyddar den från repor. Andra modeller är större varaktig (tjockare) och har en viss grad av stötskydd, men i fall av den här typen kan vi hitta modeller som täcker skärmen och andra som inte gör det. Det finns till och med modeller av skyddsskal som, förutom omslaget, omfatta eget band göra designen mer enhetlig.

Bästa Apple Watch-kompatibla band

Efter att ha sagt allt ovan, är det dags att ta en titt på de mest intressanta modellerna av skyddsfodral för Apple Watch. Vi kommer att organisera dem i olika kategorier för att göra det lättare för dig att hitta var och en efter dina behov och smaker.

Skyddsfodral (utan ram)

Den första typen vi vill prata med dig om är de fodral som skyddar vår Apple smartwatch med kanterna, det vill säga att de inte har med något på skärmen, så den är öppen. Fördelen med den här typen av tillbehör är att de å ena sidan skyddar smartklockan från stötar och repor, och å andra sidan låter de oss uppleva samma taktila förnimmelser som om de vore utan fodral. Naturligtvis, i de flesta fall förändras klockans utseende avsevärt.

Om du vill ha ett enkelt alternativ, är ett av de bästa alternativen fallet från Spidgen , ett av de mest kända företagen inom utrustningsskydd. Denna modell kan köpas i en mängd olika färger för att passa alla användares smak. Tänk så klart på att detta endast är tillgängligt för Apple Watch Series 4 och nyare.

Men naturligtvis, om det du har är en av gamla modeller Apple Watch och du behöver ett av dessa skyddsöverdrag. Du kan alltid välja mellan dessa 3-delade kit, som tillverkaren erbjuder modeller för alla storlekar av Apple smartwatches.

Skyddskåpa (framsidan)

Å andra sidan har vi skydd täcker hela kroppen timmar. De kan vara tunnare eller tjockare som vi förklarade tidigare, så detta beror på smaken hos var och en eller dina behov. Här är några intressanta mönster du bör tänka på:

Skyddsfodral / armband

Som vi nämnde för några rader sedan finns det skyddsfodral som innehåller ett eget armband för att bevara estetiken. På så sätt kommer vi att ha en allt-i-ett för att hålla vår Apple-klocka säker. Här är några av de bästa modellerna du kan köpa:

Apple Watch skärmskydd

Slutligen, som ett litet tillägg, om du inte vill sätta ett skyddsfodral på din klocka, men vill uppleva något tystare, kan du alltid välja ett skärmskydd. Tänk på att detta inte skyddar den från repor eller sidokrockar.

Relaterade artiklar

Back to top button