de bästa modellerna, funktionerna och priserna –

Träningsarmband mindre än 30 euro

I denna första del vill vi börja med de billigaste modellerna av alla. Detta är alltså de bästa SmartBands du kan köpa för mindre än 30 euro

Realme grupp

Den första modellen vi valde är också den billigaste av dem alla. Detta Realme Stripe , ett sportarmband som kan köpas för mindre än 10 euro. Denna modell delar en gemensam estetik med den här typen av enhet, med en smal kropp och en silikonrem. I mitten hittar vi en färgskärm (0,96 tum) som visar oss data som tid, vidtagna steg, återstående batterikraft (enligt realme är det 7 dagar) eller, naturligtvis, låter oss navigera i gränssnittet och ta emot alla aviseringar i det. När det gäller att övervaka vår aktivitet och fysiska kondition har den en pulssensor, accelerometer och olika sportlägen för att spåra aktiviteter som: yoga, löpning, promenader, vandring, klättring, cykling, spinning, fitness eller cricket.

Huawei Band 4e

Denna meditation Huawei Band 4e alternativ bland de billigaste sportarmbanden på marknaden. Designen är samma typiska surfplatta som vi kan byta ut armbandet med om vi vill. Skärmen den här gången är svartvit, vilket enligt tillverkaren gör att den kan arbeta självständigt i upp till 21 dagar. Den har skydd mot vatten och damm, genom den kan vi ta emot aviseringar eller spåra vår fysiska aktivitet och sedan se data via kontrollapplikationen på vår telefon.

Xiaomi Mi Band 5

Nästa aktivitetsarmband kräver inte för många presentationer, eftersom det är det mest kända och mest köpta av dem alla (i alla dess versioner). Kanske Xiaomi Mi Band 5Det kanske inte är den senaste modellen i sin familj, men den rekommenderas också om du letar efter någon av dessa billigare enheter. Den har en färgskärm med en liten pekknapp i botten som vi kan använda för att interagera med den förutom gester. Tack vare detta armband kan vi spåra hjärtfrekvens, förbrända kalorier, steg, sömnspår och mycket mer. När det gäller sportdelen kan den spåra ett stort antal evenemang. Vi kan sänka den utan problem och till och med använda den som en fjärrutlösare för vår mobilkamera. Om du vill lära känna henne på djupet och känna det bästa och sämsta av henne kan du titta på vår YouTube-video.

SAMSUNG Galaxy Fit 2

Slutligen, i sortimentet av armband under 30 €, har vi SAMSUNG Galaxy Fit 2 … Ett komplett SmartBand med pulsmätning, sömn- och träningsmonitor. Den har en 1,1-tums AMOLED-skärm och ett 159mAh batteri som tillverkaren hävdar kommer att ge upp till 15 dagars användning. Den är skyddad för användning under vatten på upp till 50 meters djup och med hjälp av kontrollappen på smarttelefonen kan vi spåra många data om vårt dagliga fysiska tillstånd.

SmartBand mindre än 50 euro

Men om du vill satsa lite högre och inte har något emot att spendera lite mer pengar kan du hitta en lite mer komplett modell för mindre än 50 euro

Xiaomi Mi Band 6

Genom att upprepa tillverkaren går vi, nu ja, med det allra senaste Xiaomi modell … Detta Mi Band 6 den, till skillnad från sin föregångare, har en större skärm, fler sporter som den kan spåra och kan mäta blodets syremättnad. Om du vill veta mer om detta, ta en titt på vår analys av YouTube-videor.

HUAWEI Band 4 Pro

Tillverkare Huawei sker även i dessa mer vitaminmodeller tack vare Grupp 4 Pro … I det här fallet kommer SmartBand med en 0,95-tums AMOLED-färgskärm där vi kommer att se all data som den kan spåra. Bland dem hittar vi mätning av sömn, hjärtfrekvens, blodsyremättnad, steg eller olika sportregimer. Den inkluderar även inbyggd GPS för bättre upptäckt och skydd mot damm och vatten. Vi kan köpa den i olika färger för att anpassa den efter vår smak.

HONOR Band 6

Slutligen är en annan mycket intressant modell som kan köpas för mindre än 50 euro HONOR Band 6 … Sportarmbandet finns i tre färger och en 3” färgskärm (en av de största på marknaden). Med den kan vi spåra vår dagliga fysiska aktivitet, såväl som hjärtfrekvens, syremättnad, ta emot aviseringar, samtal, väderinformation och mer. Självklart är den damm- och vattentålig, så vi kan använda den ändå.

Akta dig för mycket billiga sportarmband

I den här artikeln ville vi avsluta all denna information med en aspekt som, som vi kan se, ofta upprepas bland användare som letar efter de billigaste alternativen för denna utrustning.

Och naturligtvis, när vi behöver finjustera en lösning för att passa den mest begränsade budgeten, kan vi bli frestade att köpa ett av dessa alternativ från föga kända varumärken, som, ja, är tillgänglig för 10 eller 15 euro och verkar erbjuda bra funktioner. Enligt vår åsikt är detta inte det klokaste beslutet du kan fatta.

Dessa typer av aktivitetsarmband har vanligtvis följande typer av problem:

  • Föråldrade operativsystem och kontrollapplikation.
  • Visa anslutningsfel mellan telefonen och SmartBand.
  • Appar eller delar av gränssnittet är dåligt översatta till spanska/engelska eller skrivna direkt på kinesiska.

Vi har redan visat dig i den första modellen att detta urval börjar med att du kan hitta ett bra alternativ till ett lågt pris. Så återigen uppmanar vi dig att göra ett val till förmån för välkända varumärken, som förmodligen har mycket billiga modeller i sin katalog.

Relaterade artiklar

Back to top button