De bästa mobiltelefonerna 2020 har ännu inte kommit ut –

Vi har inte nått första halvåret 2020 än, men vi har redan sett releaser som ska firas fram till slutet av året. Det finns dock fortfarande många telefoner att träffa scenen, vilket gör att många användare ännu inte har brutit spargrisen för att kunna få det mest efterlängtade året.

Vår kollega Geek of Glasses och ceremonimästaren för den officiella kanalen på vår webbplats på Youtube delade vad som anses vara de mest efterlängtade mobiltelefonerna 2020, och vi kunde inte vara mer överens.

De mest efterlängtade telefonerna 2020

Samsung Galaxy Note 20

Vi förväntar oss detta inte förrän nästa höst, men det kan bli en vändpunkt för Samsung. Vissa källor indikerar att utöver klassiska hårdvaruuppgraderingar, du kunde starta den efterlängtade kameran under skärmen. Med andra ord, en osynlig selfie-sensor som kommer att erbjuda en helskärmskänsla som förvisar skåror och hål för alltid.

iPhone 12

Upp till fyra modeller av den nya iPhone 12 kan lanseras. 5G kommer ja eller ja och om de förväntar sig estetiska förändringar, åtminstone när det gäller storleken på skåran. Deras priser har också nyligen läckt ut, från 649 $ för iPhone 12 och 1 099 $ för iPhone. iPhone 12 Pro Max. Detta kan vara goda nyheter eftersom det symboliserar en prisstopp.

Google Pixel 5

En ny och kraftfullare Google kan se dagens ljus nästa höst. Ett av de starkaste ryktena är att företaget kan slå på din egen processor för första gången även tillverkad av Samsung.

Huawei Mate 40

Utan tvekan kommer Huawei att göra det överraskning om igen i den fotografiska delen och andra fördelar med Mate 40. Den stora frågan hittills är om företaget kan fixa sin röra med Google eller fortsätta att försöka marknadsföra sina egna appar. Under tiden förväntas mate 40 åstadkomma den notch-fading som var i mate 30.

Xiaomi Mi Mix 4.

Vi har hört talas om en möjlig Mi Mix 4 i flera månader nu, med flera falska spår och fullständig tystnad från Xiaomis sida. Om den lanseras i år tror många att den kommer att göra det först integrera kameran under skärmen låter Xiaomi vinna denna strid. Deras lanseringsförseningar kan vara relaterade till just denna aspekt.

OnePlus 8T och OnePlus 8T Pro

OnePlus 8-serien har redan integrerat flera pågående förbättringar av OnePlus, såsom trådlös laddning eller IP68-certifiering. T-versionerna går dock alltid upp ett snäpp, vilket i detta kaos kan bero på en mänsklig hand. Snapdragon 865+ förbättringar av kameror eller batterikapacitet.

Galaxy Fold 2

Den nya hopfällbara Samsung är också en av årets mest efterlängtade mobiltelefoner. företag Förväntat fixa tidigare misstag, slå på pennan och föreslå en större storlek på den externa skärmen.

Realme X3 Pro

Vi kommer till vad som utan tvekan är årets mest efterlängtade mobiltelefon för prisvärda älskare. Realme X2 Pro har varit en hit på bordet och inte mindre förväntas av dess efterträdare. Vi såg nyligen att enheten kan kommer med imponerande zoom , nattfotografering och all kraften i Snapdragon 865.

Relaterade artiklar

Back to top button