De bästa ljusringarna för mobilen. Billigt, litet och färgglatt –

Tick ​​tack mer fashionabla än någonsin, så mycket att Instagram är ansvarigt för att efterlikna plattformen med Reels. Om du letar efter perfekt belysning för att ladda upp dina videor till alla sociala nätverk och till och med YouTube vet du förmodligen att proffs använder ett tillbehör som heter ” ring av ljus “. Vad består den av?

Bortsett från miljontals följare och erbjudanden från toppmärken, kan den stora ljusringen vara den största skillnaden mellan riktiga TikTok-influencers och mer tillfälliga användare. Visst, att nå toppen är inte lätt alls, men om du vill börja på rätt fot måste du stödja din kreativitet med några tillbehör som ett stativ eller, kanske ännu viktigare, en snygg rund blixt till din telefon .

ring av ljus

Vad är en ring av ljus?

För er som inte förstår vad vi pratar om, eller som är typ “boomers” som den vi skriver om, ljusring det är ett relativt enkelt verktyg som ger professionella ljusförhållanden för foton och videor. Enheten består vanligtvis av en cirkel av små LED-lampor eller en kontinuerlig ring av ljus som ger en jämnt spridd ljuskälla för inspelning av foton och videor, oavsett vilket naturligt ljus där vi spelar in klippet.

Det här verktyget har använts av fotografer för att skapa porträtt sedan urminnes tider, men det tog snart språnget från nya former av streaming till YouTubers. De viktigaste influencers på våra favoritplattformar är alltid väl upplysta tack vare det faktum att de tillsammans med kameran har ringljus ett system som förhindrar uppkomsten av skuggor i ansiktet och ger oss en mer “livlig” look.

ring av ljus

Nuförtiden, med tillkomsten av appar som TikTok eller nya Instagram-verktyg, finns ett stort antal storlekar och mönster av dessa typer av tillbehör tillgängliga, var och en tillgodoser en unik uppsättning behov, med början med höjdjusterbara ringar till alternativ. mindre för våra telefonkameror.

Oavsett om du letar efter det bästa erbjudandet på marknaden eller den mest professionella bågen, kan du hitta många alternativ på Amazon.

Bästa Amazon-alternativen

Hos Amazon hittar vi alternativ av alla slag, RingLight som anpassar sig till den främre kameran på smartphonen, ljusringar med lysdioder i olika färger, andra med fjärrkontroll, billigast, mest premium … De fokuserar alla på att lysa upp ditt ansikte på bästa möjliga sätt för att sticka ut i dina TikTok- eller Instagram-videor.

Dessa är de mest intressanta av hela plattformen:

Billigaste ljusringen

ELEGIANT bärbar ljusring den har allt du behöver för att lysa upp dina videokonferenser, om du inte är alltför krävande, eftersom priset är runt 15 euro.

Anillo Luz

Trots sitt låga pris har den tre ljusnivåer och ett brett utbud som täcker 11 ljusnivåer. Självklart har den ett litet telefonstativ och en fjärrkontroll för att styra på/av och ljusintensitet.

Färgglada RingLight

Om du letar efter något lite mer professionellt och i slutändan dyrare, är WEEylite-alternativet perfekt för att väcka de mest kreativa videorna till liv tack vare dess RGB-färgkonton, som förutom att erbjuda ett stort antal färger, låter dig justera färgtemperaturen. 2500 till 8500 K med konstant dimning från 0% till 100%.

Det är en ring av rejäla dimensioner, med en omkrets på 45 cm, justerbar i höjd upp till 1,70 cm, och med en liten öppning för en mobiltelefon som kan flyttas 360 grader. Den kan även fjärrstyras med hjälp av en fjärrkontroll eller mobilapp.

Den mest professionella

ring av ljus

Neewer säljer även det som är en av de bästa ringljusen för mobil för oss. Det är han som får det största antalet positiva recensioner i onlinebutiken och har allt du behöver för att perfekt belysa varje scen.

Det är en 19” ring som inkluderar ett ljusställ, strömadapter, lätt bärväska, huvudboll, telefonhållare och fjärrkontroll. Den erbjuder flera kalla och varma färgtemperaturintervall och justerbar ljusstyrka i varje ljusläge så att du kan välja den som passar dig bäst. Dessutom kan ljushuvudet rotera ringljuset 180 grader, vilket ger ett bredare utbud av fotograferingsmöjligheter. Höjd varierar från 60 centimeter till 157 centimeter, det går att sätta var som helst.

Bästsäljare Amazon

Niver verkar vara en expert på detta område eftersom han upprepar flera gånger, inte bara i denna lista med bästa ljusringarna för mobiltelefoner , men också bland toppsäljarna av Amazon. I synnerhet är bästsäljaren den vi länkar samman under dessa linjer, som mäter 48 cm och kan leka med vitt eller orange ljus med hjälp av en serie färgade plastfilter.

Den har ett 155 cm stativ, möjligheten att ansluta din smartphone till en dedikerad adapter och använda den för att spela in dina bästa TikTok-videor på den höjd du vill ha.

Den största

Om du vill ha en bra ljuskälla, desto större desto bättre, och det är precis vad Neewer-blixten erbjuder – en 53cm utomhus LED som också har en 200cm fot. Erbjuder vitt ljus som kan ställas in mellan olika färgtemperaturnivåer (3200k till 5600k)

Den har en liten adapter för att placera telefonen i mitten av ringen så att den kan belysa scenen på det mest optimala sättet. Den kan också anslutas till en strömkälla eller användas med ett inbyggt batteri för att fungera utan att behöva använda ett närliggande uttag.

Integrerad främre kamera

ring av ljus

En praktisk lösning, om än med sämre resultat än alternativen som presenteras i dessa rader, är att anpassa den cirkulära blixten på toppen av smarttelefonen.

Denna meditation ring av ljus Placeras ovanpå en mobiltelefon som klämma och har ett inbyggt uppladdningsbart batteri som lyser upp både den bakre och främre kameran. Den har 3 justerbara ljusstyrkanivåer och är det mest bärbara och lättaste alternativet på listan. ljusringar av amazon , förutom att det bara kostar 10 euro.

Relaterade artiklar

Back to top button