De bästa kryptovalutorna att se upp med 2021 –

Nu när vi tillsammans kan säga adjö till det tumultartade 2020 och gå vidare till med hopp ett mer positivt 2021 kommer du sannolikt att göra en årlig eller tvåårig utvärdering av din investeringsportfölj.

Om du är som många av oss är chansen stor att du är redo att gå in på kryptovalutamarknaden, eller åtminstone lägga till några fler mynt i din plånbok i år. Det är dock alltid en bra idé att undersöka vilka typer av mynt du ska investera i, och vi är glada att du är här.

Vi kommer att ta en titt på några av de bästa valutorna att investera i i år och några indikatorer att hålla utkik efter när det gäller att få ut det mesta av dina långsiktiga och kortsiktiga vinster, som påpekats av experterna.

Valuta val

Som du kanske har gissat erbjuder alla kryptovalutor på marknaden idag fördelar och upp- och nedgångar beroende på vad du letar efter.

För många investerare skapar volatiliteten på kryptovalutamarknaden en känsla av spänning och ger också en möjlighet per ton mervärde på kort tid. Men experter rekommenderar alltid att investera på lång sikt om du vill hitta en inkomstkälla som du kan lita på och som kommer att generera vinster inom ett år, två eller ett decennium.

Med dessa punkter i åtanke har vi valt ut mynten att se nedan baserat på deras tillväxtpotential, tillagd teknik och allmän expertkonsensus om chanserna och möjligheterna för framtida och långsiktig tillväxt.

Med det i åtanke, låt oss ta en titt på några av de bästa kryptovalutorna att investera i en kryptovalutabörs som Independent Reserve 2021.

BTC eller det populäraste myntet, Bitcoin

Som du kanske har gissat är toppmyntet på vår lista också det mest populära, och det av goda skäl.

Med ett börsvärde på över 600 miljarder dollar i år kan du lita på storleken på Bitcoin för att ge åtminstone en viss stabilitet framåt. Under de första åren var Bitcoin otroligt flyktigt och ganska förvirrande att förstå. Men eftersom fler ansluter sig till saken och arbetar för att stabilisera myntet, ser det nu ut som en stor långsiktig inkomstkälla för investerare.

Den överväldigande majoriteten av branschexperter i år har stött Bitcoin för 2021, med tanke på att långsiktiga fördelar fortfarande är uppenbara och prisförändringar under året förblir i svart.

Håll dock ett öga på bitcoins i år.

ETH eller Ethereum

Andra platsen på vår lista i år togs av Ether, och detta beror på att det har ett mycket snabbt växande marknadspris, men Också en rad applikationer och teknologier som kan höja priset i år.

Naturligtvis är det ett decentraliserat och populärt mynt. Du kan dock lita på att utvecklare som skapar decentraliserade appar för plattformen håller priset i rörelse även om marknaden inte verkar sjunka.

Experter säger att dessa appar är en av de viktigaste källorna till hype och prisstabilitet för plattformen, vilket innebär att du bör hålla ett öga på några specifika Ether-appar samt om de vinner en viss popularitet eller inte.

Det är trevligt att notera att ETH också stöder köp av andra kryptovalutor med sin egen valuta, vilket innebär att det finns ett bredare användningsfall för Ether på marknaden, vilket återigen stöder prisrörelsen.

LTC eller Litecoin Cash

Ett av de mindre kända mynten är Litecoin eller LTC, men det är fortfarande en stor vinnare för oss och vi kommer att övervaka det i år.

En stor fördel och drivkraft för LTC är att den kan användas för att överföra stora summor pengar på bara några minuter. Detta gör det faktiskt till det bästa valet för företag och banker som vill handla över hela landet eller runt om i världen enkelt och med minimal stilleståndstid.

Du kanske upptäcker att LTC används av en mängd olika företag, även om XRP eller Ripple verkar vinna i detta fasta och bankfokuserade race för tillfället. Det finns dock utrymme för tillväxt för LTC i år om transaktionsfunktioner och teknologi blir vanliga.

Slutsats

Genom att ta bort dessa mynt är vi övertygade om att du kommer att kunna hålla ett öga på dem under det kommande året och fatta kloka investeringsbeslut.

Var noga med att hålla ett öga på nyckelindikatorerna och teknikerna som erbjuds av dessa mynt, och du kan till och med förutsäga prisökningen själv.

Relaterade artiklar

Back to top button