De bästa konvertiblerna för att fungera var du vill –

Vi pratar om en hybrid av en bärbar dator och en surfplatta. Och allt tack vare pekskärmen, med vilken du kan få ut det mesta av denna nyfikna och användbara enhet. Du kan till exempel behöva ett jobb. Du behöver bara använda en konvertibel bärbar dator som om det vore en traditionell bärbar dator och en fast enhet. Vill du läsa lite? Tja, jag bytte enheten till tablettläge och problemet är löst.

Hur man väljer en bra cabriolet

Som vi sa, det faktum att denna typ av dator har Pekskärm öppnar upp en hel rad möjligheter. Självklart ska du veta hur du väljer rätt modell utifrån dina behov. Om du letar efter en två-i-ett-enhet för att utföra kontorsuppgifter, titta på konstiga filmer och mer, uppfyller alla ekonomiska modeller på marknaden mer än dina förväntningar.

Men om du letar efter något mer kraftfullt som gör att du kan arbeta med verktyg som kräver mycket grafisk arbetsbelastning, som till exempel Adobe Photoshop, så är det bättre att satsa på en lösning vars prestanda kommer att vara på höjden av vad du letar efter. Och här måste du leta efter två mycket viktiga element: processor och RAM.

Sanningen är att konvertibler är inte avsedda för spel, så det finns knappt några grafikkort som gör att du kan få ut det mesta av din spelkant i spelscenen. Men du kan hitta 2-i-1 bärbara datorer med mer än tillräckligt med kraft för att enkelt flytta runt vilken applikation som helst.

I grund och botten behöver du en processor i gott skick, en Intel Core i5 eller liknande räcker mer än väl , förutom minst 8 GB RAM. Konfigurationen är mer än tillräckligt för att njuta av utmärkt prestanda. Vi kan inte glömma hårddisken av SSD-typ, ett element som dramatiskt kommer att minska uppstartstider.

Kraftfulla modeller att överväga

Vi har redan sett vilka minimikrav som en kvalitetscabriolet måste uppfylla för att du ska kunna använda den till vilken uppgift som helst utan strömproblem. Nu behöver du bara passa på att hitta den lösning som bäst passar din smak och dina behov. Och för att göra det enklare för dig har vi förberett en samling av tio datorer, två i en, som kommer att överträffa dina förväntningar.

Cabriolet med mer än tillräckligt med kraft för att kunna köra vilket program som helst utan att krascha, samt utmärkt autonomi och olika storlekar, så att du kan välja den som bäst passar det du letar efter. Låt oss ta en titt på de olika alternativen.

Lg gram

Vi börjar den här samlingen med en av de stora pärlorna i det Seoul-baserade företagets katalog för bärbara datorer. V LG Gram det är en mycket kraftfull cabriolet som sticker ut för sin lätthet. Till detta kommer en sofistikerad design som kommer att få den att lysa med sitt eget ljus. Utan tvekan en av de bästa modellerna att överväga.

Lenovo ThinkPad X1 Yoga

Vi förväntar oss redan att Lenovo är en av de bästa rekommendationerna när det kommer till köp. kvalitets cabriolet , därför kommer du i den här kollektionen att se flera modeller av företaget. Och denna Lenovo ThinkPad X1 Yoga är en av de mest kraftfulla 2-i-1 du hittar på marknaden. Hans främsta vapen? Utmärkt hårdvara (Intel Core i5-8265U-processor, 8GB, 256GB SSD, Intel UHD-grafik) och Windows 10 Pro är installerat i lådan.

HP Spectre X360 15-eb0013

Utan tvekan är HP Spectre X360 en av de bästa konvertiblerna du kan köpa. En modell som utstrålar kvalitet varje gång tack vare en utsökt och mycket noggrann design. Markera de minimala frontramarna för att låta denna kraftfulla 2-i-1-skärm lysa med sitt eget ljus. Lägg till lite höjd så har du en rund produkt.

Lenovo ThinkPad X390 Yoga

Vi går tillbaka till Lenovo för att rekommendera dem ThinkPad X390 Yoga. Stilrent designad med en Intel Core i5-processor med 8 GB RAM och 512 GB SSD-hårddisk för ultimat komfort. Och dess mattsvarta finish kommer att avundas dina vänner.

Dell Inspiron 7306

Vad sägs om denna Dell Inspiron 7306, en modell som ståtar med 13,3-tums skärm erbjuder en mycket diskret storlek. Så om du letar efter en konvertibel bärbar dator att använda var som helst, är denna Dell-modell ett av de bästa alternativen att överväga.

Lenovo Yoga C740

Om vi ​​fortsätter med den här samlingen av de bästa cabrioleterna du kan köpa, ville vi inte missa möjligheten att rekommendera Lenovo Yoga C740. En produkt som låter dig njuta av den bästa bildkvaliteten eftersom den är kompatibel med Dolby Vision-teknik och Perfekt att använda som surfplatta eftersom den levereras med en penna.

HUAWEI MateBook X Pro

Tillverkaren har blivit en av de bästa medhjälparna när man köper en bärbar dator av hög kvalitet. Och den här HUAWEI MateBook X Pro är ett perfekt exempel på det. En mycket kraftfull bärbar dator med pekskärm, så att du kan få ut mer än någonsin.

Lenovo Yoga 7

Och vad sägs om den här andra Lenovo-modellen. En produkt som stoltserar med hög prestanda, med sin Intel Core i7-1165G7-processor, som stöds av 16 GB RAM för utmärkt prestanda. Och dess 1 TB SSD-hårddisk gör att du enkelt kan lagra all information.

Medion S4401 MD61535

I en sammanställning av denna typ var det inte tal om en Medion cabriolet. En modell som har fantastisk design och mer än tillräckligt med funktioner för alla användare.

Lenovo Yoga C630

Vi avslutar denna samling av Lenovo Yoga C630 med en av de mest kompletta cabrioletmodellerna du hittar i sin prisklass. Och dess Qualcomm Snapdragon 850, såväl som 8 GB RAM-minne som denna allt-i-ett har, gör det till en modell värd att överväga.

Relaterade artiklar

Back to top button