De bästa kontrollerna för din PS5-konsol –

Resultat? Båda konsolerna är grafiskt kraftfulla utan tvekan. Det är sant att det kommer att dröja ett par år innan vi kan se hur stor potentialen för PlayStation 5 och Xbox Series X / Series S är, men det är klart att både den japanska tillverkaren och företaget baserat i M0untain View just har gjort det. deras jobb. oklanderlig.

Har du köpt en PS5 och letar efter en ersättningskontroller? Nåväl, du har kommit till rätt ställe eftersom vi kommer att visa dig tio högkvalitativa modeller som mer än uppfyller dina förväntningar.

Varför köpa PS5-kontroller när de följer med din konsol

I själva verket kan det finnas många anledningar till varför du bör köpa en PS5-kontroller. Till att börja med kan det alltid vara bra aning det finns reservjoystick vid ankomst av besökare. En mycket typisk situation är när dina syskonbarn eller kusiner kommer hem till dig för att rocka din helt nya konsol.

Och naturligtvis, efter timmar av omväxlande pommes frites, alla sorters godis och att spela de bästa PlayStation 5-spelen, DualSense-kontroller kommer med största sannolikhet att bli klibbig. Och med sådan punktlighet händer ingenting, men om det blir regelbundet kommer slitaget att märkas mer. För att inte tala om de där små fallen som brukar hända någon gång. Det är inte samma sak som att släppa en kontroller, släppa en annan, eller hur? Undvik denna onödiga rädsla genom att välja en modellbyte.

Dessutom har vi i detta urval valt ut högkvalitativa modeller så att du kan njuta av dem så bekväma som möjligt. Följande PS5-kontroller du hittar är vanliga i e-sportturneringar, vilket gör det tydligt att deras kvalitet är obestridlig.

Är alla handkontroller kompatibla med PlayStation 5?

Sanningen är att Sonys DualSense-prestanda var inte bra, den var felfri. Poängen är att även om det är ett faktum att PlayStation 5 är mindre kraftfull än Xbox Series X, gör den japanska konsolens kontroller stor skillnad.

Det här är en joystick som sticker ut med ett antal fantastiska element. Till att börja med, de ändrat vibrationssystemet som inte längre använder en intern motor, förlitar sig på haptisk återkopplingsteknik för en fantastisk uppslukande upplevelse.

För att inte tala om adaptiva triggers. Detta element kommer att få oss att känna hur bågen dras när vi förbereder oss för att attackera våra fiender, i samma ögonblick som vi kommer ut ur leran i ett racingspel, hårdheten i snön på våra fötter… Kom igen, känslan är fantastisk.

Problemet är att idag den enda PS5-kompatibel kontroller alla dessa funktioner finns i original DualSense. Med tanke på att den till och med känner av om du blåser på den, för att inte tala om andra detaljer som hörlursporten, är det tydligt att detta är ett väldigt välbyggt team.

Så även om kontrollerna som du kommer att se senare är riktigt kraftfulla modeller, måste man komma ihåg att du inte kommer att kunna njuta av några av detaljerna som originalmodellen erbjuder. Självklart pratar vi om PS5-spel, som det finns väldigt få av just nu. För PS4-spel kommer upplevelsen att vara densamma, och med tanke på att du förmodligen vill ha den här fjärrkontrollen när du har besökare kan du alltid spela med originalet och dina vänner eller familj med någon av följande modeller.

DualSense fjärrkontroll

Vi kan i alla fall inte sluta rekommendera originalfjärrkontrollen eftersom den erbjuder kvalitet utom allt tvivel. En modell som låter dig frigöra din konsols fulla potential. Var inte blyg!

Razer Raiju Ultimate

För det andra har vi en kronjuvel i kronan på spelprodukttillverkaren. Razer Raiju Ultimate är den perfekta handkontrollen för din PS5-konsol med fina ytbehandlingar och detaljer som gör skillnaden.

Thrustmaster eSwap Pro Controller

Ett annat välkänt företag att inte missa är Thrustmaster och dess imponerande eSwap Pro-kontroller. Det är en modulär fjärrkontroll som du kan anpassa efter dina behov.

Nacon Revolution V2 Controller

Vi antar redan att Nacon kommer att bli en av tungviktarna i denna sektor, så du kommer att se flera modeller från detta företag. I det här fallet vill vi rekommendera hans juvel i kronan, den perfekta handkontrollen för din PlayStation 5.

Mayflash Arcade Joystick Fightstick från F300

Du älskar fortfarande retrospel. I detta fall F300 Mayflash Arcade Joystick Fightstick Controller låter dig njuta av dessa spel med dina vänner i arkaderna. Perfekt för fightingspel!

Nacon Team

Och vad sägs om den här andra Nacon-modellen, som, som du kan se på bilden som leder dessa rader, är en certifierad modell för att få ut det mesta av PlayStation har att erbjuda.

Razer Raiju-turnering

Om vi ​​fortsätter med den här samlingen av de bästa PlayStation 5-kontrollerna du kan köpa, ville vi inte missa möjligheten att rekommendera denna andra Raiju-modell. Hans främsta vapen? Dess mekaniserade RazerTM taktila knappar för en fantastisk upplevelse.

Nacon Revolution Pro 3-kontroll

Den senaste Nacon-modellen vi vill rekommendera dig är imponerande. Nacon Revolution Pro 3-kontroll … En modell som, som du kan se, utstrålar kvaliteten på varje por, förutom att ha en LED-gloria som du kan anpassa för dina vänner att avundas.

Sony Dualshock 4 V2

PS4-kontrollern är helt i denna topp. Det är sant att den är mindre kraftfull än den nya modellen som PS5 bär, men dess kvalitet förblir obestridlig, vilket gör den till den perfekta följeslagaren för dina spelkvällar med företaget.

PlayStation 5 trådlös handkontroll

Vi avslutar detta urval med en modell som har ett värde för pengarna som är mycket svårt att slå. Dessutom är den kompatibel med vanliga operativsystem, så du kan använda den på din PC, bärbara dator, PlayStation 5-konsol …

Relaterade artiklar

Back to top button