de bästa joystick-skalen för PlayStation 5 –

Och för det är det bäst att överväga de olika silikonfodral vi har satt ihop åt dig som är perfekta för att skydda dina PS5-kontroller. Och detta är ett mycket viktigare element än du kanske tror.

PS4-kontroller tog slut väldigt snabbt

En av de största kontroverserna som uppstod med PlayStation 4 inblandat kontrollpanelens hållbarhet … Sanningen är att den här komponenten är ganska resistent mot stötar och fall (jag kan förklara detta bra), men med tiden går kontaktdynorna på olika joysticks sönder.

Något liknande händer med fjärrkontrollstativ. Det var en uppståndelse på den tiden om det här problemet, vilket mycket väl kunde ha hänt med PS5:s kontroller, men sanningen är att det är ett vanligt ont för alla konsoler som faller i händerna på en ivrig spelare. Mer än något annat, för det är okej efter timmar av att spela dina favoritspel De kontroller som nämns ovan kommer så småningom att drabbas av slitage.

Och tänk på det vissa spel bryter bokstavligen kontroller. Till exempel, i alla stridsspel där du ständigt skapar knappkombinationer och flyttar joysticks till olika positioner, är det väldigt vanligt att gummit som täcker detta element går sönder. Och det är också sant att det är väldigt obekvämt att använda en PS5-kontroller eller någon annan konsol med detta trasiga element och kan orsaka blåsor (jag pratar om detta bra igen).

Varför är PlayStation 5-kontrollerna skadade?

Bortsett från andra element, som de feta händerna som inte kommer att tveka att ta kontroll över konsolen efter att ha ätit upp chipsen, finns det en faktor som avsevärt påverkar PS5-kontroller eller någon annan konsol som lider av kraftigt slitage som slutar i korrosion. det yttre lagret. Förutom att riva av silikonkuddarna som täcker styrspakarna: svettas.

Svettning är en process som används av människokroppen för att reglera temperatur och kyla. Och svett är en av dess största manifestationer. Det visas främst under armhålorna, på fötterna och handflatorna. Och många vet inte att även om detta bildas huvudsakligen av vatten, den innehåller andra element som är ganska skadliga för alla föremål.

Vi pratar om kemikalier som ammoniak, urea, salt och socker som kroppen utsöndrar genom svett. Därför kan detta element korrodera och skada det. Av denna anledning använder cyklister ofta skydd för att skydda cykelramen från eventuella skador.

När du tar kontroll och det faktum att det är mest normalt är att spendera en eller flera timmar på att spela våra favoritspel, kommer alla enheter vi håller i våra händer att drabbas av effekterna av svettkorrosion. Såvida du inte litar på ett av dessa PS5-kontrollerskydd för att lösa det här problemet.

I vårt urval har vi fokuserat på modeller som mer än uppfyller dina förväntningar. Dessutom de flesta täcka både kontrollerfästena och de olika joystickknapparna och kuddarna så att dina PS5-kontroller de verkar vara nya. Utan vidare, lämnar vi dig med de tio bästa alternativen att överväga.

Benazcap PlayStation 5-kontrollfodral

Vi börjar med denna Benazcap-modell som kommer att överträffa dina förväntningar. Det har diskret design för att störa PS5-kontrollens estetik så lite som möjligt. Så om du letar efter en traditionell passform kommer detta alternativ mer än att uppfylla dina förväntningar.

Fodral för PlayStation 5 9CDeer Controller

Om du vill överraska dina vänner med en modern och ovanlig stil, missa inte detta silikonfodral som ser ut som graffiti. Tack vare vattenbaserad tryckteknik kommer mönstret aldrig att försvinna, oavsett hur många timmar du spelar.

Fodral för PlayStation 5 TiMOVO Controller

Klassisk bland spelare – köp omslag med militärtryck. Och estetiken som dina PS5-kontroller visar upp är imponerande. Dessutom är placeringen av varje hål väldigt exakt så att du kan spela mer bekvämt.

Simpeak handkontrollfodral för PlayStation 5

Ett annat traditionellt snitt är PS5-kontrollerfodralet. Det sticker ut lätta grepp och joysticks för att ge det bästa greppet.

PlayStation 5 ABD Button Cover

Du vill fortfarande inte bryta kontrollerns estetik, men du vill skydda joysticks. I detta fall rekommenderar vi denna förpackning som består av olika skyddsöverdrag för detta element.

TUTUO PlayStation 5-kontrollfodral

Ett annat bra alternativ är ett skyddsfodral från TUTUO. En helt annan design som ståtar med en högkvalitativ silikonfinish för större hållbarhet.

PlayStation 5 Frusde handkontrollfodral

Fortsätter denna samling av de bästa Skal för att skydda kontrollerna på din PS5-konsol , vi ville inte missa möjligheten att rekommendera denna modell från Frusde. Dess relief ger den ett mycket futuristiskt utseende och dina vänner kan hallucinera.

YoRHa PlayStation 5-kontrollfodral

Vi har kontaktat YoRHa för att rekommendera detta PlayStation 5-kontrollerfodral med en mycket vacker nautisk design. Ett annat kamouflage annorlunda än det vanliga som du kommer att gilla.

Handkontrollfodral till PlayStation 5

Missa inte denna fantastiska affär eftersom den innehåller två skyddande och halkfria fodral för dina PlayStation 5-kontroller. Attraktiv design och låg prislapp.

FONGWAN PlayStation 5-kontrollfodral

Var försiktig med denna modell eftersom den inte bara har en mycket attraktiv design, utan också ett mycket lågt pris. Ta chansen att skydda din PS5:s kontroller för väldigt lite pengar!

Relaterade artiklar

Back to top button