De bästa journalapparna för iPhone och iPad –

Skapa din tidning med Apples egen app

Att föra en journal på din iPhone eller iPad är inte en särskilt svår uppgift och kräver appar från tredje part på dina enheter. Apple själv har sitt eget Notes-verktyg som låter dig enkelt göra detta inom ekosystemet. En av funktionerna som gör detta är förmågan skapa en mapp i appen och sedan skriva in alla anteckningar vad skapar du.

Varje anteckning kan ha en titel med ett datum för att hålla den helt organiserad, samt en titel som beskriver vad som står på insidan. Inuti kan du skriva text utan begränsningar, spela in och organisera alla dina tankar på egen hand. Till detta kommer det faktum att du enkelt kan lägga in bilder för att få en mer allmän uppfattning om anteckningen eller journalanteckningen du skapar.

Plus, om du har en iPad kan du till och med rita vad du känner med Apple Pencil och kontrollera dina anteckningar på vilken enhet som helst. När det gäller att spåra en specifik anteckning kan du använda en sökmotor som är integrerad i själva appen. Men det har uppenbarligen några viktiga nackdelar, som oförmågan att registrera känslor med en enkel undersökning och sedan vända sig till grafer, vilket andra specialiserade tredjepartsappar kan göra.

Tredjepartsapplikationer för din rutinverksamhet

Det är sant att en inbyggd anteckningsapp inte är idealisk i denna mening för att föra en personlig dagbok, eftersom den inte är designad för det. Det är därför du i dessa fall måste tillgripa tredjepartsapplikationer, som vi kommer att visa dig nedan.

Reflexion

Reflexion

Reflecty är utan tvekan den bästa appen vi hittar på App Store för att skapa en personlig dagbok. Det beror på att att hålla en smart journal alltid hjälper dig att veta vad du ska skriva och återbesöka hela dagen du har haft. Kort sagt, detta är en dagbok, artificiell intelligens som alltid kommer att försöka hjälpa dig att hantera alla negativa tankar du kan ha under dagen. Detta gör det till en applikation som främst är inriktad på att förbättra din positivitet.

Reflection använder positiv psykologi och kognitiv terapi för att bygga upp en positiv vana hos dig. Det enda du behöver göra varje dag är gå in i appen och svara på alla frågor du ställs. I synnerhet kan du bestämma i vilken utsträckning du var nöjd med det du gjorde vid olika tidpunkter, samt hur du kände dig i vart och ett av dessa ögonblick. När du har gjort allt detta har du ett dedikerat utrymme för att uppdatera din rubrik och skriva ner de känslor du kände och vad du vill behålla som text.

dag

Jour

Om du går igenom en svår tid i ditt liv på grund av stress eller depression är detta utan tvekan appen som du borde ha installerat på din iPhone. Jour erbjuder dig ett personligt utrymme där du kan minnas alla dina intima stunder, reflektera över de mål du har i livet, såväl som tankarna som finns i ditt huvud. När du går in måste du skriva dina egna bidrag med deras titel och text, precis som vilken tidning som helst, men i digitalt format och helt stängt för alla.

Var medveten om att denna applikation rekommenderas av experter inom detta område. Den integrerar ett ramverk baserat på olika metoder som används av terapeuter och KBT-experter. När allt kommer omkring försöker de slappna av och blåsa av med den här appen eftersom det finns mycket forskning där ute som kan ta hand om alla människors mentala hälsa genom denna typ av dagliga appar.

Dag 1 dagbok

Första dagen

Den här appen är fokuserad på att fånga dagen du har levt med alla möjliga detaljer. I den medföljande textrutan kan du lägga till text i olika format och markera de viktigaste delarna så att de är organiserade efter dag. Du kan lägg till dåliga känslor till de mest underbara upplevelserna du har haft i hela ditt liv. Alla anteckningar du gör kan flyttas runt efter behag och till och med dela upp flera tidningar i appen, som är kategoriserad i 10 olika färger.

Det som är bra med den här appen är att du kan lägga till många bilder. Specifikt tillåter var och en av posterna totalt 10 bilder så att all din text kan ställas in. Det mest slående exemplet är när du åker på en resa och vill föreviga den i din dagbok. Du kan lägga till dessa bilder tillsammans med texten för att bättre komma ihåg allt som hände på denna speciella dag för dig.

Mood App: Magazine

Humör

Detta är en gratis tidskriftsapp som hjälper dig att ladda ner alla händelser från din dag digitalt. Den innehåller alla verktyg du behöver för att kunna spåra din utveckling över tid. Först och främst är det fokuserat på att kunna analysera de händelser som var mycket negativa i ditt liv, och att få hjälp av dess artificiella intelligens och de råd de kan ge dig, tillhandahållna av experter inom området psykisk hälsa.

Precis som alla andra tidningar har den ett avsnitt så att du med dina egna ord kan förklara allt som hänt under din dag. Du kan se till att dessa anteckningar är helt skyddade från nyfikna ögon och även utvecklarna själva. Tillsammans med de anteckningar du kan göra själv, måste du också lösa några problem som gör att du kan fortsätta arbeta. Detta görs med hjälp av en kalender som genereras av appen, och för att koppla av innehåller den flera meditationsminispel.

Moleskine resa

Moleskine

En tidning designad för kreativa människor, frilansare, turister eller fria människor som vill samla allt i deras väg. Den innehåller många verktyg för produktivitet och personlig utveckling som en dagbok. I en dagbok kan du skriva ner dina tankar, stora som små, och det hjälper dig att bli mer produktiv och kreativ. Du kan använda appen för att spela in din arbetsdag eller resa, och de känslor eller tankar du har på en daglig basis.

Dessutom kommer det att hjälpa dig att alltid planera, ständigt skriva ner dina mål i livet eller specifika tidsramar. Den innehåller en sektion med titeln “Min dag” där du kan kontrollera framstegen för det du föreslog. Detta kommer också att sparas som en journal så att du kan se allt du har gjort som en enkel anteckning att föra dagligen, och detta hjälper dig att minska stressen du kan ha på övervåningen.

Punkt

Punkt

Om du letar efter något enkelt designmässigt är detta den perfekta appen för dig. Det viktigaste för Punkt-utvecklarna är att du enkelt och snabbt kan lägga in dina egna berättelser. Och det är vad allt du har att uttrycka måste du göra i en mening åtföljs av olika etiketter. Bland dessa etiketter kan vi hitta “Familj” eller “Bra” för att kunna uttrycka hur du kände dig när du utförde en viss handling.

Allt du skriver kommer att vara helt skyddat med fingeravtryck eller Touch ID-autentisering. Alla berättelser du skapar kan enkelt ses på kartan om du anger en plats. På så sätt kommer du i slutändan att kunna få tydlig information om vart du tog vägen och vad som hände i detta, tack vare frasen du skrev in. Genom genvägarna vi diskuterade ovan kommer du att kunna se hur olika åsikter har påverkat ditt liv, till exempel arbete, vänner eller sport.

Resor – Dagbok

daglig journal

Få den bästa livskvaliteten med denna app och daglig inspelning av olika händelser. Du kan ange dagliga händelser, tack eller hemligheter för att alltid återuppleva dem i denna applikation. Du kommer att ha fullt kontroll över din dagbok, som alla poster det du gör i appen kan lagras i externa tjänster som Google Drive eller Markdown, och du kan till och med komma åt dem via webbplatsen.

Det är verkligen viktigt att du har många möjligheter att föra en personlig dagbok tack vare de integrerade verktygen. I samma post kan du ange foton och till och med videor. För att återuppleva alla dessa ögonblick kan du använda den medföljande kartan för att bläddra igenom alla minnen efter plats, eller genom kalendern för att se vad som hände en viss dag.

Dagboken

Dagboken

En app som hjälper dig att dokumentera hela ditt liv. Du kommer att få aviseringar dagligen så att du kan gå in och skriva några ord allt du gjorde på en dag. Det viktiga är att alla anteckningar du gör hålls konfidentiella, eftersom du kan ange en låskod så att ingen kan läsa vad du har skrivit, även om de tar din mobiltelefon. Detta är faktiskt en ganska enkel applikation eftersom den är utformad för att ge dig en plats att skriva i.

Utöver texterna kan du lägga till en omslagsbild till vart och ett av dina inlägg. På så sätt kommer du inte ha vanlig text framför dig, utan du kan anpassa den på bästa sätt efter dina preferenser. Du kan när som helst titta tillbaka för att se alla inlägg som du gjorde på ett specifikt datum och komma ihåg en händelse som kan ha hänt.

Dailios dagbok

Dagbok

Om du är en person som inte gillar att skriva för mycket är det här appen du bör installera. Han vet hur man samlar in allt som hänt under din dag. utan att behöva ange ett enda ord … Varje dag måste du gå in och välja ditt humör och lägga till de aktiviteter du gjort under dagen. Du kan också lägga till anteckningar och skapa en klassisk dagbok, men som vi säger är detta inte nödvändigt.

Applikationen kommer att samla alla dina humör och dagliga aktiviteter i form av statistik och kalendrar. Detta gör att du snabbt kan förstå alla dina vanor genom att spåra dina handlingar. Till allt detta är möjligheten att använda en databas full av emojis, studera intressant statistik och till och med anpassa namnen på vanorna för att anpassa dem till dig.

Vilket är det bästa alternativet?

Vi har diskuterat många appar i den här artikeln, så du kan bli förvirrad. Det är därför vi vanligtvis rekommenderar de bästa apparna. En av dem är utan tvekan Reflexion, som är en intelligent dagbok som hjälper dig med din mentala hälsa så att du mycket enkelt kan hålla allt under kontroll. Du kommer att kunna kontrollera alla dina förnimmelser och få råd från specialistläkare.

Men om du vill ha något enklare, Punkt rekommenderas mest för dig. Idén att skriva en enda mening av din dag är utan tvekan mycket lämplig för de människor som inte är intresserade av att skriva mycket långa texter. Det är också helt gratis, och möjligheten att se alla dina rutiner som en graf gör det verkligen extremt intressant på grund av dess renhet.

Relaterade artiklar

Back to top button