De bästa iPhone-apparna för att kontrollera väderprognosen –

Mer uppdaterad information dessa appar ger dig

När du väljer väderapp bör du ta hänsyn till vad den här appen erbjuder dig och utifrån detta välja den som passar dig bäst eller den som bäst passar de behov du använder en väderprognosapp för din dag. Här är en lista med specifika punkter att tänka på när du väljer ett eller annat alternativ.

  • Temperatur efter plats.
  • Sannolikhet nederbörd
  • storm varningar.
  • Luftkvalitet index.
  • Värmekartor.
  • Prognos i 10 eller 14 dagar.
  • UV index
  • vind fart.
  • Grad fuktighet
  • Start tid och utanför Sol.

Dessutom, med tillkomsten av iOS 14 och de berömda widgetarna, finns det många väderprognosappar som har lagts till för att erbjuda en widget som du inte behöver logga in i själva appen för att ta reda på den mest grundläggande väderinformationen. eller så kommer du att uppträda inom de närmaste timmarna.

Kolla väderinformation gratis

Som vanligtvis är fallet med alla kategorier av applikationer finns det alltid några som är helt gratis, medan andra antingen är betalda eller erbjuder användaren någon ytterligare funktionalitet i utbyte mot ett abonnemang. Vi kommer att börja den här insamlingen med att prata om de gratisappar du hittar på App Store för att kolla väderprognosen.

Väder

Vi startar denna sammanställning med en väderapplikation avsedd för alla användare av Apple-enheten, det vill säga Cupertinos egen Weather-applikation. Gränssnittet är utan tvekan riktigt attraktiv och enkel som skapar perfekt kombination så att alla användare känner sig bekväma med att använda den. Detta extrapolerar också till widgeten den tillhandahåller, estetiskt mycket tilltalande som ger din skärm en touch av färg och med nödvändig rapporteringsinformation utan att behöva logga in i appen.

Han har prognoser för de kommande 24 timmarna och även för nästa 10 dagar , alltid inklusive sannolikheten för nederbörd. Du kan också se grafen för minut-för-minut-prognosen för intensiteten av det angivna regnet, som kommer att ske under den kommande timmen, det vill säga för snabbare information. Naturligtvis kan du också få officiella varningar för vissa väderhändelser.

Utvecklare: Apple

Klimat – Väderprognos

Klima - Pronóstico del tiempo

Vill du veta väderprognosen i realtid? Med Climate – Weather Forecast har du alltid all information du behöver. Detta är en av de få kvalitetsväderappar som erbjuder alla dess funktioner för fri som med Apple Weather-appen.

Ger information om temperaturer , vindhastighet , fuktighet , sannolikhet och intensitet av regn , barometertryck, UV-index, väderriktning, kort sagt, den viktigaste informationen som de flesta användare vill veta i det ögonblick de tar sin väderapp och öppnar den på sin enhet.

Behöver du mer fullständig information? Dessa appar erbjuder premiumfunktioner

Många användare kommer att hitta sitt behov av väderinformation i de gratisappar som vi diskuterade tidigare. Det finns dock en annan publik som vill gå ännu längre, så det finns dessa appar med premiumfunktioner, men som du måste betala ett litet abonnemang för om du vill ha tillgång till dem.

Live väder – prognos

Tiempo och Radar

Med denna applikation kan du planera alla dina dagliga aktiviteter, alltid räkna med den mest tillförlitliga väderinformationen På så sätt kommer vädret inte som en överraskning mitt på dagen. En av de mest utmärkande egenskaperna hos den här appen är också att du kan välja vilken information du vill att appen ska visa för dig, vilket innebär att du helt kan anpassa väderinformationen.

Har tryck i olika måttenheter, med prognos för max temperaturer och ett minimum av daglig information om nederbörd luftfuktighet, vindhastighet och riktning, tider för soluppgång och solnedgång från både solen och månen, i slutändan som innehåller all meteorologisk information användaren vill veta.

Väderradar live

El Tiempo radar in vivo

Om du är orolig för att vädret ska förändras dramatiskt och du inte vet förrän stormen slår till, har du hittat den perfekta appen för att fixa det. Med Live Weather Radar kommer du att göra det medveten om alla meteorologiska förändringar varje minut så att du kan anpassa dig till dem så snabbt som möjligt och undvika bakslag.

Den har regn- och snöradar i realtid, orkanspårning, simfötter för extrema väderhändelser. Du kan också anpassa din widget och lägga till den på din startskärm för att få grundläggande information med en blick utan att behöva gå till visningsappen.

AccuWeather: Väderspårning

AccuWeather

Alla användare bör ha en högkvalitativ väderprognos till hands, och utan tvekan kommer du att uppnå det med AccuWeather. Det har väderprognoser med kartor, riktiga temperaturer och de senaste vädernyheterna för att hålla dig uppdaterad om vad som händer med vädret.

Den har realtidsspårning av atmosfäriska förändringar för att ge dig korrekt information om hur varmt eller kallt det kommer att bli där du går. Det ger dig också väderrapporter via satellitbilder med information om UV-strålning. En annan viktig punkt är skillnaden mellan temperatur och faktisk termisk känsla, med den här appen får du även denna information.

Klim – Meteorologisk radar

Clime- Radar del Tiempo

Den här appen universell tidsräknare och att du alltid har din iPhone nära till hands. Du kommer att kunna se olika radarbilder, alltid uppdaterade i realtid, eftersom de visas i alla väderrapporter. Den har också varningar om dåligt väder, vilket är särskilt viktigt när du går hemifrån.

Climes förutsägelser är mycket exakta erbjuder en mycket detaljerad 24-timmarsprognos och, naturligtvis, för de kommande 7 dagarna. Uppenbarligen kommer det att ge dig grundläggande information som ström, lägsta och högsta temperatur, värmesensation, luftfuktighet, tryck, vindhastighet, sannolikhet för nederbörd, sikt, kort sagt, det är en mycket komplett applikation som du alltid kommer att vara medveten om allt som händer ur meteorologisk synvinkel.

Väder.

Tid.

Så snart du ser gränssnittet och namnet på denna applikation, kommer tidsapplikationen från Cupertino-företaget att tänka på. Utan tvekan är likheterna mycket stora, främst för att gränssnittet det har är väldigt likt i alla aspekter, dock erbjuder det vissa funktioner som inte finns i själva Apple-appen, och därför är en av de bästa i App Store.

Dessutom, det bra eller dåliga vädret det kan göra kommer till liv inuti din iPhone tack vare de fantastiska animationerna som denna Weather-app har. Uppenbarligen har den all information som en applikation av den här typen och denna kategori kan ge, så du kan vara helt säker på att du vet i detalj allt som händer där när det gäller väderförhållanden.

Windy.app: vind och väder

Windy.app

Som du kanske tror genom att titta på namnet på denna app, med alla parametrar som den kan styra i förhållande till väderförhållanden, särskild uppmärksamhet ägnas åt vinden , något som kan vara riktigt användbart och viktigt för mycket specifika grupper, som drönareanvändare.

Windy ger exakta och tydliga prognoser för vinden runt om i världen. … Förutom allmän väderinformation erbjuder den en 10-dagarsrapport om världens vind med tre timmars skillnad. Har information om fler än 3 stationer. Du kan också njuta av interaktiva kartor, samt anpassa aviseringar för att hålla koll på allt som kan hända.

Väder och radar

Tiempo och Radar

Utan tvekan Väder & Radar en av de bästa väderapparna du kan hitta på App Store och vad du så klart kan installera på din iPhone visas faktiskt av de många positiva betyg den har i Apple App Store.

Den har en väderprognos för klockan och upp till 14 dagar, regn-, vind- och temperaturradar, uppdaterad i realtid. Kustväder är också en höjdpunkt i denna app, som erbjuder dig vattentemperatur, vågor och UV-index. Alternativt kan du ställa in vädervarningar utifrån dina behov och intressen.

Väderkanalen: Väder

Väder Kanalen

Si, woiz att ha Planera dina dagar beroende på vädret som kommer att vara , med The Weather Channel kommer du att ha all information du behöver i detalj under de kommande två veckorna. Uppenbarligen ger den dig alla aktuella väderförhållanden på ett ögonkast, med väderdata som är mest relevanta beroende på var du är.

Förutom att all information alltid finns till hands på din iPhone, kommer den också att finnas på din handled, eftersom den har ansökan om apple watch , alltid om du gillar den här enheten. Den har också möjlighet att ställa in varningar så att om vädret förändras avsevärt kan du vara medveten om det och agera därefter.

Vad är bäst?

Vi har kommit till slutet av den här sammanställningen, men inte innan vi stannade för att berätta vilken version vi, författarna till La Manzana Mordida, tycker är mest intressant. För det första, om vi måste välja mellan de två gratisapparna som vi presenterade, står vi kvar med inbyggd Apple-app , Tid erbjuder ganska detaljerad information i kombination med en mycket attraktiv estetik, som du också kan överföra till enhetens skärm med hjälp av dess widget.

När det gäller väderappar som erbjuder premiumfunktioner i utbyte mot att betala för ett abonnemang, enligt vår åsikt är det bästa alternativet Väder och radar eftersom den erbjuder den mest kompletta tjänsten av alla, och även har en widget som ger dig den mest grundläggande informationen utan att behöva ange den för att se den i appen.

Relaterade artiklar

Back to top button