De bästa GPU:erna för Bitcoin och cryptocurrency mining hemma

Idag kommer vi att presentera en lista över de bästa GPU:erna för att bryta Bitcoin och kryptovalutor hemma. Det är möjligt att bryta kryptovalutor för Bitcoin, Ethereum, Z Cash eller vilket annat mynt som helst. Men när det gäller att sätta upp gruvarbetarinfrastruktur är det svårt att välja en GPU. Detta kommer att bero på många saker, men vi kommer att lösa alla dina tvivel så att du kan fatta ett bra beslut.

Vilket är det bästa grafikkortet för bitcoin-brytning?

Många faktorer spelar in när det kommer till brytning av kryptovaluta, speciellt heminställningar och låg strömförbrukning, så det är viktigt att integrera en GPU med god avkastning på investeringen.

För enkelhetens skull kommer vi att dela upp dessa system i tre delar: låg, medel och hög budget.

låg budget

En gruvarbetare med låg budget bör ha låg strömförbrukning. Detta kommer som regel att syfta till att bryta mynt med låg efterfrågan så att de kan konverteras mycket snabbare än en hög efterfrågan kryptovaluta som Bitcoin, och det är för närvarande nästan omöjligt att bryta på hemmasystem.

Bästa GPU för detta segment: GTX 1080

Detta är redan en två generationer gammal bildskärmskort och du kan ofta hitta den begagnad från speluppsättningar. Anledningen till att detta är ett lågbudget systemval är att du kan ha en bra hashrateprestanda med detta grafikkort på cirka 36MH/s (Mega Hash).

medelhög budget

I mellanbudgetsystem kan vi redan inkludera anpassade moderkort med mycket fler PCIe-platser och högre strömförbrukning. Dessa system är till för personer som vill uppgradera gradvis och som vill se konsekvent avkastning. Nyckelordet i cryptocurrency mining kommer alltid att vara makt.

Det bästa för ett mellanregistersystem är att höja hashratet lite utan att behöva höja budgeten för mycket så att säga. I det här fallet behöver du mer än att bara titta på råkraft, för om du vill att ditt system ska ha en längre livslängd kan detta få dåliga konsekvenser.

Bästa GPU för detta segment: GTX 1060 (och liknande) och Radeon RX 580.

Dess pris och kraft är ganska bra när det kommer till NVIDIAs GPU, men inte så hög då hashhastigheten är begränsad på grund av 6 GB VRAM. Den har dock fler gruvalgoritmer och kan bryta fler kryptovalutor än sin AMD-motsvarighet. 2 eller 3 av dem får ditt system att fungera smidigt och kraftfullt.

Å andra sidan är Radeon RX 580 ett odjur för brytning av kryptovalutor. Grävhastigheten är cirka 32 MH och strömförbrukningen är lägre än GTX 1060.

hög budget

Pengar borde inte vara ett problem här. I dessa system pratar vi inte bara om expanderare med tre eller fyra platser, utan upp till 10 platser, samt att integrera ny generation och dyrare grafikkort.

Detta är dock inte obligatoriskt i gruvdrift, eftersom du måste ta hänsyn till många variabler, från antalet slots till mängden lager tillgängligt i ditt område. Men om vi betraktar detta som ett high-end segment, kommer vi att behålla det så, förutom för att göra det klart att en ökning av mängden GPU i mellanbudgetsystemet också skulle vara idealiskt.

Bästa GPU för detta segment: RTX 2080

De bästa GPU:erna för Bitcoin och cryptocurrency mining hemma

En enda RTX 2080 har 50 MH. Om du har möjlighet att integrera mer än en i ditt system är du på god väg att göra en brytningsprocess för kryptovaluta inte bara lönsam utan också mycket effektiv i konsumtion och enhetsproduktion. Denna enhet är mer än tillräckligt för alla gruvsystem.

Relaterade artiklar

Back to top button