De bästa fodral och skal för Realme GT –

Realme har utan tvekan blivit ett av varumärkena med en mer lojal gemenskap på den nuvarande terminalmarknaden. Dessutom ville tillverkaren förverkliga sina fans drömmar genom att ge dem en av hans främsta önskemål: att ta med sig spännande Realme GT… Av denna anledning, om du ska köpa den, är det nu dags att hitta de bästa fodralen som skyddar den från stötar och repor.

Även om den precis har dykt upp i Spanien, har den tack och lov tidigare lanserats på den asiatiska marknaden. Så lyckligtvis hittar vi många olika fall där vi kan tillhandahålla ökat skydd av vår nya mobila enhet Realme … Dessutom har vi framför oss en av modellerna från den mest ledande asiatiska tillverkaren för tillfället. Vi kommer även att förklara hur du väljer skydd beroende på hur du använder din smartphone.

Hur man väljer ett skydd

Innan du väljer ett lock till vår nya terminal på grund av det enkla faktum att vi tycker att den har en vacker design, finns det ett antal grundläggande aspekter att ta hänsyn till. Den första av dessa kommer att vara hur vi använder vår mobiltelefon i vårt dagliga liv. Mer än något annat, eftersom denna faktor kommer att vara nyckeln till att förstå vilken typ av skydd vi behöver. Därför kommer vi behöva bedöma de behov som den bostad vi valt kan täcka.

Realme gt

Om du är en av dem som tappar terminalen mer än en gång skulle det idealiska alternativet vara att ha ett skydd som kan skydda din smartphone från alla typer av stötar, så den ska vara så motståndskraftig som möjligt. Å andra sidan, om du behöver ett stort handtag, är ett stadigt bäst.

Tvärtom, om du vill visa upp det ursprungliga utseendet på din smartphone är transparent silikonskydd det perfekta skyddet. Men generellt sett borde du leta efter fall med någon av följande egenskaper eller element som ger bättre skydd för din mobila enhet:

  • Förstärkta hörn.
  • Militär säkerhet.
  • Stabil konstruktion förhindrar halka.
  • Med en tjocklek som överstiger både skärmen och kameran.
  • TPU silikon.

Snygg, hållbar kropp för GT

Denna typ av skydd är ett av de mest populära, eftersom det har blivit ett av de mest använda alternativen för maximalt skydd av sin telefon. Även de har en tjockare design än vanligt och mer eleganta element som ger Realme GT ytterligare en touch. Dessutom har de mer täckning både på baksidan av fodralet och runt kanterna. De är gjorda av mycket absorberande material som kan förhindra skador från nästan alla fall.

Magnetisk skyddsring

Det första exemplet kan vi köpa för att släppa vårt Realme detta är ett ALAMO-hölje med en gripring. Utöver detta kommer vi att ha ett skydd som helt skyddar alla delar av smartphonen, eftersom den har en helt solid konstruktion. Inte nog med det, vi kan köpa den i upp till tre olika färger: grå, röd och svart.

Även om den har en viss grad av stöd och motstånd mot fall och repor, är en annan av de mest anmärkningsvärda aspekterna i dess ring, eftersom den har ett magnetiskt område så att vi kan placera vår terminal utan att falla på bilens instrumentbräda.

i grunden rugerizada realme GT

Hållbar och genomskinlig

Det här omslaget liknar det tidigare vi presenterade. Men med detta alternativ kommer vi inte att fullt ut kunna fånga den vackra designen hos denna exklusiva modell från det asiatiska märket. Främst för att vi har att göra med en genomskinlig från tillverkaren TingYR. Således kommer vi inte bara att få de stora fördelarna som det tidigare fallet erbjöd oss, utan vi kommer också att kunna behålla det ursprungliga utseendet på vår mobila enhet mer eller mindre synligt för alla. Dessutom kan den i nästa erbjudande köpas i tre olika färger: blå, lila och grå.

Funda rugerizada Transparente Realme GT

Paket med tre fodral för GT

Nu går vi med ett alternativ som vi inte bara kommer att ha bra skydd för vilken smartphone som helst, utan även designad med kolfiberstruktur vilket gör vilken mobil enhet som helst mer attraktiv. Dessutom kan du tydligt se hur eleganta och välpolerade de är. Bland dess material hittar vi även mjuk silikon, som ger en högre andel motstånd mot slag och eventuella repor. Och om vi använder följande mening får vi tre omslag i tre olika färger: svart, blått och brunt.

Funda Elegante Realme GT

Täck Realme med silikonhylsor

Silikon är alltid det första alla tänker på i sin telefon. Dessutom kommer vi med dem inte bara att ha acceptabelt skydd som anpassar sig bättre till storleken och formen på vår telefon, utan de är också lättare och billigare än andra typer. De tillåter oss också att visa upp vår telefons design om de är genomskinliga.

2 i 1 skydd

Det första alternativet vi kan välja är Tasch varumärkesskydd, som kommer att ge både dess skydd och möjligheten att visa upp sin verkliga design. Så den kommer att vara perfekt för den som vill visa sin smartphone för hela världen. Detta är ett 2-i-1 skydd, vi kan skydda inte bara baksidan utan även framsidan av mobiltelefonen med härdat glas. Bland hans material finner vi att han är designad med mjuk TPU silikon … Och om vi utnyttjar detta erbjudande kommer vi även att få ytterligare härdat glasskydd för telefonens bakre kamera.

Funda silikon realme GT

Gradientskydd

Denna halvtransparenta version av Jeelar-märket kommer inte bara att erbjuda oss. maximalt skydd men vi kommer också att ha ett plus för att skydda Realme GT från de vanliga fallen där telefoner faller till ett av fyra hörn, vilket i många fall kan skrynkla eller dela själva mobilpanelen. Dessutom, i nästa mening, om du klickar, kommer du att se att den har en färggradient som kommer att variera eftersom vi kan få den i sex olika finish. Därför kommer alla att välja det alternativ som bäst passar deras behov.

Transparensprincip med nedbrytning av Realme GT

Förpackning med två genomskinliga fodral

I det här fallet har vi ett paket som erbjuder oss minst två silikonfodral till priset av ett. Därför kommer vi alltid att ha en ersättare till hands vid förlust, skada eller slitage över tid och användning. Med dem kommer vi att ha Realme gt helt skyddad. Därmed åtnjuter vi det skydd som anpassar sig bättre till storlek och form vår telefon, och viktigast av allt, de är vanligtvis lättare och låter oss visa upp själva smarttelefonens design.

Dos Fundas de Silicona Realme GT

Realme bokomslag

Låt oss gå vidare till den så kallade boktypen, som har haft betydande framgång under lång tid, eftersom den föredrogs av vissa användare som inte ville ha en skärmsläckare. Dessutom kännetecknas de av två nyckelaspekter. Först, det vi kan bära både bankkort och biljetter … Och för det andra har de telefonskydd, som också skyddar den från eventuella oavsiktliga stötar.

Läder

Det första vi hittar i den här stilen är klassiskt läder Tillverkad av högkvalitativ polyuretan, i detta fall svart, och inuti på vänster sida finns en korthållare för våra bankkort. Likaså har vi en plånbok precis bakom denna del så att vi kan förvara dem säkert. Och på höger sida kan vi sätta in telefonen i silikonen.

Funda de libro realme GT

Präglad bok

Det finns andra mönster för denna typ av fall med ett mer kreativt utseende. Till exempel denna i blått som även finns i andra färger, även den med konstläderkant. Därmed erbjuder den oss också samma funktioner som den tidigare, med korthållare och plånbok, samt internt skydd för själva telefonen. Dessutom ingår två härdat glasskydd för Realme-panelen.

Funda de libro realme GT

Äntligen hittar vi en annan bok, men den här gången kan vi extra plånbok utanför som ses på bilden. Dessutom är den gjord av TPU och PU-läder. Den kan till och med köpas i två olika färger, blå och svart. Och en annan av fördelarna som det ger oss är att inuti kommer vi fortfarande att ha en plånbok för våra mynt och kort.

Funda de libro realme GT

Relaterade artiklar

Back to top button