De bästa Chrome-tilläggen för att hantera och påskynda nedladdningar –

Om vi ​​vill ladda ner filer medan vi surfar på Internet har vi flera alternativ, såsom plattformar, officiella webbplatser, program för att hantera nedladdningar etc. Men om vi vill att allt ska vara välorganiserat vid nedladdning kan vi hantera allt. från Chrome med hjälp av hjälp av dess förlängningar designade för hantera nedladdningar

Aktivera parallella nedladdningar i Chrome

Även om Google Chrome inte är den bästa nedladdningshanteraren på marknaden, kan vi förbättra den genom att markera rutan. För de som inte känner till termen, låt oss säga att Chrome-flaggor är experimentella funktioner som Google tillhandahåller sina användare. Genom att använda dem kan vi få nya funktioner som fortfarande är under utveckling.

Speciellt har Chrome en funktion som heter Parallel Download, som är inaktiverad som standard, men när den är aktiverad tillåter oss att Dela upp varje nedladdning i flera delar. I stället för att ladda ner en enda fil, eventuellt med lägre hastighet, på grund av användningen av parallella nedladdningar, delas filen alltså upp i flera delar, som laddas ner samtidigt med högre hastighet.

För att aktivera denna funktion måste vi ange adressen Chrome: // flaggor från webbläsaren och i sökfältet lägg “Parallell nedladdning”. Låt oss se vad resultatet blir. På fliken till höger klickar du och väljer alternativet Aktiverat.

Aktivera ladda ner paralelas i Chrome

Tillägg för oberoende nedladdningshantering

Vi kommer då att se en lista med tillägg som vi kan ladda ner gratis för Chrome, med vilka vi kan administrera och hantera alla nedladdningar vi gör från vår webbläsare. Dessa tillägg är oberoende, det vill säga de kräver inte att vi laddar ner separata applikationer.

Chrono Downloader Manager, mest populära tillägget

Vi kan ha stött på en av de mest populära nedladdningshanterarna för Chrome. Med den kan vi hantera alla våra nedladdningar via en webbläsarflik och utan att behöva installera en separat app. Den installeras perfekt i Googles webbläsare via snabbmenyer, verktygsfältsknappar och kortkommandon.

Tillsammans med nedladdningshantering hjälper detta tillägg oss att ladda ner videor och bilder i batch. Den kan upptäcka alla länkar, bilder, ljud och video på webbsidor och filtrera webbadresser efter filtyp. Dess största nackdel är att den för närvarande använder Chromes inbyggda nedladdnings-API. Detta gör den oförmögen att ladda ner flera trådar, och dess stöd för att pausa och återuppta stora nedladdningar är mycket begränsat.

Gestor Chrono Downloader Manager

Turbo Download Manager, effektiv även vid långsamma anslutningar

Det är en gratis nedladdningshanterare med öppen källkod för Chrome som syftar till att ge effektiv sökning och nedladdning av filer även på långsamma internet- eller 4G-nätverk. Allt arbete med att hantera och administrera nedladdningar görs på ett integrerat sätt i Chrome, utan att ladda ner ytterligare applikationer.

Med hjälp av detta tillägg kan vi uppnå en hög nedladdningshastighet, och detta gör att vi kan fortsätta alla avbrutna genom att lägga till nya länkar. Det ger oss också möjligheten att ladda ner från olika källor och förhandsgranska mediafiler medan du laddar ner filen. Dessutom är den utbyggbar och tillgänglig från andra tillägg och applikationer som körs på både Windows och macOS och Linux.

Gestor Turbo Download Manager

Nedladdningshanteraren låter dig se framstegen för dina nedladdningar

Med denna nedladdningshanterare för Chrome kan vi hantera våra nedladdade filer effektivt. Detta är ett tillägg med intressanta funktioner som möjligheten att se alla framsteg på skärmen som en procentandel av den nedladdade filen. Alla nedladdningar kan pausas, återupptas, avbrytas, raderas och till och med försökas igen i händelse av ett fel.

Tillägget kommer också att ta hand om att meddela oss i händelse av nedladdning av någon fil som kan vara farlig. För att använda det, allt du behöver göra är att högerklicka för att kopiera filnamnet och nedladdningslänken till urklippet. Den har också möjlighet att söka efter alla nedladdade filer, och vi kommer att få meddelanden under nedladdningen så att vi alltid är medvetna om dess framsteg.

Gestor de Decargas Download Manager

Elite Download Manager, hantera nedladdningar från en flik

Vi står inför en Chrome-tillägg som gör att vi kan hantera alla filnedladdningar från ett popup-fönster i webbläsarens verktygsfält. Därifrån kan vi enkelt komma åt hela vårt nedladdningsbibliotek utan att öppna nedladdningsfliken i vår webbläsare. Vi kommer att spara tid när vi surfar, eftersom vi kommer att ha snabb åtkomst till alla nedladdade objekt.

Denna verktygsfältsikon kommer att ändra utseende baserat på objekten som laddas. Dessutom kommer tillägget att ansvara för att skicka oss skrivbordsaviseringar för att hålla oss informerade om varje nedladdning som slutförts så att vi alltid är uppdaterade.

Gestor de Decargas Elite Download Manager

Tillägg för att hantera nedladdningar beroende på andra applikationer

Dessa tillägg tillåter oss att använda Download Manager i Chrome, men för att de ska fungera behöver de sin egen applikation installerad på vår dator.

Ninja Download Manager, en enkel och snabb nedladdningshanterare

Med det här tillägget för Chome kan vi snabbt lägga till nedladdningar till appen Ninja Donwload Manager (NDM), så den måste installeras för att detta tillägg ska fungera. Efter att ha installerat tillägget och applikationen behöver vi bara högerklicka på länken och välja ladda ner med applikation. NDM kan laddas ner gratis från denna länk.

Denna nedladdningshanterare är enkel, snabb och elegant, vilket gör att vi kan öka nedladdningshastigheten genom att använda flera anslutningar samtidigt. Den ansvarar för att ladda ner filer från början till slut, så vi kan förhandsgranska ljud- och videofilerna som vi laddar ner tills nedladdningen är klar.

Ninja Download Manager

Gratis nedladdningshanterare kompatibel med stora filer

Vi hittade en kraftfull nedladdningsaccelerator för Google Chrome som kan användas på Windows, macOS, Android och Linux. Med det här tillägget kan vi hantera våra nedladdningar för att förbättra vår upplevelse och göra det lättare att organisera dem. Naturligtvis, för att detta tillägg ska fungera korrekt måste applikationen vara installerad på vår dator. Free Download Manager (FDM) som vi kan hämta härifrån.

Med denna nedladdningshanterare kan vi strypa trafikanvändningen, ladda ner stora filer, återuppta avbrutna nedladdningar och kontrollera prioriteringarna för torrentfiler. Det låter dig ladda ner videor från de mest populära webbplatserna som YouTube och har stöd för både proxy och HTTP, HTTPS, FTP och BitTorrent.

Free Nedladdningshanterare

En internetnedladdare som är effektiv för att ladda ner alla typer av filer

Detta Chrome-tillägg gör att vi kan öppna och ladda ner alla filer vi behöver, till exempel en video, MP3, PDF-dokument, etc. Detta tillägg kommer att ansvara för att ansluta till Internet Download Manager (IDM)-applikationen. för att göra de nedladdningar vi behöver härifrån. Vi måste komma ihåg att det inte tillåter YouTube-nedladdningar. Å andra sidan, om det låter dig ladda ner videor i MP4-, MOV-, FLX- och WebM-format.

Dess största nackdel är att vi måste koppla tillägget till vår egen IDM-applikation. Efter installationen måste vi upprätta en webbläsaranslutning, för vilken vi måste installera en separat patch, som vi kan ladda ner och installera från GitHub.

Ladda ner internet gestor descargas

Relaterade artiklar

Back to top button