De bästa borden för att använda en bärbar dator från en säng eller soffa –

Med ett laptopbord menar vi ett bord som gör att du kan placera din bärbara dator på det så att du kan arbeta med det på ett fast underlag utan att stå på fötterna.

Varför köpa ett skrivbord för bärbar dator?

Många av er kommer att säga att du alltid kan få den bärbara datorn på fötter och det är det, men detta skapar många nackdelar, vilket vi kommer att förklara nedan.

För det första tvingar du att placera den bärbara datorn på fötterna att inta en onaturlig hållning, vilket gör att nacke och armar belastas och med all sannolikhet orsakar ryggsmärtor, så när det gäller ergonomi kommer ett skrivbord alltid att ge dig en enorm fördel. … …

Däremot står den bärbara datorn inte på fötterna på ett hårt och stabilt underlag, så det kan hända olyckor och man kan inte ha andra saker, som en mus, på bordet utan att gå vidare. Om detta låter obetydligt för dig, tänk på att den bärbara datorn kommer att värma upp dina fötter, vilket kan uppskattas på vintern, men det kommer definitivt inte att göra dig särskilt rolig på sommaren. Utöver detta kommer du att blockera luftintag och utlopp i enheten, vilket gör att den värms upp mer än nödvändigt och förkortar dess livslängd.

Kort sagt, att använda en bärbar dator på en soffa eller på en säng på fötterna kan vara acceptabelt ett tag, men inte om du ska göra det några timmar om dagen varje dag, och det är här du utan tvekan behöver att köpa ett bord till dina hus. anteckningsbok.

Vilka egenskaper ska ett laptopbord ha?

Svaret på denna fråga är att det beror på vad du behöver, eller snarare vad du vill ha. En sak som vi personligen tycker är viktig är att om målet är att kunna använda en bärbar dator på en soffa eller säng, ett bord ska vara hopfällbar så det kommer inte i vägen och vi kan enkelt spara det när vi inte använder det. Att den viker sig betyder inte att den inte är pålitlig, och den andra egenskapen som vi anser är viktig är att den är pålitlig och håller vikten bra.

Detta krävs inte (eftersom det beror på användningen), men det är önskvärt att bordet tillåter att lutningen och, om möjligt, höjden ändras. I händelse av att den har en lutning är det absolut nödvändigt att den har en “stoppare” i botten för att förhindra att den bärbara datorn glider, så att den alltid förblir stabil i samma position utan problem.

Bästa bärbara skrivbord du kan köpa

Därefter kommer vi att lista de som vi tycker är de bästa laptopborden du kan köpa, men som vi nämnde tidigare och eftersom det finns många typer och olika storlekar kommer var och en att vara bättre än de andra för specifika uppgifter som vi såklart kommer att förklara också.

Mnkyer fällbord, det mest mångsidiga

Detta laptopbord är delat i två, som du kan se, med en lutningsjusterbar vänstersektion och ett huvudstöd för att förhindra att den bärbara datorn glider ner. Den har fyra olika lutningskonfigurationer och lämnar plats till höger för musplacering, med tillägget att den har en infälld mugghållare för att placera ett glas eller en mugg utan att spilla eller ramla av.

Bordet är hopfällbart för enkel förvaring när det inte används, och har plastben på benen för att förhindra skador på soffan eller sängen.

Himimi laptopbord, kvalitetsträ

Detta eleganta bord kommer att passa träälskare (i synnerhet är det gjort av bambu). Den har en justerbar design, som den förra, och även hopfällbar, med den enda skillnaden att den har perforeringar i området där vi stödjer laptopen så att den “andas” och inte har temperaturproblem.

Nulaxy, de mest hållbara laptopborden

Det är mer än ett laptopbord, det är ett multifunktionellt bord eftersom det inte bara fälls ihop utan även innehåller en förvaringsbox, stöd för att placera en surfplatta eller smartphone och även stöder en vikt på upp till 50 kg, så det passar också perfekt. Till exempel så att små barn bekvämt kan göra sina läxor.

Vill du fortfarande använda dina ben? Huanguo har ditt perfekta bord

Om du är en av dem som vill fortsätta använda den bärbara datorn på fötterna är detta “bord” perfekt för dig eftersom det innehåller en bekväm kudde i botten och en platt träskiva med stöd för att förhindra att den bärbara datorn faller. glida. Tänk på att den inte är för stor och den 15,6-tums bärbara datorn kommer att sticka ut lite från sidorna.

För stora bärbara datorer Weyo skrivbord

Om du behöver mycket utrymme mäter detta skrivbord 60 x 40 centimeter och passar för bärbara datorer med en diagonal på 17,3 tum och längre. Den fälls ner men lutar inte, och det finns ett spår på baksidan för enkel placering av surfplattan. Dessutom har detta bord gummi på benen istället för plast, för att inte skada ytorna som vi stödjer det på.

Relaterade artiklar

Back to top button