De bästa apparna för att skapa företagslogotyper på Mac –

Använd dessa appar för att designa din logotyp

MacOS har många applikationer som låter dig skapa din logotyp på ett eller annat sätt. Från appar designade för riktiga proffs till andra som har en mycket bättre inlärningskurva och är perfekta för alla användare utan tidigare kunskap om logotypdesign.

Inkscape

Den här appen vektorgrafikredigerare det är som GIMP igen, helt och hållet fri och även öppen källa så anpassningen av funktioner, om du har tillräckligt med kunskap för att utveckla koden, är klar. Även om du också kan hjälpa dig själv med funktionerna som andra användare utvecklar för denna applikation.

Uppenbarligen, eftersom det är ett vektorgrafikprogram, har det alla nödvändiga verktyg som en användare behöver för att skapa sin logotyp med alla garantier. Naturligtvis kan den även användas för att skapa illustrationer, grafik, visitkort och vad din fantasi kan skapa. Den har flexibla ritverktyg och förmågan att återge primitiva vektorformer.

Logo Maker – Monogram Design

LogoMaker

Den här appen, tillsammans med Pixelmator Pro och CorelDraw, är den enda som du kan ladda ner direkt från App Store, och därför ett av de bästa alternativen du kan hitta i Apples appbutik för att skapa din logotyp. Logo Maker är en app designad och utvecklad exklusivt för att skapa logotyper

Dessutom kan du inte bara använda den här logotypdesignappen från grunden, utan du kan också använda de du redan har för att ge dem ett helt förnyat utseende tack vare alla funktioner och verktyg som den här appen ger användarna. Den har förmågan att skapa ett obegränsat antal mönster där du kan använda alla ikoner den har och som är grupperade i olika kategorier. Utan tvekan är detta verkligen det rekommenderade alternativet för alla de användare som vill komma igång med logotypens värld.

Pixelmator Pro

Pixelmator Pro

Den första applikationen är utan tvekan en av de mest kända bland alla användare som har en Apple-dator. Pixelmator Pro har följt Mac i många år nu, och det kan vi säga att det är likvärdig av Photoshop men från företaget Cupertino. Precis som många av apparna vi ska kommentera i det här inlägget måste du gå till kassan och köpa appen för att använda den, men visst är det värt det om du är intresserad av designvärlden. Detta.

Som vi sa är detta analogt med Photoshop, så dess funktioner är väldigt lika. Å ena sidan är det fotoredigerare , men som du också kan täcka dina behov av skapa en logotyp att börja bygga din varumärkesimage. Den har alla verktyg en professionell designer behöver.

Adobe Photoshop

Photoshop

En av de mest kända och kända applikationerna i bildens värld – Photoshop, ett Adobe-program. Den här appen var ursprungligen avsedd för fotoredigering, men under de senaste åren har dess möjligheter utökats, och den har verktyg som du kan skapa alla typer av design med.

Om det är sant att på Adobe, som vi kommer att se senare, kanske detta inte är det mest professionella sättet att skapa logotyper, vilket är syftet med detta inlägg. Många användare kan dock redan använda denna applikation med viss lätthet, så detta, förutom de funktioner du har, kan hjälpa många användare att skapa sina egna logotyper direkt från Adobe Photoshop.

Adobe illustratör

illustratör

På bara några rader berättade vi att Photoshop inte är ett genomtänkt alternativ hos Adobe för att skapa logotyper. Och det är därför Adobe Illustrator hittas, appen par excellence för alla professionella inom grafisk design som har ett imponerande antal verktyg för att ge fritt spelrum åt sina användares fantasi.

Den har ett antal funktioner som gör att du kan kontrollera alla viktiga punkter när du designar din logotyp. Med Adobe Illustrator kan du arbeta vektor redigering så att du kan skapa olika mönster och sedan skala dem till den storlek du vill ha utan att förlora bildkvalitet. Dessutom är en annan fördel med den här appen den lätthet att använda med vilken användare kan kontrollera alla aspekter av logotypdesign, som att skapa former, använda penslar, perspektivrutnät och mer. …

CorelDRAW

CorelDRAW

Vi fortsätter att gå framåt, i det här fallet vill vi prata med dig om en applikation som uppenbarligen inte har den popularitet som Adobe Photoshop eller Adobe Illustrator kan ha, men som utan tvekan har en rad egenskaper och funktioner som ger användaren möjligheten att skapa din logotyp utan några begränsningar.

Precis som annan designprogramvara kan CorelDRAW redigera vektorgrafik, vilket gör det enkelt att först skapa din logotyp och sedan skala den till önskad storlek utan att förlora bildkvalitet.

Gimp

Gimp

Vi jobbar just nu med en helt annan applikation än vad vi har sett hittills, främst på grund av konceptet, och inte på grund av vad man kan göra med det. Vi säger detta eftersom GIMP är det bildredigerare för flera plattformar och dessutom är huvuddraget och skillnaden från resten att det öppen källa

Designad för grafiska formgivare, fotografer, illustratörer eller akademiker, denna mångsidiga applikation har redan alla verktyg för att möta behoven hos olika typer av användare. Som sådan är det ett utmärkt alternativ att börja skapa din logotyp utan att spendera en enda euro på appen. En av fördelarna med en app med öppen källkod är också att du kan ändra dess kod för att anpassa funktioner eller lägga till andra som redan har utvecklats av andra användare.

Dessa webbsidor hjälper dig

Precis som det finns många applikationer som kan möta behoven hos användare som behöver skapa sin egen logotyp som kan förmedla en varumärkesimage i linje med deras företags intressen och värderingar, så finns det några riktigt kraftfulla webbplatser på Internet också . som du kan skapa din egen logotyp med.

Canva

Canva

Utan tvekan, när det kommer till appar för att skapa logotyper, är det första som kommer att tänka på för många användare Canva, eftersom det är fantastiskt verktyg för alla design- och marknadsföringsproffs. Detta beror på den stora mängden möjligheter som du har på webben för att skapa nästan alla designrelaterade element.

Den har ett väldigt visuellt gränssnitt som också sticker ut för att vara riktigt lätt och intuitiv använda sig av. När det kommer till logotypdesign har du två alternativ: börja från början och skapa en själv, eller låt dig själv hjälpa plattformen genom att svara på en rad frågor som ger Canva en uppfattning om din personliga smak som lagts till namnet. ditt företag och typ av verksamhet kommer det att generera en logotyp som du kan använda utan problem.

Looka

Looka

Looka är en av de bästa logotyperna som finns. använder AI , det vill säga artificiell intelligens. Med denna webbtjänst eller webbapplikation kan du skapa din helt personliga logotyp på några minuter och på så sätt uppnå den varumärkesimage du vill förmedla till alla dina kunder.

Det är ett onlineverktyg, vilket innebär att du inte kommer att kunna ladda ner något program för att köra det på din Mac, du behöver bara komma åt dess webbplats för att dra nytta av alla fördelar och funktioner som den ger. Dessutom behöver du inga tidigare designkunskaper för att kunna använda denna applikation, så alla användare kan använda och dra nytta av denna applikation.

Jimdo

JIMDO

Vi slutför monteringen av applikationer eller webbplatser för att skapa din logotyp med Jimdo Website, en tjänst som låter dig skapa din fullständiga logotyp. fri och ett helt individuellt sätt. Jimdo är engagerad i att göra ditt företag till ett igenkännbart varumärke med personlighet, och för att göra detta låter det dig skapa en logotyp med bara några enkla steg som förmedlar det värde som ditt företag tillför samhället.

För att göra detta behöver du bara spendera några minuter av din tid Genom att helt enkelt ange ditt företagsnamn, välja de färger, design och typsnitt du vill använda, kommer denna webbtjänst att generera en logotyp som matchar de krav du tidigare skrivit för den. Detta är utan tvekan ett fantastiskt alternativ för alla de användare som inte är designkunniga men vill ha en professionell och modern logotyp.

Vilka är våra favoriter?

Som alltid, när vi gör den här typen av sammanställning, från redaktörerna för La Manzana Mordida vill vi dela våra preferenser. Om vi ​​tittar på den första kategorin, där vi hittar både applikationer avsedda för designproffs och användare som precis har börjat arbeta i den här världen, lyfter vi därför först och främst och som en mer komplett applikation. adobe illustratör Men för det andra fallet. Med andra ord, för amatörpubliken i denna mening, tror vi att det bästa alternativet är LogoMaker

I den andra kategorin är rekommendationen väldigt tydlig, inte så mycket för att den erbjuder något väsentligt annorlunda i form av logotypdesign, utan för att den erbjuder många andra verktyg som utan tvekan kommer att vara användbara för ditt företag, så i det här fallet stannar vi kvar. Canva

Relaterade artiklar

Back to top button