De 3D-printade tillbehören du vill ha till din PS4-konsol –

Konsolerna har en mängd olika tillbehör som tillåter oss båda optimera vår upplevelse medan du spelar och ta hand om våra kontroller eller hörlurar. Till exempel såldes PlayStation 5 med flera olika tillbehör : hörlurar med 3D-ljud, bas för laddningskontroller, fjärrkontroll för att styra multimediaapplikationer på konsolen eller kameran, som kan användas i olika spel.

Senare dök andra tillbehör upp som t.ex trådlösa laddare för kontroller som är mycket bekväma, eftersom irriterande kablar försvinner. Fansen som gör vår konsol kyla och att inte lida av dess höga temperaturer är också vanligt.

Fördelarna med 3D-utskrift

Teknik som sedan starten hjälpte människor Att skapa tillbehör och tillbehör som är användbara och nödvändiga i vardagen är 3D-utskrift. Tack vare detta kan vi skapa små tillbehör som är en stor fördel när man spelar.

Det här är vad YouTube-kanalen Kickass 3D Prints handlar om att uppfinna tillbehör som kanske var otänkbara till en början. Alla dessa tillbehör är designade för att PlayStation 4-konsolen och dess kontroller.

PS4

Till exempel skapar de liten men praktisk ratt detta kan tillåta oss att spela våra favoritracingspel som Gran Turismo eller Formel 1, bland andra. Det kan också användas för andra spel som, även om de inte är förare, tillåter oss att köra fordon som Watch Dogs eller Grand Theft Auto.

Från häftklamrar till volanger och lappar

Även andra tillbehör visas som t.ex mobilsupport på toppen av själva konsolen. Kom ihåg att vi kan ansluta vår PlayStation 4-konsol med en fjärrkontroll till vår mobiltelefon, eller till och med spela mobilspel med en PS4-kontroll istället för pekkontroller.

Det finns även tillbehör som inte förbättrar spelet, men de är användbara både för vår konsol och för kontrollerna t.ex. väggfästen där vi säkert kan lämna vår kontroll eller själva konsolen.

PS4

Plåstret som täcker vår kontrollampa är också perfekt eftersom många spelare är bekymrade över detta ljus under spelandet. PlayStation-systemet låter dig bara justera ljusstyrkan, men ta inte bort ljus helt.

Denna YouTube-kanal meddelade att den snart kommer att släppa en ny linje med tillbehör för nästa generations Sony-konsoler. PlayStation 5.

Relaterade artiklar

Back to top button