Datum för nytt Samsung Unpacked-evenemang i sommar –

I månader nu har vi pratat om nya telefoner som Samsung rustar upp för sitt nästa stora evenemang, och vi kan äntligen prata om timing och säkerhet i det avseendet. Åtminstone för nu har information om datumet för lanseringen av två nya mobiltelefoner från företaget läckt ut. V Galaxy Fold 3 och Galaxy Z Flip 2

Det koreanska företaget har en stor portfölj av enheter som mycket snart kan växa med två mobiltelefoner som utan tvekan kommer att leda den avancerade lineupen. Vi pratar om den hopfällbara nya generationen av företaget, som kommer att vara fullt representerad vid detta nya evenemang.

När kommer det nya Unpacked att äga rum?

Nåväl, det finns inget officiellt datum ännu, men det är inofficiellt eftersom det nu har läckt ut en bild som ska matcha den koreanska firmans inbjudan till pressen för att fira händelsen. I dem kan du se den vanliga bilden av Unpacked-evenemang och ett specifikt datum, nästa 11 augusti … Det var då som detta evenemang kommer att äga rum och företagets nya enheter kommer att presenteras. Nu måste vi vara väldigt försiktiga med detta eftersom det kanske inte är ett definitivt datum, även om vi vänder oss till tidigare händelser så avviker inte den här typen av läckage mycket från verkligheten.

Bild

Vad kan vi förvänta oss av detta evenemang?

Tja, denna dag kan Samsung introducera flera enheter. Det som oroar oss på vår sida är uppenbarligen mobiltelefoner och i detta avseende kommer vi att kunna njuta av två som Samsung Galaxy Z Fold 3 och Samsung Galaxy Z Flip 2. Den förstnämnda kommer att ha en ny Snapdragon 888+-processor , den mest kraftfulla hittills, och den andra kan göra det med samma processor.

samsung galaxy z fold2 aston martin

Samsungs nya hopfällbara telefon Z Fold 3 kommer att ha 7,6 tum den inre skärmen, medan den yttre blir 6,23 tum. I det här fallet kommer kameran att ha tre 12-megapixelsensorer, medan det på framsidan kommer att finnas två 16-megapixel- och 10-megapixelsensorer. En av funktionerna som kan revolutionera den här telefonen mest är S-Pen integration en utdöd Note som inte längre kommer att få avkomma.

Samsung Galaxy Z Fold2

När det gäller skalmodellen, Samsung Galaxy Z Flip 2, kommer vi att ha en telefon som i första hand får ström med en ny processor, och större skärm utanför liknande den hos Motorola Razr. Utan tvekan två mobiltelefoner som kommer att bli varumärkesledare under andra halvan av 2021 och definitivt kommer att stärka det hopfällbara telefonsortimentet.

Relaterade artiklar

Back to top button