Dåliga nyheter för LG G7: den kan göras om helt från grunden

Note: We hope you enjoy reading this article: Dåliga nyheter för LG G7: den kan göras om helt från grunden

Efter de överraskande uttalandena förra veckan, vd för LG Electronics Inc. Jo Seong-jin har återvänt för att bli omtalad, även om det inte är i första person. Enligt uttalanden från en anställd i det koreanska företaget, rapporteras anonymt av sajten Investerarenchefen för LG skulle ha beställt en fullständig revidering av nästa toppsortiment som redan är under utveckling, vad som borde kallas LG G7.

Den direkta ordern skulle ha varit att att blockera den nuvarande utvecklingen e börja från början smarttelefonens design, vilket skulle skjuta upp den officiella presentationen med några månader. Om februari hade pratats om hittills skulle en total översyn kunna ta lång tid dröjsmål i produktion, med ett officiellt tillkännagivande som skulle kunna komma först i april eller under de följande månaderna.

Ett slutgiltigt beslut om lanseringsdatum kan fattas under loppet av nästa månad, även om skälen för revideringen av LG G7 ännu inte är klarlagda.

Den anonyma källan antyder att företaget inte har lyckats hitta en styrka att fokusera på försäljningen av enheten, så en omdesign kan också leda till sensationella innovationer.

För närvarande är det bara rykten, så det är rätt att använda maximen varningmen om den anställdes ord skulle bekräftas av fakta, kan LG:s 2018 snart ta en ganska oväntad vändning, bortom proklamationerna om den nya produktlanseringsstrategin.

Lanseringen av en möjlig “ny G7” med månaders försening jämfört med konkurrens – speciellt jämfört med Samsungs Galaxy S9-sortiment – skulle det inte vara ett bra viaticum för att återuppliva företagets förmögenheter och kan kosta dyrt även i närvaro av ett bra jobb gjort på den nya modellen.

Relaterade artiklar

Back to top button