Dags för presentationer på Xiaomi: Mi Max 3 den 19 juli, medan den 24 juli är det Mi A2s tur? (Foto)

Även om spelen i toppklassen nu görs under det här första halvåret 2018, fortsätter den konstanta jäsningen i den mycket aggressiva mellanklass av marknaden, där Xiaomi inte vill sluta göra den stora rösten. De senaste veckornas rykten har fokuserat på Mi Max 3 Och Mi A2, två modeller som är lika olika som de är intressanta. Och nu är vi nästan där för att ta reda på allt om dem.

Genom ett inlägg på WeiboXiaomi har faktiskt officiellt avslöjat presentationsdatumet för Mi Max 3, som kommer att presenteras på 19 juli. Smarttelefonen kommer, enligt traditionen i serien, att kännetecknas av cyklopiska dimensioner (visning från 7″ full HD+) och kan komma i två varianter: en med Snapdragon 636den andra av de snyggare Snapdragon 710. Minnesklipp bör också variera mycket, med 3, 4 och 6 GB RAM Och 32, 64 och 128 GB internminne.

Ännu mer efterlängtad – åtminstone för rena Android-älskare – är det svårfångade Xiaomi Mi A2efterträdare till den hyllade Mi A1 och andra smartphone från den kinesiska tillverkaren att gifta sig med Android One-programmet.

I månader har det ryktats att enheten inte kommer att vara något annat än en variant med annan mjukvara av den redan lanserade Mi 6X, med display från 6″ full HD+ Och Snapdragon 660. Men nu kunde vi också veta det möjliga presentationsdatumet, eftersom Xiaomi har organiserat i Spanien ett lanseringsevenemang för nästa 24 juli. Kommer det att vara rätt tidpunkt?

Relaterade artiklar

Back to top button