Cyberpunk 2077 har säkerhetsproblem när du använder mods på PC –

Undvik Cyberpunk 2077 Mods

Tillsammans med att lösa några av de allvarliga och mycket irriterande problemen med Cyberpunk 2077, var en av fördelarna med den senaste patchen det officiella stödet för moddar. Med den här funktionen kunde användare ladda ner community-genererade paket som skulle tillåta den ursprungliga rubriken att modifieras i större eller mindre utsträckning. Så, till exempel, kan du använda nya texturer eller andra element som förändrar allt som har med den visuella delen att göra.

Glädjen varade dock inte länge och CD Projekt Red själv postade ett meddelande till sina PC-användare som varnade dem för det av säkerhetsskäl skulle det vara bekvämt att inte använda dessa mods och inställningar för tillfället. Eftersom detta är ett säkerhetsproblem i .DLL-filer kan tillåta en angripare att exekvera kod inne i själva PC:n utan användarens tillåtelse.

Verkligen, oförmågan att använda mods orsakar olägenheter för många användare … Eftersom dessa anpassningar var och är fortfarande ett mycket intressant sätt att förlänga namnets livslängd och intresse genom att tillåta vissa licenser till gemenskapen som skapar dem. Om de nu inte kan användas av säkerhetsskäl är det troligt att de som väljer att fortsätta satsa på spelet trots sina problem kommer att hitta ett nytt hinder som så småningom kommer att få dem att sluta spela.

Och det är vettigt om det så småningom händer, för sedan lanseringen verkar titeln ha blivit värre och sämre. För inom några dagar efter släppet av denna första stora patch fanns det också ett allvarligt problem som slog sönder namnet. Som tur var bestämde hon sig snabbare, men känslan av att inte veta vad som kommer att hända ger aldrig upp.

Februari: Nyckelmånad för Cyberpunk 2077

Om man tittar på panoramabilden av Cyberpunk 2077 är det tydligt att februari kan vara nyckeln till mycket av spelets framtid. Det blir under under de närmaste veckorna en ny patch den förväntas bli större och viktigare än den redan släppta patchen 1.1.

Om CD Projekt Red lyckas med denna nya möjlighet kan namnet ta fart lite och uppnå de resultat det verkligen förtjänar. Men om inte, så är det uppenbart att många spelare så småningom kommer att ge upp och gå vidare till något annat. Eftersom det finns många alternativ, och några av dem är lika intressanta eller mer beroende på typ av användare. Så det är inte så meningsfullt att fortsätta spela ett spel som inte lugnar ner sig och att fixa något kan betyda att något annat går sönder.

Vi kommer dock att ge honom en ny chans. Men så länge du sitter kvar med tanken att om du är en av dem som vanligtvis laddar ner och installerar varje modd som verkar intressant så är det bättre att du inte gör det. Och om du av någon anledning bestämmer dig för att så är fallet, försök att göra det uteslutande och uteslutande från pålitliga källor.

Relaterade artiklar

Back to top button