CyanogenMod-teamet klargör sin position angående Galaxy S4

Efter att kommentaren från en medlem av Hacksung-teamet gick jorden runt i morse, gör CyanogenMod en inventering av situationen på Google+ och klargör att det finns problem, men att det var fortfarande en personlig kommentar och inte i den berömda anpassade firmwarens namn.

Låt oss börja med den enklaste formen av detta: CyanogenMod meddelar inte stöd eller brist på stöd för enheter. Oavsett. Även för Nexus 4 tillkännagav vi inte support förrän en nattlig version var tillgänglig. Vidare kommer alla tillkännagivanden angående “nedläggning” av enhetssupport att kommuniceras via denna sida på Google+, Twitter, Facebook, vår blogg eller en kombination av dessa; det kommer inte att vara något begravt i ett foruminlägg.

I morse ansågs en kommentar från en CM-samarbetspartner på XDA vara en “absolut” när det gäller stöd för S4. Han erbjöd åsikten från fyra TeamHacksung-underhållare, deras frustrationer och bristande intresse för att stödja S4.

Vad som verkar förlorat på de som läser detta är att hans kommentarer som en enskild Tala inte för CyanogenMod som organisation.

När det gäller teamets inställning till S4 finns det ingen för närvarande, och kommer definitivt inte att vara en innan enheten säljs i detaljhandeln.

-CyanogenMod-teamet

För noggrannhet och fullständighet har vi rapporterat hela inlägget, som redan gjorts i föregående artikel. Summan av kardemumman är att sista ordet inte är sagt. Å ena sidan är frustration och ointresse från folkets sida logiskt bekräftade underhållare av Hacksung-teamet, men å andra sidan är det också uttryckligen klart att CyanogenMod har ingen officiell ståndpunkt angående Galaxy S4och kommer troligen inte att ha det förrän enheten är tillgänglig.

Å andra sidan arbetar utvecklarna av CM redan på enheter med Exynos-chips, vilket fortfarande ger utmärkta resultat, även om de förmodligen inte är så “perfekta” som de skulle vilja, och det är inte säkert att detta arbete inte kan fortsätta på GS4 eftersom väl.

Förvisso började saker och ting inte i bästa regi, men det är fortfarande ett tillfälligt faktum som föregår den nuvarande marknadsföringen av smarttelefonen med mer än en månad. Kort sagt, som vi sa i morse, sista ordet är inte sagt, och det kommer inte att vara förrän smarttelefonen är på marknaden. Vi får se…

Relaterade artiklar

Back to top button