Crosscall lanserar ACTION-X3, robust smartphone som inte fruktar de mest extrema förhållanden (foton)

Note: We hope you enjoy reading this article: Crosscall lanserar ACTION-X3, robust smartphone som inte fruktar de mest extrema förhållanden (foton)

Crosscall – Franskt företag som specialiserat sig på att skapa enheter designade för vandringsaktiviteter – har avslöjat sin första smartphone i Action-serien. Det är om ACTION-X3enhet som kombinerar en pansarkropp, certifieringar av motstånd mot dykning och stötar och tekniska specifikationer diskret. Låt oss se dem mer i detalj.

ACTION-X3 är den typiska smartphonen oländig som inte fokuserar så mycket på specifikationerna som vi vanligtvis överväger direkt på en ny modell – även om hårdvaruutrustningen inte alls är dämpad, kanske bara displayen lämnar en del övrigt att önska – som på de egenskaper som gör den lämplig för förhållanden där andra smartphones, mycket kraftfullare och snyggare, skulle få ett dåligt slut.

där IP68-certifiering låter honom sänkas ner i vatten utan någon rädsla och den militära certifieringar garantera motstånd mot gupp definitivt över genomsnittet, förutom förmågan att bäraoch temperaturförändringar helt utöver det vanliga. Dessutom är varumärket Crosscall en garanti för kvalitetbåde i de hårdvarukomponenter som används och i utvecklingen av den medföljande programvaran.

Crosscall ACTION-X3 kommer att finnas tillgänglig i Italien från 15 november 2017till det rekommenderade priset av 379,90 € Moms ingår. Athena Spa är den italienska distributören av Crosscall i kanalerna Sport, CE och Pro (bygg- och professionella återförsäljare), medan Daicom är distributör i Telecom Specialist-kanalen.

Relaterade artiklar

Back to top button