Crosscall anländer till Italien med TIM: smartphones som inte är rädda för någonting

Note: We hope you enjoy reading this article: Crosscall anländer till Italien med TIM: smartphones som inte är rädda för någonting

Milano, februari 2018 – Crosscall, ledande på den mobila utomhusmarknaden, anländer till Italien i TIM-butiker.
Alla modeller av det franska varumärket, med sina unika egenskaper, är idealiska för idrottare och friluftsentusiaster, samt designade för olika yrkeskategorier som verkar i särskilt svåra miljöer.
TIM med Crosscall-produkter berikar sitt erbjudande med smartphones som sticker ut för sina speciella extrema egenskaper
motstånd, total ogenomtränglighet och i vissa fall till och med fullständig flytförmåga.

Dessa inkluderar i synnerhet de nya ACTION-X3 och SHARK-X3. ACTION-X3-smarttelefonen är den perfekta följeslagaren för vardagens äventyr. Vattentät, hållbar och med ett exceptionellt långvarigt batteri är ACTION-X3 designad för att anpassa sig till alla typer av terräng och de tuffaste förhållanden. Dessutom gör dess ergonomiska och eleganta design den kompakt och lätt för en mer urban look, samtidigt som den garanterar motstånd och vattentäthet.

För den som letar efter en flytande och helt vattentät mobiltelefon möter SHARK-X3 behoven hos vattensportsentusiaster och proffs i miljön.
vatten. Tack vare Air Capsule-konceptet stiger den faktiskt upp till ytan när SHARK-X3 faller i vattnet. Crosscall har även utvecklat Keep Alive-tekniken som gör att du kan aktivera ljud- och ljuslarmsensorer så fort telefonen faller i vattnet.

Det franska företagets produkter har bekräftats som tillförlitliga och lämpliga för att uppfylla de högsta standarderna för kvalitet och teknik.

Relaterade artiklar

Back to top button