Consumer Reports motbevisar bendgate: HTC One (M8) skulle vara ömtåligare än iPhone 6 och 6 Plus (video)

Note: We hope you enjoy reading this article: Consumer Reports motbevisar bendgate: HTC One (M8) skulle vara ömtåligare än iPhone 6 och 6 Plus (video)

Det som började som ett möjligt problem med det nya iPhone 6 Plus ifrågasatte snabbt en bra del av tävlingen, vilket uppenbarligen kallas Androidvilket orsakar ett otaligt antal “tortyr” som utsätts för olika modeller av Samsung, HTC, LG, etc. i ett försök att bevisa om den nya smarttelefonen är eller inte Äpple om han var i gott sällskap vad gäller dålig böjhållfasthet. Mina damer och herrar, välkomna till ännu ett (förhoppningsvis sista! Reds. anm.) avsnitt av BendGate!

LÄS ÄVEN: iPhone 6 Plus fälls ihop, Note 3 gör det inte (video)

Consumer Reports har nämligen utsatt olika modeller för det så kallade trepunktsböjtestet, i praktiken en maskin som håller fast smarttelefonen i ytterligheterna och applicerar en kontrollerad och uppmätt kraft i centrum: en mycket mer “vetenskaplig” metod än så. Använd av Unbox terapi i videorna som vi har visat dig de senaste dagarna, som från hans eget konto bland annat har relanserats med en ny video för att visa att iPhone 6 Plus verkligen fälls enkelt ihop (video i slutet av artikeln).

Resultatet av konsumentrapporter är faktiskt inte olikt det vi redan har visat dig från början: iPhone 6 Plus böjer sig relativt lätt, Galaxy Note 3 istället visar det sig vara den mest motståndskraftiga smarttelefonen bland de undersökta. Vad som förändras är bedömningen av de andra inblandade modellerna, i synnerhet om HTC One (M8), som verkade hålla rätt bra, och som istället skulle vara svagare än båda Apples nya smartphones. För att vara mer specifik, ta en titt på resultaten sammanfattade i följande tabell:

Som du kan se skulle toppen av HTC-serien representera baksidan; men inte bara: iPhone 6 Plus skulle faktiskt vara mer hållbar än iPhone 6vilket verkar nästan kontraintuitivt, bara baserat på deras design.

För att ge lite sammanhang till figurerna är 55 pund ungefär den kraft som krävs för att bryta tre pennor. För att allvarligt skada iPhone 6 Plus skulle det därför ta tredubbla denna kraft, vilket ärligt talat inte verkade alls från videorna som setts de senaste dagarna.

Det måste sägas att maskineriet som används är lite speciellt, och i praktiken är det osannolikt att någon av dessa smartphones kommer att utsättas för sådan tortyr, med ändarna blockerade och kraften applicerad på mitten. Apples smartphones kommer i alla fall ut lite neddragna, men ändå lägre än LG G3 Och Galaxy Note 3.

Ärligt talat anser vi inte att Consumer Report-testet är helt uttömmande, men i vilket fall som helst har BendGate redan gått långt över våra förväntningar, och med tanke på att det aldrig har förekommit särskilda klagomål i detta avseende inom Android-området, överväger vi saken. stängd här. , vad vi beträffar.

Relaterade artiklar

Back to top button