Clippy, XP, Solitaire och Paint –

Användning av medel i våra onlinemöten är ganska vanligt. Med deras hjälp gör vi det lättare att sudda ut hela bakgrunden i rummet vi befinner oss i. Således, och beroende på den valda bakgrunden, kan vi skapa en mer professionell bild eller göra den mer sorglös och rolig. Det sistnämnda måste ha tänkts av Microsoft-utvecklare med ankomsten av tre nya fonder för Teams.

Clippy kommer till våra möten

För att fira #ThrowbackThursday fick Microsoft i uppdrag att avslöja en serie grunder för Microsoft-teman som kommer att beröra den mest nostalgiska känslan, med tre älskade element för att få tillbaka minnen från det förflutna. Windows. Detta sätt kommer vi att hitta Clippy i en av bakgrunderna finns den berömda originalkontorsassistenten som är ansvarig för att visa ett animerat klipp på sitt gula papper.

Fondo Clippy

Clippy är en bra och dålig sak att komma ihåg. Det var irriterande ibland och kom oftast i det mest olämpliga ögonblicket. Men andra användare har gillat dem och väntar ivrigt på att de ska återvända. Gör inga misstag, Clippy kommer inte att bli en del av Microsoft 365 igen, utan kommer att fungera som en bakgrund för att förbättra vår Teams-mötesupplevelse.

El Solitario och Paint kommer också att dyka upp som nya bakgrunder.

Tillsammans med Clippy tillkännagav Microsoft även ytterligare två fonder. Ett klassisk patiens Som nyligen fyllt 31 år. Vem har använt Windows 3.0 och aldrig spelat solitaire? Utan tvekan ett av de spel vi saknar mest och som nu återigen kan användas som bakgrund för våra lagmöten. Säkert kommer många av oss att minnas hans väckelse varje gång vi uppnår denna seger. Tja, det var bilden som inspirerade folket på Microsoft att återskapa bakgrunden.

Fondo el Solitario

Slutligen, i denna klassiska trio av nostalgiska bakgrunder, närvaron av Dra kunde inte missas, som var en del av den första versionen av Windows, som släpptes redan 1985, och som 36 år senare fortfarande är en del av Microsofts operativsystem. till stor glädje för många användare. Tillsammans med dessa tre söta bakgrunder, som standard Windows XP skrivbordsbakgrund inkluderades också.

Fondo färg

Ladda ner dessa och andra bakgrunder för Microsoft Teams

Om vi ​​var fascinerade av närvaron av dessa nya klassiska bakgrunder med Clippy, Solitaire och Paint, nu kan vi ladda ner dem från Microsofts webbplats. Utan tvekan kommer utseendet på dessa tre nyckelelement i Windows historia i bakgrunden, tillsammans med bakgrunden, tillsammans med den klassiska tapeten i Windows XP, göra mer än en tår att komma ihåg. Plus, med dem kan vi hitta och välja bland en mängd olika verktygsalternativ för att göra våra Teams videosamtal lite mer engagerande.

Relaterade artiklar

Back to top button