Clash: Artifacts of Chaos, det chilenska spelet har redan sin demo tillgänglig

Inom ramen för Steam nästa fest oktober Den första demon av videospelet Clash: Artifacts of Chaos släpptes. Det kommer från handen av utgivare Franska NACON och den chilenska utvecklingsstudion ACE Team. Det är ett action- och äventyrsspel med strid baserad på kampsport, utspelad i en fantasivärld punk-.

PC-spelare kommer att kunna utforska Zenozoiks konstiga länder, slåss mot monster som ser märkligt ut och utmana skickliga motståndare i hand-till-hand-strider.. Huvudpersonen är Pseudo. Med honom kommer du att utlösa en serie slagsmål.

Du kommer att få tillgång till andra slags slagsmål, som traditionell boxning och ännu mer vilda. klo (klo) kan skära sönder fiender med bara händer. I demon hittar du fem stridsstilar.

När du går framåt kommer du att låsa upp speciella drag. Det galnaste av allt händer när man uppfyller vissa villkor. Du byter till en förstapersonsvy och släpper lös en serie förödande slag innan du avslutar dina fiender med ett dödande slag..

Clash: Artifacts of Chaos särskiljs från andra actionäventyrsspel av en speciell mekaniker: Ritual. Det etablerar artefakter med egenskaper som är unika för varje spelare. Resultatet av denna uråldriga tradition definierar stridsreglerna, till exempel om du kan använda ett vapen eller om du måste ta den första träffen utan att reagera.. Det är omöjligt att undkomma ritualen.

Demon av Clash: Artifacts of Chaos är nu tillgänglig på Steam fram till den 10 oktober via denna länk. Den slutliga versionen av spelet kommer till Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStation 4, PlayStation 5, Steam och Epic i februari 2023.

Information via pressmeddelande

Relaterade artiklar

Back to top button